Pa da, Ego je jedini normalan ovdje, prica jasno i koncizno, povezane su mi misli, ima odgovor koncizan i tacan na svako pitanje![]()
Pa da, Ego je jedini normalan ovdje, prica jasno i koncizno, povezane su mi misli, ima odgovor koncizan i tacan na svako pitanje![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
voli da odgovori kao Momir Bulatović.
neku nam je Hari ubuđalu travu dao, ja za sad na to sumnjam.
Popile mu pamet djevice, nije mu trebalo predstavljat tu ideologiju dje kao nagradu imas djevice![]()
I nisam zidar, ali eto
ja pušim strogo korozirani bakar u mješavini sa aluminijumom iz pg kombinata..
Mislim, gledam cijelu ovu farsu religije i naiđem na jedan demotivational poster koji sasvim dobro očitava stanje stvari.
Relifijsko obješnjenje stvaranja.
Religijsko objašnjenje morala.
Religijsko objašnjenje pravde.
Religijska regulacija društva.
Religijsko mišljenje o drugim religijama.
Religijski stav prema stvarnosti.
I što je najvažnije:
Religijski način razmišljanja.
![]()
Funestis, dovoljno je da na xnxx.com ukucas arab anal sex, pa da vidis sodomizaciju, hahahahahahah
Ili virgin italian nun by Rocco![]()
I nisam zidar, ali eto
Hvala, hvala.
Malo o značenju mog nika. Religiozni će obožavat ovo jer upravo potvrđuje njihove sumlje.
:mrgreen::devil:
http://www.perseus.tufts.edu/hopper/...la=la&prior=et
Kako ste se okupili
Neka neka, pokazite se. Izadjite malo na svjetlost dana.
Aj da vidimo ocete li mi odgovoriti iskreno ka rakun i vanja i josh poneki.
Imate li vi dushu?
Posto su mi oni rekli da oni nemaju no su komplex hemiskih supstanci i materije?
I nisam zidar, ali eto
pošto ovo doživljavam kao meni upućenu primjedbu jer sam se potonja deklarisala kao ateista, a napisala dva retka na ovoj temi, zanima me koji je konkretno razlog zbog kojeg ateisti ne bi trebali da posjećuju forum "religija"?
Da pušte vjernike da uživaju u citatima iz religijskih knjiga i da jedni drugima "argumentovano" dokazuju da bog postoji i prepričavaju svoje vizije i dokaze?
Mogu ti reći, moj utisak je da ste vi (vjernici) najviše ateista stvorili...ko ima ma i malo svijesti, a umije čitat, teško će se prevarit da slijedi vaš put!
Već sam ranije rekla, a sad ponavljam, za moju odluku da "ne vjerujem" su zaslužni popovi i tvrdim (a i to sam rekla više puta) da više poštujem božje zapovijesti no vi koji ođe vrijeđate, satanizujete, proćerujete, prijetite nekakvim vječnim vatrama...i sve to vođena samo i isključivo ljudskom sviješću i savješću, dopadalo ti se ili ne! Ako ništa drugo, mogu se pohvalit da na ovom forumu NIKAD nikome nijesam kletve i prijetnje slala...a ti vidim post napisat ne možeš da ove koji ne misle ka ti ne stravljuješ:
te- Po meni ste vi jedna bezosjecajna bica koja nemaju ni respekta ni postovanja ni prema cemu ljudskome.
te- A necete vi o tome , tako izopaceni suditi.
te-Samo nemojte misliti da se vashi djavoli ne vide, vire vam iz usiju i iz noseva i iz ociju i iz usta.
te-Kad bih izbora imao, a da si mi kojim nesrecnim slucajem (nedaj Boze) ti sin, ja bi te prvo poveo nedje u sumu pa bi te tako izmlatio da ti straznjica sva sija na mjesecini, da vidim ako bi ti moga te djavole kako iz tebe iscerati.
te-A kad ni to nebi pomoglo, ko zna mozda bi i na sebe diga ruku. Kud ce vece kazne od toga da takvog izroda imam za potomka.
te-A sto me ne pitate bili moga vas sve pobit odje vas nevjernike?
nekako je logicnije kad ste vec nevjernici da mi prije takva uputa dodje.
Da ne citiram više, ali skandalozno od nekoga ko veli da vjeruje u boga, ko ljubi bližnjega svoga, ko se drži božijih zapovijesti...ja nikad tebi nijesam poželjela ovo što si ti meni, niti ti i dalje želim, iako mislim da imaš problem, ne sam bogom i od boga, moj Ego
Izvinjenje prihvaćeno i ne dozvoli da na diskusiju utiče tvoja nervoza...uostalom ovo se sve može dva puta pročitati i ispraviti
Nijesu djevice, đaole, veli Ego da mu usjeđelice pamet popiše:lolblue:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ma usjeđelice djevice đaole.One koje odoljele nagonima i hormonima, onom šklopotu kad ...juzno zasvrbi, bozjim iskusinjema za zemaljski grijeh... odjednom pokleknu
Cudno je kako mogu biti vjernici oni koje je evidentno Bog kaznio pa im pameti nije dao, ali cudni su putevi gospodnji
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks