Ono auto predobro izgleda kad se sredi maloIma kroz grad neki bijeli, sa crnim felmama, odlican je
![]()
Ono auto predobro izgleda kad se sredi maloIma kroz grad neki bijeli, sa crnim felmama, odlican je
![]()
Meni auto izgleda odlicno kad se malo sredi.
Ima mi drugarica crnog sa dobrim crnim felmama.
Dosta fino izgleda a i ova benzinjara fino ide,vozio sam.
Ima li ko iskustva sa srbijanskim Dunav osiguranjem? Treba da mi isplate neku stetu, pa da vidim jesu li pouzdani![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Bio sam danas u jednu prodavnicu auto djelova da pitam za cijene silent blokova i rekli su mi ovako:
Lemforder (par) košta 100e
Topran (par) košta 90e.
To mi se učinjelo skupo pa sam zvao drugu radnju i oni su mi rekli da imaju Topran i da par košta 50e.
Zvao sam i treću radnju i rekli su mi da imaju Meyle i da je cijena 63,50e za komplet, a posebno ako ocu samo "uložak"(valjda samo ona guma, nisam shvatio dobro) po 23e čini mi se.
Čuo sam da su Lemforder se pokazali kao najkvalitetniji, ali im je cijena žestoka u odnosu na druge radnje. Koje mi savjetujete da kupim? Uglavnom mi ljudi kažu da uzmem najjeftinije jer je to sve mala privreda i da su skoro istog kvaliteta svi djelovi.
Lemforder je najbolji, ali fora je sto su skupi.
Mislim da je Mayle najbolji za te pare.
TAKUMI
oem ramena na audija su npr lemforder.
set kosta preko 700 eura..a meyle oko 350![]()
Originally Posted by my name is ...
jeste možda prava Lemforder, a ovo sto nase radnje prodaju je mala privreda.... dovoljno ti je da vidis cijenu kod zastupnika, i cijene kod ovih preprodavaca, i nemoj mi samo rec da je to zato sto Rokšped dere, jer je kod svih skoro ista cijena, jer oni imaju normative fabrike po kojim cijenama moraju da prodaju dijelove.
ja sam imao i 8v i 16v, sto se tice mk3 8v i 16v trose isto potpuno normalne voznje, grad normalne voznje moze da se svede na 10-11l otvoreno na 6.5-7l, a najvise sto sam uspio na otvoreno na 200+km da napravim je 14.7l prosjek, u grad nemam pojima masu. To je na benzin, a plin nisam nikad vozio tako da ne znam.
Last edited by Bole - MNE; 18-09-12 at 20:07.
dje da kupim silikon u spreju,nesto ovako...?
http://www.kupindo.com/kupljeno/9763...st-podm-i-odrz
Silikon sprej imas u Castellanu, i skoro svim prodavnicama auto djelova.
TAKUMI
monci jedno pitanje, koji je majstor najbolji u pg za ugradnju plina i koliko kosta ugradnja nekog boljeg uredjaja? fiat marea 1.6 16v
pa ima li u cg koji solidan majstor da odradi to da valja?
što da kupim da podmažem one gumene žlijebove od stakla, jer škripi kad podizem i spuštam?
đe je najpovoljnije kupit djelove za veliki servis i još neke sitnice u trap, za pežo 106?
pominju se neke prodavnice/magacini put mareze.. kao da i ove veće prodavnice odatle uzimaju djelove..
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks