Baterija: 3.8V/5.45Whr - 1434 mAh.
ne razumijem se baš najbolje, a... je l se ovo podgorica polako gubi po ios-u?
nothing comes from violence and nothing ever could
Baterija: 3.8V/5.45Whr - 1434 mAh.
TAKUMI
Ja mislim da ce se to tek vidjeti kad prodje malo vremena . Normalno je da su izbacili najbolji njihov uredjaj i da su milioni ljudi odmah potrcali da ga kupe, znajuci da je i4 / i4s bio odlican ocekuje se da je i5 josh bolji ali glavno je pitanje koliko BOLJI (a to sto su krili da je A6 ustvari 1GHz DC, bas mi nije jasno sto to odmah nisu ostkrili na prezentaciju)
hardver konkurencije je daleko ispred , znam da iOSu nije potreban toliko jak hardver da bi radio extra , ali i android trenutno radi na ovim masinama perfektno i to ne iskoristava ni 40% hardvera a kako ce tek raditi kad dodje JB ...
Moje misljenje je Apple gubitkom Stiva Jobsa izgubio jako mnogo i da to nece biti vise isti apple , i mislim da je Stiv i danas ziv da bi ova petica izgledala mnogo drugacije a i bila mnogo jaca ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
fanatici mogu biti zadovoljni , normalni ljudi ne ... jaka konkurencija moze donijeti jedino dobro , jer kad imas jakog protivnika uvijek ces se truditi da ga stignes ili da budes bolji od njega (a sta je to bez stalni napredak i natijecanje , zato i ova tehnologija danas napreduje ovom brzinom , pocevsi od racunara, telefona, tv-a, pa do ves masina, pegli i sl.)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sto se tice hardvera:
Dodge Viper ima 8300 kubika i 500 konja.
Nissan GTR ima 3800 kubika i 480 konja.
Koji je brzi i bolji?
Pa sigurno Viper, jer ima duplo vise displejsmenta.
TAKUMI
Govorim o njegovom obećanju da će "svu svoju imovinu potrošiti boreći se protiv Android-a koji je kradeni operativni sistem" (parafraziram).
Sreća po Android što nije bilo vremena da se ovo Jobs-ovo obećanje realizuje ...
ne mozes poredit auto i telefon![]()
sto je brze racunar Core 2 Duo 2.50 sa 2gb rama ili Core 2 Quad 2.50 sa 4gb rama ??? ( e sad istina jeste da je jako bitan softwer koji ce se koristiti na masinama)
ps. inace taj Viper ce da obrne 3x vise hiljada km no GT-R![]()
Last edited by Stivi; 21-09-12 at 09:33.
Hardver je sve jači a sve manje ostavlja mogućnosti korisniku, i sve manje je iskorišten... umjesto da podižemo nivo "tehnološke pismenosti" stanovništva, zaglupljujemo hardver i softver da bi svako mogao da ga koristi... propagira se objedinjeni ekosistem koji kontroliše jedna kompanija kao rješenje za sve probleme, umjesto da se forsira konkurencija... "ubija" se svaka opcija koja ne donosi direktan profit proizvođačima i provajderima, a koja bi korisniku omogućila više izbora i povoljnije uslove. Ja sam od kad sam bio klinac sanjao računare koji bi stali na dlan, a bili moćniji nego dojučerašnji superkompjuteri... danas ga imam na dlanu, ali se Apple filozofija po$rala u njega i ne vidim kad će biti bolje.
"Miljenici Androida" bi bili ljudi koje Android voli, tako da nisam siguran na šta misliš. A za Jobsa se svi slažu - kad je otišao njegov manijakalni liderski žar, Apple je postala samo još jedna kompanija. Bukvalno još rade na posljednjim atomima kreacije koje su imali za njegovog života, i otkad je umro, ništa značajno nisu unaprijedili.
Last edited by Roy Fokker; 21-09-12 at 09:33.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Placa li vas ko iz Apple sto ih branite ili ove ko iz samsunga ili neke druge firme? Ovoliki zar i unosenje u diskusiju taman ko da vam 1000e daju mjesecno da ih tako strastveno branite.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne nego ih zabolje ona stvar. Ko zna kad će dovesti Maps na nivo koji je bio do juče, pošto smo za njih više nego nebitni.
A imaju obraza da na zvaničnom sajtu objave da je Crna Gora među državama koje odmah dobijaju "turn by turn" navigaciju, a ne pominju da nemaju detalje na mapi mimo regionalnih saobraćajnica.
Forumi i to...
Originally Posted by Nk-001
Kucam sa galaxy s3 koji mi je od jutros bagovao 3-4 puta.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
smorili su...
narucen, stize sledeceg petka
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Neka je sa srećom, u zdravlju ga trošio.
Sa srećom!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks