Ljudi u poslednje vrijeme mi budali resiver,odjednom mi se restartuje ili mi blokira na jedan kanal i ne mogu da prebacim na drugi pa ga moram resetovati?
Ljudi u poslednje vrijeme mi budali resiver,odjednom mi se restartuje ili mi blokira na jedan kanal i ne mogu da prebacim na drugi pa ga moram resetovati?
Dje mogu nabaviti novi daljinski?
Ako si iz PG, podji do poslovnice na Zabjelu. U svakom slucaju nazovi 020446666 pa se dogovori, besplatna je zamjena...
placa li se i dalje onaj hd receiver, ili su konacno shvatili koliko je bezveze to sto se placa dodatnih 6-7 eura?
ne znam, nemam, ne mogu, necu
zasto je blokiran rtrs kad ne prenosi rtcg utorkom ligu sampiona ?
A sto je fora utorkom? I srijedom? Sto je rtcg kupio?
Originally Posted by Nk-001
RTCG kao javni servis na kašičicu dobija od Arene jednu utakmicu nedjeljeno i to srijedom. I ne dobija je džabe nego se to plaća. Oni su to preuzeli kad je Vojvodić napuštio IN ponio je i Ligu Šampiona iz IN-a u RTCG. Ako sam ja dobro skapirao a biće da jesam
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
potpuno si u pravu od riječi do riječi, samo da se ja pitam nebi im dao ni tu jednu da prenose. ista stvar je i sa RTS i oni su dobili samo jednu utakmicu da prenose srijedom.
Hoce li zamracati RTS za vrijeme utakmice Partizan Nefci jer niko ne prenosi?
Pa sto ako je arena zakupila za cg arene nema na total
Ovo stvarno nema smisla! Nije dosta što samo srijedom imaju prenose, već ovaj usrani javni servis nije sposoban da održi signal ni taj jedan dan!!!!
Je li kod svih tako, ili samo kod mene nestaje slika na RTCG???
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
To je već do Totala i Arene. Stara priča, ali da ponovimo:
- Arena ima prava za CL za podruje CG
- Total nema Arenu
- Ukoliko Total pusti utorkom utakmicu CL koju prenosi neki kanal koji nema prava za područje Crne Gore, onda plaća ogromnu kaznu i može samo biti na gubitku koji bi ih sahranio budući da su prava za CL užasno skupa.
Dick Laurent is dead!
FOX od 15. oktobra kreće u Bugarskoj i zemljama bivše Jugoslavije
Od 15. oktobra 2012. godine, jedan od brojnih zabavnih kanala koji dolaze iz produkcije medijske grupacije FOX International Channels, stratat će na bugarskom tržištu. Riječ je o kanalu FOX koji će se pridružiti sestrinskim kanalima koji već neko vrijeme emitiraju u Bugarskoj - FOX Life, FOX Crime, 24KITCHEN, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Sky News, Baby TV i dr. Iz Bugarske, FOX će se programirati i distribuirati u osam zemalja Jugoistočne Evrope.
FOX je kanal "inteligentno-zabavnog" karaktera, simbol kvalitetnog sadržaja. Dio je globalne pop kulture već 20 godina, svjetski priznat i uspješan član obitelji Fox Entertainment Group i 20th Century Fox.
Dodavanjem kanala za široki auditorij (muškarci i žene 18-49) u portfelj FIC-a, tvrtka je postala jedna od "najčvršćih" multimedijskih platformi u Evropi s 14 brendova, ističući se s najboljim zabavnim kanalom FOX, prestižnim dokumentarnim kanalom National Geographic i lifestyle kanalom 24KITCHEN.
Glavna atrakcija ovog kanala bit će svjetske premijere kao što su "The Walking Dead" i "Touch". Tu će biti i nove sezone svjetskih hitova od početka 2013. kao što je nova naučna fantastika “Da Vinci’s Demons", redatelja Davida Goyera.
има ли новости око убацивања тв Прва у понуду ?
Studio B od sljedeće godine postaje Weather channel
Srbijanska televizijska stanica Studio B donijela je odluku da od Nove godine postane prvi srpski televizijski kanal koji će 24 sata dnevno izvještavati o vremenskim prilikama u Beogradu, prenosi portal Njuz.
Na ovakvu odluku menadžment ove televizije odlučio se nakon posljednjih istraživanja Strategic marketinga prema kojima 83,4% gledatelja Studija B prati ovaj program samo zbog podatka u gornjem desnom uglu, a koji se odnose na temperaturu u glavnom gradu.
- "Pokušali smo na razne načine da povećamo gledanost, ali sve se na kraju svodi na pitanja gledatelja kolika će biti temperatura" - kaže glavni urednik ove televizije Aleksandar Timofejev.
- "Tako recimo tokom Jutarnjeg programa, bez obzira da li pričamo o nekoj predstavi, koncertu, ili gužvi na Gazeli, dobivamo na desetke poziva i mejlova u kojima nas isključivo pitaju kakva će biti temperatura do kraja dana?"
Timofejev kaže da je isti slučaj i sa svim drugim emisijama i da mu nekada nije jasno kako gledatelji svaku tematiku uspijevaju povezati s podacima o vremenu.
Urednik ove televizije kaže da je prvobitna ideja bila da s novom programskom shemom krenu od decembra, ali su ipak odlučili da je pomaknu za razdoblje poslije novogodišnjih praznika, za kada je planiran specijal o prvoj obljetnici otvaranja Mosta na Adi.
Studio B je pokrenut 1. aprila 1970. godine kao radio stanica. Kao televizija Studio B je prvi puta pokrenuta 28. marta 1990. godine nakon čega je ubrzo privremeno prekinula s radom. Emitira program 24 sata dnevno. Nudi vijesti, kontakt i talk show programe, muziku, filmove, serije i dokumentarne programe.
Emitira putem zemaljske i kablovskih mreža u Srbiji, te putem satelita Eutelsat 16A (16°E) u platformi Total TV i Intelsat 10-02 (0,8W) u platformi Digi TV.
Ova "vijest" je objavljena na portalu Njuz.net koji objavljuje samo zajebancije a onda je media-sat portal neoprezno prenio
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks