CAR danas
Sent from my GT-I9300
Ma ovome nijesu radila stop svijetla...E moj Shumi, i Jordan bi se sad vratio da moze.
Alonso u zivotnoj formi. Ne $ecam se da je neko sa cetvrtim bolidom u gridu ovako dominirao.
Ocima ga vidjet ne mogu, ali ga vozi ove sezone. Cisti dokaz da nije sve do bolida.
CAR danas
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kakav udar..
nista strasno...navikao je...
ocelicio se on![]()
Znam da ste nestrpljivi, bice slike NENADJEBIVOG jos malo...
Sent from my GT-I9300
ja bih ga prije zvao NESALOMIVI
Petronas, daj to sto prije.
TAKUMI
tuzno je sto je od sedmostrukog sampiona svijeta ostalo samo da se prica o njegovim pocetnickim greskama i kaznama zbog istih!
ada ja cu, kad on nece. Evo selekcija
http://www.youtube.com/results?searc....1.SDSEpN8Z3Qw
i najbolji
a najjaci komentar sezone "What happened there?! WHAT HAPPENED THERE?!?!"
:mrgreen:
inace, cio karambol se desio tacno ispred mjesta dje sam sjedio pretprosle godine (ova info je samo za Jakuzu)![]()
(nečitko)
ma da, vrhunski je bio, najnadjebiviji
nije bas da se moze rec da je "original takav", al ajde...
niko, niko... A cek, bas ga je Niko obisao :mrgeen:
nije ni Grozan namjerno, nije ni Maldonado... Samo je malo zaspao za volanom, ili pati od kokosijeg sljepila, tri godine za redom se krlja u Singapuru
nenadjebiv udar!![]()
(nečitko)
Ovaj panjov ako ostane i iduce godine ima da se posere u sve ovo sto je dosad uradio,nece ga pamtit kao sampiona no ka budalu koja se posrala u sve sto je na pravio za vrijeme svoje karijere...
Inace moze li mi ko rec kakav je bio kimi izuzev fabije/petronasa jer njihove odgovore vec mogu zamislit![]()
eheheh kako si me slatko nasmijao,a kad sam ja to rekao da sam navijao za nekog drugog osima za kimija?evo nadji mi taj post posto znam da ne postoji,a tu babetinu za koju ti navijas khm khm ma taman je kao ti,kao sto on pravi budalu od sebe tamo i ti ovdje sebe pravis tako sto ne pricas realno...to mi nesto dodje kao ova trenutna vlast u CG
Kao da mogu da mu vidim u ocima na ovoj fotki: "ovo se mene ne dogadja, pa ja sam nenadjebiv!
odbijam da se strmeknem sa ovog motora...."
Ali, avaj...![]()
okle znas, mozda ga je i ispravio, ipaj je on najnadjebiviji![]()
(nečitko)
Ja kad bi gleda sto panjovi cine svaki dan bi mi oci ispadale,a on kako je krenuo nece dugo moc ovako,mada,mozda mu i dodje u glavu nesto al tebe nece sigurno ,bar kad je on u pitanju.Al dobro,ima on jos dosta vremena za jos blamazainace ne pokazaste nidje dje je pokazao svima?Mada mozda nije stigao falilo mu krugova
![]()
kimi je bio solidan, taktički bez srljanja u zonu bodova, i uzeo maksimum s obzirom na podešavanja bolida, ove staze nijesu jača strana lotusa, ali i dalje treći u plasmanu..
a toj legendi evo što pokazuju iz boksa:
![]()
Frende... zasto se sve jebene staze ne zovu po njemu?
Recimo: Michael Schumacher track 1
Michael Schumacher track 2
Michael Schumacher track 3
Michael Schumacher track 4...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks