View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 3 of 64 FirstFirst 12345671353 ... LastLast
Results 51 to 75 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Ja Pozitivnu vidim na ivici cenzusa, a kako sam i ja očajan prognozer...
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledah sinoc Pajovica na Tv. Lik nije nista konkretno rekao o svom programu. Prvi put ga slusam i ne djeluje mi da zna sta hoce. Nema konkretnih resenja za probleme. 100 puta je ponovio da ide svojim putem i da nece tu praviti kompromise a sto to znacii koji je to put, nije objasnio. Ne iskljucujem nikog jos ali ... Vidjecemo jos sto ima da kaze.
    Ludilom maskiram dosadu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hari, zasto mislis da ce Markus i njegov SS uc u Parlament?
    to je meni domen naucne fantastike (i nadam se da sam u pravu)
    mislim da ce front pokupit 90% (u nedostatku boljeg izraza) cetnickih glasova (mozda sam u zabludi,ali mislim da se precjenjuje njihov broj) a ostatak uzet SNP...tek poneke mrvice Kadicu i Dedeicu. Jer kvazivojvoda i pored sminke drzi cvrsto taj tio birackog tijela (sto dogadjaji iz HN potvrdjuju)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne razumijem zasto na internet stranama partija ne objave sopstvene liste. Valjda je najvaznije da biraci vide ljude kojima treba "potpisati" povjerenje.
    Osim vladajuće koalicije evo i SNP lista
    Izbornu listu SNP za parlamentarne izbore predložio je predsjednik te partije Srđan Milić, koji će biti i nosilac liste.

Prvih deset na izbornoj listi su: Srđan Milić, Neven Gošović, Snežana Jonica, dr Milorad Bakić, mr Aleksandar Damjanović, Zdenka Popović, Vasilije Lalošević, Velizar Kaluđerović, Obrad Gojković i Nataša Vuković.

Zatim slijede: dr Miloje Pupović, dr Dragutin – Bata Raičević, Dijana Anđelić, Aleksa Bečić, Vuksan Simonović, Danijela Đurović, Branislav Ivanović, Radivoje Rašović, Veselinka Peković, Srđan Raičević, prof. dr Dragan Koprivica, Danijela – Danka Marković, dr Branko – Baćo Ivanović, mr Bosiljka Tomić, Mijuško Bajagić, Dragoslav Šćekić, Zorka Brakočević, Veselin Bakić, Zoran Bošković i Radmila Čagorović.
    Na 31. mjestu na listi je Miomir – Mijo Vojinović, pa Savo Vučetić, Vesna Samardžić, Dragutin Joksimović, dr Radosav – Rašo Nišavić, Rosa Veličković, Dobrica Šljivančanin, Milutin Cicmil, mr Marina Vujadinović, Veršigora – Vešo Bulatović, Kolja Ljuljđuraj, Ivana Mirović, Andrija Ćetković, Goran Palević, Milica Kaluđerović, Milivoje Zarubica, Panto Peković, dr Milka – Minja Bulatović, Danko Šarančić i na 50. mjestu na listi je Vuk Mikić.
    Zorica Gavrilović je 51. a zatim slijede: Vladimir Vujović, dr Miroslav – Mišo Matović, Jelena Vučetić, Milovan Gogić, Stevo Cvjetković, Jelena Bešović, Milan Ružić, Milovan Ćulafić, Gorica Knežević – Jelovac, Radoman Purić, Goran Dašić, Marko Perućica, Marija Bojović, Boriša Gačević, Šeko Čilović, Dijana Kostić, Vlado Popović, Milija Rovčanin, Aleksandra Sindik, Vlado – Šanjo Samardžić, Radoje Milić, Dragan Ivanović, Vladimir Mračević, Mitar Vuković, Ljiljana Maraš, Milenko Cebalović, Slavko Vukčević, Neđeljko Jakšić, Veselin Marković i 81. mr Ana Šanović
    ostali???????

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,731
    Thanked in
    3,878 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    e sad je u full diktatorskim nastupima, stvari svodi na licni nivo, crta mete, laje, pljuje... negativna kampanja do gadluka, ka' da je on opozicija i bori se da pomogne svojoj drzavi koju zapravo kolje i masakrira cijeli zviot.
    Ništa neočekivano od Milojka. Ipak, kad sam vidio na šta je ličila kampanja u Srbiji, pogotovo ds-a i naprednjaka, pojam negativna kampanja je dobio potpuno novo značenje za mene.

I ja sam jedan od onih koji bi glasali za Pravednu da su stigli da se konstituišu kako treba, ali koga nema, bez njega se mora.

Od Pozitivne bih volio da čujem konkretan stav o himni i zastavi. Sve je to fino kad kažu da svako mora da poštuje simbole i da je to jedino normalno, ali poštovanje zakona bi trebalo da se podrazumijeva. Mene zanima da li bi, kad bi oni bili jezičak na vagi, glasali za promjenu himne i zastave. I to bi bilo legitimno, i onda bi poštovali zakon, ali bi bilo jasnije kakv im je stvaran stav prema državnim obilježjima.

DPS uči na greškama drugih - DS nije animirao svoje glasače, zato ostadoše praznih ruku.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čudi me da nije bilo istraživanja javnog mnjenja, ili sam ja nešto propustio?

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Nesto sam slusao ovoga iz pozitivne na tv, nesto mi nema tu harizmu, nekako izvjestaceno prica, trudi se da mu odgovori budu opsirni uz sto vise politickih ukrasnica... mozda je dobar, posten, to ne znam, tek sam ga "upoznao"
    DF je za izmjenu simbola i himne... sto bi stvarno bilo lijepo, imati zastavu koja je svima mila i draga, koju bi svi voljeli vidjet.
    Ne znam sta je hvalilo staroj trobojci, u osnovnu su nas ucili sta predstavlja svaka boja, zastava koju smo svi voljeli, uz koju se vecina rodila, i voljeli bi je i da je nisu zamijenili.
    Ljudi iz DF-a mi imaju harizmu, sad za sad, glasao bih njih, pa da vidimo do izbora oce li se sta promijenit.
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Nesto sam slusao ovoga iz pozitivne na tv, nesto mi nema tu harizmu, nekako izvjestaceno prica, trudi se da mu odgovori budu opsirni uz sto vise politickih ukrasnica... mozda je dobar, posten, to ne znam, tek sam ga "upoznao"
    DF je za izmjenu simbola i himne... sto bi stvarno bilo lijepo, imati zastavu koja je svima mila i draga, koju bi svi voljeli vidjet.
    Ne znam sta je hvalilo staroj trobojci, u osnovnu su nas ucili sta predstavlja svaka boja, zastava koju smo svi voljeli, uz koju se vecina rodila, i voljeli bi je i da je nisu zamijenili.
    Ljudi iz DF-a mi imaju harizmu, sad za sad, glasao bih njih, pa da vidimo do izbora oce li se sta promijenit.
    Pa vec je imamo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo, ne kaze se hvaliti nego faliti, ukoliko se govori o nedostatku neceg. Drugo, odakle tebi da bi svi voljeli vidjet trobojku kao zastavu? Evo ja prvi ne bih. Odmah ti ta teorija o zastavi koju bi svi voljeli pada u vodu. Postoji jos naroda u Crnoj Gori osim Srba, za tvoju informaciju.
    Ovo drugo za lidere i harizmu, zaista ne bih. To je vec potpuno licni dozivljaj politickih aktera i u to ne ulazim.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Pa znas kako, da ti nisu promijenili u ovu sad, volio bi trobojku kao najbolju i ne bi bilo ljepse, kao sto ni tada nije bilo
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa znas kako, da ti nisu promijenili u ovu sad, volio bi trobojku kao najbolju i ne bi bilo ljepse, kao sto ni tada nije bilo
    Pricas li ti o SFRJ trobojci?
    Onda bi ti prica i imala smisla...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Sve do pricate o zastavama, a ne koristite parcad iste da zacepite bocu od litar, sa 95 oktana tecnoscu, ova vlast se nece promijenit
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas kako, glupo je pricati napamet i o nekome koga uopste ne poznajes. Ja znam da ti vjerujes u ovo sto pises, iako su to sustinski ciste gluposti. Ja sam, za razliku od mnogih (i ovih i onih), uvijek znao ko sam i sto sam, koja mi je drzava, zastava, himna. A crvena zastava ima znatno dublje istorijsko uporiste u Crnoj Gori od trobojke, to bi trebao da znas prije nego se upustis u ovakvu raspravu. No to nije tema. Ali vec ova prica o zastavi koju bi "svi voljeli vidjet" - ne znam da li ti i sam zaista vjerujes u to. Ali se jezim od takve trule i nevjeste demagogije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

DF ne trazi promjenu zastave nego uvodjenje narodne zastave kao posebne. A to je velika razlika.

Nego nijesam gledao Mila na TV ima sigurno 1.5-2 godine, i sad ga bas vidjeh u Pljevljima.
    Covjek stvarno odlicno izgleda. Ocigledno se dobro odmorio od kad nije premijer
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Još samo kad bi nam zastava i himna punile frižidere dobro bi bilo.

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Quote Originally Posted by Steamroller View Post
    Još samo kad bi nam zastava i himna punile frižidere dobro bi bilo.
    Bravo, konačno neko da kaže nešto pametno.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ovo su diskusije, ako ste mislili da cete odje naci nesto sto ce vam napuniti frizidere - prevarili ste se.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Lucianeddu View Post
    Hari, zasto mislis da ce Markus i njegov SS uc u Parlament?
    to je meni domen naucne fantastike (i nadam se da sam u pravu)
    mislim da ce front pokupit 90% (u nedostatku boljeg izraza) cetnickih glasova (mozda sam u zabludi,ali mislim da se precjenjuje njihov broj) a ostatak uzet SNP...tek poneke mrvice Kadicu i Dedeicu. Jer kvazivojvoda i pored sminke drzi cvrsto taj tio birackog tijela (sto dogadjaji iz HN potvrdjuju)
    Moguće da sam se ja malo zbog silnih pregovora dje je koja koalicija i ko s kim malo pogubio, ali ako Markus okuplja glasace NS onda mislim da su blizu cenzusu jer imaju relativno stabilno "glasacko tijelo". Front će pokupiti glasove koje pripadaju Vojvodi, većina ozbiljnih glasaca PzP će glasati Darka i ovi novi skupljeni na "dza bu od zla oca i jos gore majke " će nadomjestiti neki ukupni broj koji imale te partije zajedno. Moguće da grijesim ali SNP je jaca posto najurise retrogradno krilo i dobar dio DPS glasaca koji vide da od Filipa sreće nema lako mogu tamo glasati.
    Odma sam na pocetku rekao da sam los prognozer i kad bi onaj Besic prognozirao kao ja ne bi ima ni za ladnu vodu. Kad bilo vazda naopako i kad pazljivo pratio, sad kad vise pratim neku drugu scenu moze biti i zlo i naopako Nijesam bas siguran da i ovo dolje objavljeno neće imati koji procenat uticaja, ali...
    Blic Crna Gora: Samo iz DF nijesu odgovorili za koga navijaju
    21. septembar 2012.
    „Strasti se nijesu smirile ni poslije šest godina nakon razdvajanja Srbije i Crne Gore, pa se dešava da Crnogorci u Srbiji uoči reprezentativnih utakmica zvižde himni države u kojoj su rođeni“, piše današnji Blic Crna Gora, u tekstu u kojem su dali rezultate male ankete koju su sproveli među crnogorskim političarima – o tome za koga navijaju.
    Na anketu Blica Crna Gora o tome za koga navijaju političari u Crnoj Gori, samo iz Demokratskog fronta nije stigao odgovor, piše list.
    U novoformiranoj koaliciji DPS-SDP-LP nemaju sumnje: „I protiv Srbije i protiv bilo koje druge reprezentacije, uvijek, bespoštedno, navijamo za svoju državu“,- saopštili su iz koalicije listu.
    Decidni su i iz Pozitivne Crne Gore:
    „Za Crnu Goru uvijek. To je za nas pitanje odanosti državi u kojoj živite i radite, a podjele su dio dvadesettrogodišnjeg folklora vladajuće klase i dosadašnje opozicije – naveli su iz Pozitivne.
    Vuksan Simonović iz SNP-a je naveo da je od malena bio vatreni navijač svih klubova iz Crne Gore, a danas je, kaže, i vatreni navijač reprezentacije Crne Gore.
    „Ista situacija je i danas, u svim sportovima vatreno navijam za reprezentaciju Crne Gore“ saopštio je Vuksanović.
    U Srpskoj slozi navijaju za – Srbiju.
    „Nema potrebe tražiti rješenje oko stvari koje spadaju u domen slobodnog izbora i ljudskih prava i koje ne mogu biti zabranjene bilo kojim pravnim aktom. Emocije se teško mijenjaju. Srbi će uvijek navijati za Srbiju, jer je riječ o prirodnoj odluci“, smatra Dobrilo Dedeić, jedan od lidera Sloge.

Thanks Thanks Given 
    9,689
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Dobar vic... Većina je ne bi voljela i to je činjenica... Dok je bila trobojka poštovao sam je i imao doma, ali sam takođe imao i ovu sadašnju i krstaš... To je razlika, niko ne traži da se voli ova zastava, doma svak ne čini šta oće, ali se zvanična mora POŠTOVATI...

No da ne širimo priču, čak se i na forumu ośeća pomak što se tiče ozbiljnosti diskusije...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Stvarno si nalupao samo takve gluposti.Trobojka koju bi svi voljeli i dobro poznata harizma Pedje Bulatovica i Andrije Mandica mislim da dalje nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ovo su diskusije, ako ste mislili da cete odje naci nesto sto ce vam napuniti frizidere - prevarili ste se.
    hahahahahaha

A kako me nasmija, a i tacno je ovo sto kazes.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sam odgleda intervju lidera Pozitivne Crne Gore na TV Vijesti:

http://rtvvijesti.com/video/nacisto.html

Moram vi rec da me je covjek odusevio svjezinom koju donosi na politicku scenu Crne Gore. Isto tako se vidi da je inteligentan, voditelj nije nijednom uspio da ga spusti na nivo dosadasnjih politicara pricom o 'izdajnicima koji idu u Brisel i Vasington' itd. Vidi se da lider Pozitivne CG jednostavno ima jak karakter i odlican pristup politici.

Bio sam za Mila i Ranka zato sto su obecali da ce se sledeciim mandatom pozabavit pitanjem Srpske Crkve u CG (dakle, nadam se da ce uticat da Mitropolija obnovi autokefalnost, mada je drzava odvojena od Crkve, tako da ne znam kako ce to izvest). Medjutim, Pozitivna Crna Gora me je jednostavno 'osvojila', ali ne bi mi bilo zao ni da DPS-SDP dobije, jer mi je pitanje Crkve vrlo vazno.

Samo da ovi iz DF-a i SNP-a ne jacaju, jer to su sad umivene antidrzavne partije.

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Površno shvaćeno, a bilo je tako jednostavno.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Od Pozitivne bih volio da čujem konkretan stav o himni i zastavi. Sve je to fino kad kažu da svako mora da poštuje simbole i da je to jedino normalno, ali poštovanje zakona bi trebalo da se podrazumijeva. Mene zanima da li bi, kad bi oni bili jezičak na vagi, glasali za promjenu himne i zastave. I to bi bilo legitimno, i onda bi poštovali zakon, ali bi bilo jasnije kakav im je stvaran stav prema državnim obilježjima.
    I mene zanima.

u osnovnu su nas ucili sta predstavlja svaka boja..
    Sada si neozbiljan.

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    DF ne trazi promjenu zastave nego uvodjenje narodne zastave kao posebne. A to je velika razlika.
    Koliko velika? Vojvoda je rekao nešto kao "Uvedimo narodne boje - crvena, plavetna i bijela". To bi trebalo imat nekakvoga smisla i imat nekakve veze sa (narodnom) zastavom. Meni nije jasno što je ta zastava. Koji je njen cilj? Za što služi? Kako se koristi? Kako su to zamislili? "Narodna"? Zašto ne i "građanska", "istorijska", "mala", "sporedna",... Možemo pedeset kategorija izmislit.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Površno shvaćeno, a bilo je tako jednostavno.
    Izrekao si nesto toliko nevjerovatno i prije svega novo da se drugacije nije moglo pojasniti.
    P r i m o r a c

Page 3 of 64 FirstFirst 12345671353 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)