Ta osoba sigurno ne moze da dobije obavjestenje o tome da si je/ga blokirala![]()
dobar email client (ne bih Incredimail)?
Od outlook -a 2010 bolji nema
Sent from my pisaća mašina Galaxy Note
Imam problemcic sa lap topom,naime desi mi se da se sam ugasi kad radi,u poslednje vrijeme cesce samo odjedanput shut down,i ne moze odmah da se poslije upali nego jedno 10-15 secundi treba da prodje sto moze biti?
Pregrijava se.
Očisti ga od prašine ili nosi nekom da očisti.
Sent from my pisaća mašina Galaxy Note
Posto ne mogu da nadjem temu za wifi sifra Venoma je Mercedes
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Postoji li mogucnost da folderi documents, music, picture, videos, downloads koji se nalaze u User folderu budu na drugu particiju/hdd. Hocu da kazem da sa desktopa udjem u moj user folder, pa npr. u videos, da se ti fajlovi nalaze na drugoj particiji/hddu.
PS. mogu li se kako steam igrice sacuvat ili moram ponovo da ih skidam? A ako moram ponovo da ih skidam cuva li steam savegames na neki cloud ili moram ja rucno?
Napraviš direktorijum na drugoj particiji(disku) i u properties foldera Pictures promijeniš lokaciju(mislim da funkcioniše i sa čitavim folderom Users)
PS. mogu li se kako steam igrice sacuvat ili moram ponovo da ih skidam? A ako moram ponovo da ih skidam cuva li steam savegames na neki cloud ili moram ja rucno?
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
imam padajucu listu u excel , kako bih mogao dodat u nju kalendar , tj mogucnost da mogu izabrat i neki datum
prikopcah sad neki Samsung fotoaparat na PC da bih prebacio fotke i antivirus mi javlja da je 'autorun' 'suspicious file'. dobro reko, nema veze. udjoh, kliknuh na DCIM folder dje se fotke nalaze ali njega (folder), virus prepozna kao '.exe' fajl i maknu ga, tacnije pisalo je 'move to chest'. sad samo vidim fotke koje su bile van tog foldera, a kad pogledam u galeriju fotoaparata, sve je na mjestu?! sta mi je cinjet, pomagajte, hitno je?!
nova sifra venoma PITAJKASIRA
Pa pogledaj chest folder antivirusa, mora biti tamo. Definitivno je ta kartica zarazena necim. I probaj da ugasis antivirus, pa tek onda spojis aparat, ako to vec nisi uradio
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
PA odradi restore
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Mozda djelije smijesno, ali meni je proradilo. Ugasi AV i prikopcaj fotoaparat na neki drugi USB port.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks