Je li bolest da neko ceka 68sati ispred radnje da bi kupio tel?
Je li bolest da neko ceka 68sati ispred radnje da bi kupio tel?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Mene ovo nervira što ljudi stalno ponavljaju... znam da nije iPhone, ali eto imam iPad2 wifi, sve stock, nije JB, zadnji softver, samo free aplikacije sa App Store, i em što padaju i pucaju aplikacije, em što na momente zablesavi. Nema toga OS-a i uređaja koji nema bugove, neki više a neki manje. Ja bih, recimo, rado trpio koji bug na iPadu kad bi mogao da uradim neke stvari koje mogu na Android tabletima.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ako objektivno pogledas naravno da nije.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Evo za godinu i po dana koliko imam iPhone 4 - jednom sam ga morao resetovati.
Prije toga Nokia N95 - kupljena od Telenor-a, za godinu dana je dva puta išla na servis, bezbroj puta je zaglavljivala da sam morao vaditi bateriju, a nikakav dodatni softver nisam koristio ... Bila je pažena i mažena samo tako, tip koji je kupio od mene nije mogao vjerovati da nije nov telefon ...
Zato su Nokiju tako lijepo napraviti da je možeš vrlo lako vaditi - jer ti to i treba koliko zaglavljuje. Ne trebaš ni znati kako se vadi - samo je ispuštiš na pod s' po metra - i sve se samo rasklopi: baterija na jednu stranu, telefon na drugu, poklopac na treću ... Ne znam vadi li se tako lako baterija i na Samsung?![]()
E ako ja znam.sto radite sa tim vasim telefonimapa vam toliko baguju
Android nije savrsen to stoji i desava se da zabudali (mada meni i ne cesto toliko) ali jbg nedje dobijes a nedje izgubis. Na ios imas stabilnost ali zato je sve pod kljuc i stomuka oko JBa , fw-a , bb-a , lock unlock , jel simfree ili ne ... Maxe
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
zlatio se
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Bar im je lako bilo za odjeću.
Evo da Roy Fokker uživa:
Što se poređenja sa Samsung-om tiče - ima i taj video:
![]()
Odvratno mi je razbacivanje novcem radi snimanja takvih video klipova. To je jedan od nusproizvoda potrošačkog "nema veze ako crkne, ima još toga i nije skupo" mentaliteta.
Dobro nije mi jasno onda sto ne uze Android tablet? A bas bih volio da vidim kako to pucaju aplikacije na iPad2 i kako to blesavi IOS jer za to jos uvijek ne znam, s obzirom da u familiju imam 3 ipada (sve tri generacije) i s obzirom da mi mjesecno prodje bar 10-15 iPadova kroz ruke. Cak i da se desi (veeoma rijetko) da zabudali nesto, samo se isprazni memorija jednim klikom (ovo je fora za iPad1 ali eto)
iPad prve generacije karakterise problem koji si naveo, jer je jednostavno slab, slab je bio i kad je izasao.
Sad mi pade na pamet, kazes imas zadnji softver instaliran?To bi bio IOS6 koji je izasao prije dva dana, jesi li se zapitao mozda da li je izasao update tih aplikacija sto ti pucaju, update koji bi podrzao ios6?
Last edited by BiTrAtE; 21-09-12 at 14:44.
Dosadni ste sa ovim klipovima.
Dajte brzinu i stabilnost softvera, koji je vise juzer frendli, laksi za koriscenje i to.
TAKUMI
Da nisu napredovali sa hardverom ne bi imali ovako spektakularne rezultate na bench...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Čim mognem da dođem do Nexus 7, moj je. Rekoh fino da je pozajmljen iPad2.
Ne pucaju aplikacije zbog iOS6, dešavalo se od ranije. Ukratko, multitasking je sprdačina, za neke igre i aplikacije dovoljno je da se pošalju u pozadinu par minuta da padnu bez objašnjenja čim se u njih vratiš, itd. Napomenuo sam da nije JB i sumnjive aplikacije u pitanju da mi ne drobi neko unaprijed kako ne radim kako treba.
iOS i multitasking, ostavis neku stranicu u Safari da se ucita i kad se vratis u Safari ono stoji na isto mjesto![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks