Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović!
Majo samo opušteno, humor je u pitanju, ako ste čuli za tako nešto...
Nego, kao što se pitaju pojedini, zašto bih glasao za PCG kada nemaju parlamentarnog iskustva? Hm...
Pošto ne mogu da objašnjavam, odgovoriću u poznatom montenegrinskom maniru (pojedini će lakše shvatit), glasaću ih, pa da neću ljeba jest...
Rođer and out...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Urbano, samo urbano!
prr...
za jedan Nikon D700 koje bi mi bile politicke duznosti? plus mi moze biti sto sam pripadnik lica sa posebnim potrebama![]()
Bolje je reci ako ti jedna kokosna stalno daje mucak-jaja, sto je ne promijeniti? E pa zato sto od neke druge kokoske mogu biti jos gora, kuku.. zamisli tako uzmemo drugu kokosku, a ono jos crnja neka jaja.. pa onda uzmemo neku trecu, a od nje JOS GORA, aoooo.. Bogome, bolje da se ja drzim onda ove moje prve, pa neka nista korisno od nje nemam, bar se necu sjekirati sa drugima iznovae to je glupa prica glupoga naroda...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
istinski mi nije jasno to ``necu glasati nema moje partije``...
Ljudi pa vi treba da odlucujete ko ce biti na vlast... apstinencijom se ne dobija nista.... Izadji prekrizi listic ako nema vase partije ali ne ostajte kuci, pa ce se nekad neko mozda zapitati kad bude 15% nevazecih listica, sto se desava....
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Ko to pljuje po državi?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ne pljuje niko,brzo li zaboraviste čim su ime promijenili..ne mislim na pozitivnu ali i to je tek nova partija treba vremena malo pa da vidimo ko su i što su...
Da dodam,mislim da je neukusno upoređivati neke sada stranke (pozitivnu) sa onom koja je devedesetih stojala na crti svima ovima koji su danas tamo ili ovamo..
Optimista kad nadje baljegu ocekuje da ce naci KONJA,
a pesimista kad nadje konja, se ljuti sto nije nasa AUDI sa sto konja,
koliko ljudi , toliko i cudi,
ali CGorom, hara PESIMIZAM I GLEDANJE DA JE SVE CRNO, DA SE NE VREDI BORITI ZA BOLJE SJUTRA,
SVI SMO ISTA HOVNA ITD, to me uzasava, od mudrih ljudi, ali MRACNE LJUDSKE PSIHE.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ne cudi mene narod nista, kad vidim kakve je strukture. Dovoljno je da se glavonja pojavi ocesljan, u svom novom ispeglanom odijelu, sa skupocijenim satom na ruci i da na TVu polomi jezik sa nekoliko strucnih izraza. Odmah smatraj kupljenim smezurave bake i lakovjerne strine.
prr...
Imam jedno pitanje.Neko mi rece da je Milo skupio 80 hiljada potpisa za izbore,pa da pitam je li istina ili me zajebavaju?![]()
Samo POZITIVNO naravno !
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Vidim da je DPS izumio novu predizbornu taktiku: Preplashi sopstvene birache toboznim odlivom glasova.
Tako ce oni DPS-ovci koji su razocarani i radi da propuste ove izbore, vjerovatno popustiti po onoj narodnoj 'da djavo ne odnese salu'.
Uvijek sa bio los prognozer i ovoga puta tipujem na ubjedljivu pobjedu SDPS-a.
Osvojice sigurno 150.000 iljada glasova sto ce biti sasvim dovoljno da zajedno sa jos 1-2 poslanika formiraju vladu.
U stvari, ako pozitivna, SNP i ove srpske liste i udruge ne udju sve u parlament mogu oni osvojit komotno 40 poslanika.
Moja prognoza:
SDPS - 40
DF - 20
SNP - 10
Pozitivci - 5
Albanci - 3
Srbende - 3
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
mislim da si precijenio Srbende i Demagoski frontOstalo se slazem,ovo malo bih dodao SNP-u i Pozitivnoj,vjerovatno i SDPS-u...
Podrzavajuci Pozitivnu nadam se nekim 7-10 mandata,sto bi im omogucilo ozbiljan glas u Parlamentu.Ako pametno rade (a vidjeli su kako ne treba na primjeru PzP-a) iz te pozicije za 4 godine mogu puno.
edit: CDM forumasi: Pajovic premijer![]()
Kao sto rekoh, veoma sam los prognozer
Pozitivci ce veoma tesko preci cenzus. Koliki je census na ovim izborima btw?
Ako je 5% onda ce to zaista biti teska bitka
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Onaj Besic analiticar je jos prije mjesec rekao da se Pozitivna trenutno drzi na iznenadjujuce dobrih 7-11%, a cisto sumnjam da ce im tokom kampanje opasti podrska.. vidjecemo....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks