nocas sipah plina na euro petrol 0.80...majku im lopovsku
Ja nisam ni napisao da je poskupljenje zbog akciza, nego da ovu rekordnu cijenu goriva imamo zbog akciza i poreza, ne izvrci, fino sam napisao.
Njak Njak Njak
Ja sam u Limasolu vidio ogromnu narandzasto zutu macku. I da, nisam bio sam pa da tripujem. Prema tome, ne vjerujem da ne postoji.
Ako na litar goriva koje kosta 1.38 EUR, drzavi putem poreza i akciza ide ~0.65 EUR, je li se da izvuci zakljucak sta najvise utice na cijenu goriva u maloprodajnim objektima u CG ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
kako ne idu auta na mlijeko, koliko bi nam svima jeftinije bilo... ovo je bruka
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
On topic: Skuplja li goivo sjutra ili jeftini?
Da znam da li da sipam ili ne.
Preksjutra bi trebalo ako hoce.
TAKUMI
kad panu sve vrste goriva po 10c? :P
Nasuh na CMC kod Delte (dizel)...vidjeh INA cistijernu. Evo 3 dana vozim i moram da kazem da auto mi bolje ide...vidjecemo na potrosnju kako ce se to odrazit.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Oce li padati cijena goriva ove nedelje ili ostaje ista ili ce jos dici za 5 centi?![]()
Znači niko nema konkretnu informaciju :watermelon:
Gorivo ce da pojeftini sad u ovaj naredni obracun, koliko ne znam, vjerovatno par centi 3-4 ne vjerujem da ce vise. Opet bolje ista nego nista. Mada kod nase vlade se nista ne zna.. -.-
A ne, ne, po njima je to mali pad cijene goriva, i nema smisla smanjivati cijenu (iako su u okolnim drzavama smanjili!)
http://www.cdm.me/ekonomija/cijene-g...e-bez-promjena
Ahaha. Kakvi su to likovi. Posle ne znam koliko vremena 1euro je 1.30 dolara a da ne pričamo o stabilnosti naftnog tržišta, al jok. Zato kad za 1% poraste cijena nafte ili pane vrijednost eura ođe 5% podignu maloprodajnu.
valja kupiti glasove...![]()
Zadrzavaju istu cijenu i narednih 15 dana. I onda ti je sve jasno. za 15 dana ce da padnu za 3-4 centa a onda da ih dignu za 7-8.
Jel to pouzdana informacija od pumpadzije koji ti sipa gorivo?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ne nego je bazirana na izbornoj statistici zadnjih 20ak godina...
She is only here to annoy herself!
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks