Prebacite na Atlas, gostuje Brnovic.
Dobro ljudi, prihvatam, Dejo je uvijek u pravu. Kad se stvari tako postave, nema druge nego da se pokrijem usima i cutim, i duboko se poklonim znanju strucnjaka koji su ovo izjavili. Nadam se da ce biti josh tih putovanja u San Marino, Poljsku i Englesku po snizenim cijenama i tih besplatnih karata, cisto da ima neke svrhe ta prica
I da, koristim priliku da se pored vas, takodje poklonim stravicnom fudbalskom znanju Brnovica i, pogotovo, Dushka Vlaisavljevica, koji ostvaruju spektakularne rezultate sa nashim selekcijama.
Last edited by Recordare88; 16-09-12 at 11:42.
Deserve's got nothing to do with it.
Prebacite na Atlas, gostuje Brnovic.
Ultrasi moji dragi,da ne zna ko oce li bit organizovanog gostovanja u Ukrajinu i koliko bi to zadovoljstvo moglo da kosta?![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
biće sigurno organizovano, za koji dan će se znat i cijena
Zabode ga Joveta!
a sto cini jovetic, ispod 18 metara ne daje gol
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Moga je i onaj sa 10 metara u petak bilo bi dobbro
Jovetić upisao i asistenciju, kao i Mirko čim je ušao u igru.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
stevan gol i asistencija, mirko gol i 2 asistencije
Evo isrekno..Joveta i Vucina.Daleko 2 najbolja igraca u Seria A.
A Vucinic ka' nesto bijase povrijedjen, a makseeee.
A kako necu bit, kad do sad njih dvojica ne odigrase jednu posteno utakmicu zajedno, a da jedan nije povrijedjen ili ga nece. A zato za 2 dana cuda cine tamo.
Vucina i Joveta se bas sprdajusamo neka nastave tako
A sto Savica nije bilo u sastav uopste?
Last edited by V^mne; 16-09-12 at 16:28.
Problemi sa registracijom, kako mi se čini da pročitah neđe u današnje novine.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
kako vucinic igra kao da ga boli k... , lagano opusteno i bez nervoze
Kasalica gol Vesovic asistencija kod tog gola
Last edited by lepetanac; 16-09-12 at 17:24.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vucinic je bio povrijedjen protiv Poljske, a to je bilo prije nedelju ipoa protiv San Marina nema potrebe da igra, jer ako njih ne mozemo dobit bez Vucinica e onda stvarnooo.
A sto radi Jovetic, od 5. golova fiorentine, on je cak dao 4. i moga je i taj jos jedan ali se odlucio na asistenciju, ove godine ide medju najboljim strijelcima u Calcio, Vucinic isto dobar danas.![]()
Vučinić go i 2 asistencije. Hatuccc.
Meni je totalna banja što u zadnje vrijeme, valjda zbog frizure i brkova, Vučinić među navijačima Juvea dobija nadimak Zorro.
![]()
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=zyFJVNBDyU0
Ovog padavicara ne zvati vise... Ocigledno je klasicna pljaka, u dusi foler, tako da takvi tipovi su uvijek vise stetni nego korisni.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks