e ja odigrah barsu x-1
juve x
seltik x-x
i baci me bajern x-1
za 275, a na drugi mancester 2-3 gola, za 30 eura, onaj nani usrani ne moze penal dati :S
vise srece sutra, tj. danas![]()
I ja sam tu podizao par puta između 100 i 200e... Ali su im radnici nekako...smoreni.Pa je zaobilazim...
U Olimp-u u BR rade neke dobre 'ribe', a nisam ni bio svjestan toga. :P i u sporting ona plaaavaaaaa.![]()
Ja da mi tata kuca tiket,ne mogu dobit...Kakvi su ovo rezultati qqlele
U Bar kad sam igram samo u meridijan u onaj red dje su vecina kladionica, dje je onaj kafic koloseum ili kako li se vec zove, izmedju olimpa i barbet-a (ponekad i kod sportvisiona) i to samo kad su u smjeni Gedzo i onaj drugi momak. Ali ovaj maler od ove djevojke mi je u Podgorici sto sam spomenuo, mala mi pogrjesi svaki tiket koji joj dam na kucanje, ne sjecam se da nesto nisam ispravljao kod nje, a i da sam podigao neke pare trika nema
Inace u Bar u Olimp imaju neke ribe primjetio sam ali samo ispijaju kafu po cijeli dan, kladionica je prazna non stop, ne vidim kako se isplati vlasniku da drzi to otvoreno pored meridijana i sportingaSamo pare oci oni starci koji dodju u meridijan da igraju kučiće
![]()
Who let the dogs out
Inter 1
Kopenhagen 1
Atletiko M 2
Leverkuzen 3+
Napoli 1
Liverpul X
Udineze X
Partizan 1
S 5 za 1100
Hapoel Tel Aviv - 1X 2.00
Inter - 1 1.85
Levante - 1 1.45
FC Copenhagen - 1 1.65
Napoli - 1 1.30
Athletic Bilbao - 1 1.30
Kvota = 14.96 x 5 = 74.80
![]()
Pazite se velikana noćas, uglavnom rezerve igraju.
Liverpul, Njukasl, Atletiko i Napoli prednjače sa rotacijama.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zaebana je LE za pogadjat.
Veliki klubovi (inter i ostali iz tog ranga, da ne nabrajam sad) manje vise igraju ovo takmicenje zato sto moraju.
Ko zna u kakvim ce sastavima izlazit iz prostog razloga sto su im bitnija nacionalan prvenstva nego ovo takmicenje...
Dakle, moj predlog: bez zalijetanja!![]()
Liverpool bez igraca koji nisu ni otputovali-Steven Gerrard, Luis Suarez, Jose Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen i Martin Kelly.
Atletiko Madrid bez Falkaa,Godina Arde Turana,Gabija ,Tiagai Felipea.
Trener Napolija je izjavio da ce odmarati dosta igraca pa će tako mec s tribina pratiti Edinson Cavani, Cristian Maggio i Gokhan Inler.A na klupi ce ostaviti Hamšika, Pandeva, De Sanctisa..
Totenham bez-Scott Parker, Heurelho Gomes, Jake Livermore, Younes Kaboul i Benoit Assou-Ekotto,i po najnovijem povrijedio se Adebayor.
Njukastl bez Demba Ba,Cisse,Cabaye,Ben Arfa,Gutierrez.
Russia!
imate li neki sajt da se vide ti sastavi ?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ova igra GG2+ u Sporting. Jel to da oba tima daju po dva gola minimum?
http://cheguevarapicks.blogspot.com/ evo ti ovaj moze ti malo pomoc..
Chuck Norris ne moze dobit danas na kladionicu.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ao, kako se sjebah, kad vidjeh ove sastave. :/
A taman se ponadah.
Danas samo treba na golove igrat
A pustite pricejes sad na ove sajtove svi znaju postave a ne zna ih ni trener timova o kojima se eo pise da igraju sa u12 ekipom a pusti... Na pricu nocas gubi i Newcastle i napoli i liverpul i atletiko madrid i svi .... Nista no sa 50e nc da igram Jang bojse maritimo hapoel i jos nesto dako nadjem0.o
ja igram
kopenhagen 1
bilbao 1
inter 1
lazio x2
Monfils h1(-2.5)
kohlschreiber 1
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
www.balkan1x2.com
Besplatni tipovi,tipster takmicnje...
Od prvog oktobra ce poceti mjesecno takmicenje za nagrade. Nagradjivat ce se tipsteri sa najvecim profitom.Nagrade ce se dijeliti za
nekoliko pozicija....
www.balkan1x2.com
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks