e to sam ti ja.
nothing comes from violence and nothing ever could
aj ti, ja s' 10EUR predjem bar 65-70km, sto je po mom misljenju odlicno za gracku![]()
popusis mi...![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
sto vi cinite, treba vam dat neki popust na benzinsku. ja predjem 500km mjesecno u prosjeku... nekad 1000, ali nekad i samo 200
Pa ja sam lijepo rekao da je sistem truo,druga smjena NE POSTOJI jer nece da baca pare na dodatne plate,a ako zakasnim samo 5 min vrate me iz prodavnice,tako da te pola sata igraju veliku ulogu,ne znam kako zakljuci da prevozim tako nesto kad sam fin onapisao da vozim po marketima,ne vozim im cimenat svaki dan![]()
uzese mi vozacku zbog prekoracenja +35.... koliko da ocekujem da budem bez vozacke?
mjesec.
ja ovo ljeto, prvo auto uzeo, uzeo vozacku, dobio auto sa ispod 16 hiljada predjenih kilomtara, dodjem iz Austrije 1 juna, po zavrsetku skolske godine. Ja idem 30og septembra za Njemacku na fax i auto mi trenutno ima 42k predjenih km i ocekujem makar 45 za ovo 10-ak dana
I platih 200e prijava jutros![]()
067-123456
Kako juce na onaj glavni put ka moru dje su po 2 trake, ogranicenje 80, i presretac prati nekog mocnog bmw na ruske tablice, i sad kako prilazi podgorici ogranicenje pada na 50 a on je isao i prije nedje 90-100, i cim prodje znak 50 pa jos malo, oni bup rotaciju, onaj crni mercedes. I parkirase se tamo pored njega i ne izlazi niko, zamislite to, cekaju njega, i on izadje iz auta ode do njih. Dalji scenario pogadjajte. Kesholina u ruke i vozi (ovo je moja pretpostavka a vi me ispravite ako grijesim).
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Znam o kojima se radi. Onaj crni mrsavi koji se osjeca kao milion dolara.
TAKUMI
problem je u tome sto oni stoje na vrlo bezbjednim mjestima za prekoracit i 50 a ne 30
She is only here to annoy herself!
A pored toga što stoje na vrlo bezbjednim mjestima, smatram da nije isto kada recimo Tam-ić star 30 godina prekorači 30, ili kada novi BMW, Audi, Mercedes, itd prekorače 30... Zaustavni put i opasnost po ostale učesnike u saobraćaju se bitno razlikuje, dok kazna i za jedne i za druge ostaje ista... Milion puta sam vidio ovako neke krševe, ili kamione, ili autobuse koji debelo prekorače, a njih čak rijetko policija i zaustavlja...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
NSX je objasnio, tu imaju dvije trake i nidje nikoga nije bilo i 85 nije da je neka brzina, i to sa toliko isao mozda 70-80m puta.
bas taj tip, tako je bezobrazno pricao sa mnom kao da sam mu ubio nekog.
upravo tako!
Taj tip je zaustavljao kod Pejtona neko vrijeme, pored ulice, cak ni auto nije imao, znaci ulicar...i sad je dobio presretaca pa misli da je uhvatio cijelu Crnu Goru za muda.
TAKUMI
možda je busom dolazio na posao
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks