Da niste gledali kakvo auto manje(mala potrošnja) za nekih 2500e na ruke,do 15tak godina starosti? Žensko će to da vozi pa uzmite u obzir.
Podrazumijeva se da vrijedi te pare a da ne mora odma usut još 1000 da se doćera u normalno stanje.
Ako ti nije žao slova, mogao bi mi ispisati što mi je činjet'. Pravi li se to, đe, kako, koliko košta?
Interesuje me zna li ko da mi kaze kakvo je auto Nissan JUKE? Danas sam ga vidjela 3 puta i zaljubila sam se prosto...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
to 12,13 mozda eura plina![]()
ne no benzina... to je onaj 8v, valjda bi treba manje da trosi... a inace ima li velike razlike kad se vozi na plin, i da li je isti zvuk ili malo drugaciji kada se vozi na plin?![]()
nema sanse tolko da mu trosi,moze toliko lagane voznje,a stiskanja vise,malo je drugaci zvuk na plin
Kraftstoffverbr. komb.:ca. 8,1 l/100 kmKraftstoffverbr. innerorts:ca. 11,2 l/100 kmKraftstoffverbr. außerorts:ca. 6,3 l/100 km
eo po katalogu kolko trosi
da kad je bio nov,racunaj da ih je 90% krama +nase gorivo= pozdravi se sa timizmedju ostalog nisi ni rekao koji je motor u pitanju
![]()
pa valjda ima jedan taj u trojku 2.0 gti 8v?
mozda ima i 1.8 8v?
to je gt koliko ja znam...
e pa slabo znasima 1.8 gti 8v i 16v
Nisam bas siguran. Ja mislim da bi ti to neko kompom rijesio. E sad, moguce je da ti je usla voda negdje i da ti pravi spoj.
Ja bih kontrolisao sve cepove i da li ima vode kod elektronike...
Pa solidno je, onako...ali sestro moja, da li si u zivotu vidjela ruznije stvorenje?
TAKUMI
jesi siguran da slabo znam?![]()
http://de.wikipedia.org/wiki/VW_Golf_III#Golf_GTI
Moguce je.. 13l benzina je 20e, a to ti je normalne voznje, nema sanse ispod garantujem. Ko uzima gti nema sto ispod 16v jer je vjeruj mi mala razlika u potrosnji a ide masu masu bolje
Vr6 trosi gazenja, bas gazenja do 18-19l, jedno prilikom put primorja opet gazenja po boadu 9l, ali relano to je ne moguce..
evo bas citam po nekih foruma kazu 13 max, full stiskanja. To i nije mnogo konja 116.
Ful stiskanje i 20.
TAKUMI
zna li mi ko rec passat b5.5 prestade da mi radi dugo svijetlo i tempomat znaci ne radi blicanje i dugo svijetlo(ponekad upali na 3-4 sekunde) a tempomat nekad hoce nekad nece na volan komande sto bi to moglo bit?
Svidja mi se to auto Fabia...sta da radim...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Prvo kod psihijatra, mnogo sam zabrinut za tebe, cura sa takvim ukusom...
Salim se, NHF. Ne znam, meni je gadan, apsolutno. Ako ti se svidja onda OK, uzmi ali benzinca. dCi nikako.
TAKUMI
Mene ga komšo ima. Što ne dci? Da mu rečem da se spremi...
Sent from my pisaća mašina Galaxy Note
Ja mislim da se sali, ne vjerujem da ikom moze ono da se svidja.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks