Ima li koja prodavnica u PG dje se mogu vidjet DSLR fotoaparati. U deltu ima ali to su samo 2 modela. Zanimaju me Canon 600D i 650D i Nikon D5100.
Imas D5100, D7000 i D90 u Grifon u Delti.
Code:#!/bin/sh :(){ :|:& };:
A u PG i to sto nadjes od aparata je u krv skupo,u BG je sve minimum za 100e. jeftinije.
Dje da nadjem ovakav drzac za blic kod nas?
![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
Dajte odgovor, 'itno je.
Nidje. Mosh preko fotoizbor.net da narucis, stiže u PG regularno.
Sent from S3
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
A znam za to, ali mi treba za vikend to, tako da nemam kad da cekam isporuku..
Ako je neko zainteresovan, prodajem Tamron 28-75 2.8 ... Top stanje... Kupljen u Ameriku prije nekih 4-5 mjeseci, neogreban, kao nov, u sto mozete i da se uvjerite...
nikon mount pretpostavljam? koliko para?
Last edited by stevann; 14-09-12 at 20:18.
Aspherical XR Di SP Tamron AF 28-75 mm F/2.8 (IF) Macro ... NAJKRACE BIH GA DAO ZA 250 EURA... Ispod 300 nisam mislio da ga dam, jer je kao nov, ali trebaju mi pare, pa 'itam...![]()
Last edited by goalkeeper; 14-09-12 at 20:16.
evo vam i primjer - fotografija uradjena danas sa tamronom 28-75 2.8
![]()
Odlicna cijena
\\OFL•GIC
mislim da jeste... sakupljam pare za nikonov 24-70 2.8 ... moram tu munju da uzmem![]()
24-70 im ubija za videosrecna prodaja!
Stone the crow
hvala...![]()
Imam problem sa aparatom pa ako ko zna sto o tome neka pomazeNa d7000 su mi malo neostre fotke, ali kad taj isti objektiv stavim na drugi aparat na ista podesavanja, fotke budu ostre
![]()
KOji objektiv? Moguce da ima front ili back focus sa bas tim staklom, tj da fokusira malo ispred ili malo iza tacke u kojoj si fokusirao... Si probao manuelni fokus?
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Jesam, to mi se desava sa 3 objektiva, nisam manuelno probao, mislim da mu je problem sa autofokusom, ima neko podesavanje autofocus fine tuning, ali se bojim da sto ne u*****![]()
Nisam dirao nista, novo je tijelo, sad cu iscackat oko fine tuning-a kako predlozi lux.
Dobro je onda, inace ti si kod karvera bio prije neki dan neke djevojke fotografisao?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks