Page 29 of 57 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 701 to 725 of 1412

Thread: Druga tema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Pusti ti to nego da li znas da onoga svoga psa ne smijes u kuću drzati jer Meleki ne ulaze u kuću u kojoj se nalaze pas i slike.
    Tacno tako...Ucis,ucis...

Cu korak po korak kad on to omunjio sve za 6 dana a sedmi se odmara [IMG]file:///C:/Users/Hodzic/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]
    36. A koliko smo naroda prije ovih uništili, koji su moćniji od njih bili, pa su po svijetu utočište tražili, - od propasti spasa ima li?!
    37. U tome je, zaista, pouka za onoga ko razum ima ili ko sluša, a priseban je.
    38. Mi smo stvorili nebesa i Zemlju i ono što je između njih – za šest vremenskih razdoblja, i nije Nas ophrvao nikakav umor.
    39. Zato strpljivo podnosi ono što oni govore i veličaj Gospodara svoga i zahvaljuj Mu prije sunčeva izlaska i prije zalaska,
    40. i veličaj Ga noću i poslije obavljanja molitvi.
    Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Odkud ti znaš da mi je na avataru Đavo? Vidio si ga nekada?
    Ti si ga vidio pa znas da nije?
    Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Tako što živa bića razvijaju neko svojstvo (recimo "razum") samo ako im je potrebno za preživljavanje.
    Nesto lupa,mislim da je nedje otvoren prozor…
    Po tebi je covjeku npr. kompjuter bio potreban za prezivljavanje,pa mu se "aktivirao" razum i "usmjerio ga" kako da napravi isti???
    Taj "razum" se kod zivotinja naziva instinkt-da znas za ubuduce [IMG]file:///C:/Users/Hodzic/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Iza "naše priče" stoji većina svjetskih naučnika - ljudi zahvaljujući kojima je prosječni životni vijek čovjeka preko 70 godina umjesto 40, zahvaljujući kojima je stopa smrtnosti djece neuporedivo manja nego prije par stotina godina, ljudi koji su izumili lijekove za brojne bolesti....
    Slabo si ti to ispitivao. Ljekari namjerno razbole da bi pare uzimali a Bog je stvorio ljude bez greske i oni bi zivjeli ka i kornjace da nije doktora koji im to pokvare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Po tebi je covjeku npr. kompjuter bio potreban za prezivljavanje,pa mu se "aktivirao" razum i "usmjerio ga" kako da napravi isti???
    Taj "razum" se kod zivotinja naziva instinkt-da znas za ubuduce [IMG]file:///C:/Users/Hodzic/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]

Mislim da si napravio grešku.

Thanks Thanks Given 
    1,879
    Thanks Thanks Received 
    5,508
    Thanked in
    2,122 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Ma to sve neistine kojima se ti samoobmanjujesh.

Ko je zapravo ispitao tu tvrdnju nashao je da je Istina veoma suprotna.

https://forum.cdm.me/showthread.php?...jerovao-u-Boga
    Rekao sam većina naučnika. Ne svi.

Jedan dio njih koje si predstavio kao vjernike uopšte nisu bili vjernici. Jedan dio poput Anštajna ne vjeruju personalnog boga kao ti već imaju vjerovanje bliže onom koje ima Septembar.

Takođe, postoji dobar dio naučnika koji su vjernici ali prihvataju evoluciju kao činjenicu.

To što drugi dio naučnika koji su vjernici ne prihvataju evoluciju ne znači mnogo. Oni ne mogu da imaju objektivan pogled na evoluciju i njene dokaze jer već "znaju" da je bog stvorio čovjeka i životinje za 6 dana.

S druge strane nemoguće je naći naučnika koji je ateista a da ne prihvata evoluciju kao činjenicu. Možda se ne slaže sa nekim detaljima ili djelovima ali princip evolucije se ne dovodi u pitanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dobra je slika a lupanje je najcesće od promaje pa ponnekad i od promaje u glavi nastaju lupanje, lupetanja.... Nije cojek napravio komjuter zbog instikta već je usvajao znanja prethodnih generacija, isao u skolu pa osvojio znanja nauke i tehnike i onda svoju kreativnost usmjerio na gradnju. Ja znam da ćete vi strucnjaci i kompjuter naci u tim vasim knjigama i tacno utvrditi da je tamo opisano kako onaj sa oblaka utvrdio da će meleci donijeti kompjutOr jer on vise ne pravi od blata i modernizovao se pa na elektroniku presao. Tako u nekoliko poslaničkih hadisa za mačke se kaze da su kućna tumarala za kompjutor mozda nedje pise da kućno
    čegrtalo i da ima metikuloznu čistoću dok ga virusi napanu. A opste poznato je od naseg istrazivaca da te viruse namjerno doktori koje
    je šejtan poslao ođe na zemlju da kvare rabotu.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Dobra je slika a lupanje je najcesće od promaje pa ponnekad i od promaje u glavi nastaju lupanje, lupetanja.... Nije cojek napravio komjuter zbog instikta već je usvajao znanja prethodnih generacija, isao u skolu pa osvojio znanja nauke i tehnike i onda svoju kreativnost usmjerio na gradnju. Ja znam da ćete vi strucnjaci i kompjuter naci u tim vasim knjigama i tacno utvrditi da je tamo opisano kako onaj sa oblaka utvrdio da će meleci donijeti kompjutOr jer on vise ne pravi od blata i modernizovao se pa na elektroniku presao. Tako u nekoliko poslaničkih hadisa za mačke se kaze da su kućna tumarala za kompjutor mozda nedje pise da kućno
    čegrtalo i da ima metikuloznu čistoću dok ga virusi napanu. A opste poznato je od naseg istrazivaca da te viruse namjerno doktori koje
    je šejtan poslao ođe na zemlju da kvare rabotu.
    Amin brate, amin.

Pa zar ti da mislish da sam ja odje doshao da bi vas upocivao? one koji se samoobmanjuju? Ne zanosite se.

Ja sam odje da bih ukazao vjernicima kakva je sila nepremostiva izmedju vasih ociju i stvarnosti.
    Sad misli da je mesija. A joj ne mogu da prestanem da se smijem.
    Last edited by VanjaTheMan; 15-09-12 at 21:33.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Ja mislim da sam odje jasno pokazao da vi ignorisete Istinu Ronin.
    Mi različito pojmimo Istinu, Ego. Kada mi pokažeš kako se tvoja tvrdnja fundamentalno razlikuje od proizvoljne izmišljotine, ja ću odstupiti od ignorisanja.

Ja sam ipak u zivotu trazio Istinu i korak po korak Bog mi je dao da uvidim koliko su sve ove price neosnovane i besmislene, a koje vi i dalje drzite da su utemeljene pa i istinite. Vi ih drzite i posle toga kad sam vam dao dovoljno informacija koje pokazuju da bi vi trebali dobro preispitati to u sta kazete da vjerujete.
    Ali nijesi pokušao korak po korak pomoći drugima da vide? Ja ne pamtim da si mi dao neku informaciju koju ne znavah ranije. Rekao si mi da ima dosta vjernika, da su neki djelovi svijeta veoma lijepi i da u nekim knjigama pišu nekakve maglovite tvrdnje. Ne vidim zašto bi me išta od toga navelo na preispitivanje.

A kako bi imali izgovora drugacije da vodite zivote koje vodite.
    Izgovor pred kim? Pred sobom? Zašto misliš da mi treba izgovor? Zašto misliš da ja mislim da moja vjerovanja meni daju bilo kakvi izgovor?

Ti si ga vidio pa znas da nije?
    Nijesi mi odgovorio.

Po tebi je covjeku npr. kompjuter bio potreban za prezivljavanje, pa mu se "aktivirao" razum i "usmjerio ga" kako da napravi isti???
    Govorio sam o razvijanju karakteristika koje su genetski određene. Ne znam kako ti je to promaklo.

Taj "razum" se kod zivotinja naziva instinkt - da znas za ubuduce
    Prijatelju, razum je razum, a instinkt je instinkt. Objasniću ti drugom prilikom jer je objašnjenje veoma složeno i ne može stati u jedan post.
    ★

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Rekao sam većina naučnika. Ne svi.

Jedan dio njih koje si predstavio kao vjernike uopšte nisu bili vjernici. Jedan dio poput Anštajna ne vjeruju personalnog boga kao ti već imaju vjerovanje bliže onom koje ima Septembar.

Takođe, postoji dobar dio naučnika koji su vjernici ali prihvataju evoluciju kao činjenicu.

To što drugi dio naučnika koji su vjernici ne prihvataju evoluciju ne znači mnogo. Oni ne mogu da imaju objektivan pogled na evoluciju i njene dokaze jer već "znaju" da je bog stvorio čovjeka i životinje za 6 dana.

S druge strane nemoguće je naći naučnika koji je ateista a da ne prihvata evoluciju kao činjenicu. Možda se ne slaže sa nekim detaljima ili djelovima ali princip evolucije se ne dovodi u pitanje.

Nema naučnika koji ne prihvataju evoluciju. Svi naučnici prihvataju evoluciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by funestis View Post
    Ni ozbiljne religiji ili teolozi ne tvrde da je evolucija u suprotnosti sa religijom. To je domena ovih koji nijesu savladali gradivo iz osnovne skole, ali zahvaljujući tome bar je veselo. To ti dodje kao kad psiholozi uzmu crteze djece iz vrtića pa ocjenjuju sta to znaci... i utvrde da kad dijete nacrta prozore pod krov, a mala vrata da je to zbog toga sto je tata visok a majka malecka.
    Prema Bibliji, (Knjiga Stvaranja, stihovi 11-13 poglavlja prvoga) vegetacija je stvorena trećeg dana, dok 14-19 kaze da je Sunce stvoreno 4. dana. Biće interesantno kad istrazivici bez znanja iz osnovne skole provedu ekspitement i pokazu da biljka bez sunceve svjetlosti ne samo sebi stvara hranu već se mogu prehraniti i takvi naucnici

Thanks Thanks Given 
    1,879
    Thanks Thanks Received 
    5,508
    Thanked in
    2,122 Posts

Quote Originally Posted by funestis View Post
    Postoji zanemarljiv broj naučnika koji ne prihvataju evoluciju, mada to su uglavnom oni koji imaju diplomu iz neke oblasti koja nije u dodiru sa biologijom.

Što se tiče paleontologa, genetičara, itd. si u pravu i među njima nema kreacionista.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Ni ozbiljne religiji ili teolozi ne tvrde da je evolucija u suprotnosti sa religijom. To je domena ovih koji nijesu savladali gradivo iz osnovne skole, ali zahvaljujući tome bar je veselo.
    Mislim da je najveselija cinjenica sto je tako malo obrazovanja i razumijevanja potrebno da se ukapira teorija evolucije. Tako da oni koji misle da je evolucija laz nemaju nikakvo pohvalno opravdanje za svoje neznanje. Ajde da su rodjeni u nekom nomadskom plemenu u Africi pa da nikad nisu imali priliku da nauce, ali kad dodje covjek od 30+ godina koji se hvali nekakvim CV-om kao da je Stephen Hawking, a onda prica kako je evolucija zabluda, mora covjek da se zapita da li su Neandertalci zaista izumrli ili su jos uvijek medju nama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko ima vremena da pogleda,ali uglavnom sve smo vec rekli na forumu :

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Pa zar ti da mislish da sam ja odje doshao da bi vas upocivao? one koji se samoobmanjuju? Ne zanosite se.

Ja sam odje da bih ukazao vjernicima kakva je sila nepremostiva izmedju vasih ociju i stvarnosti.

Thanks Thanks Given 
    1,879
    Thanks Thanks Received 
    5,508
    Thanked in
    2,122 Posts

Prema Kuranu svako ko ima drugu religiju a ne islam i ko ne prihvata Muhameda kao božijeg proroka ide u pakao. Dakle, svi nemuslimani idu pakao - bez obzira da li su oni hrišćani, jevreji, budisti, ateisti itd.

Prema hrišćanstvu ko nije kršten ili ko ne prihvata Isusa kao božijeg sina i svog spasitelja ide u pakao.

Hrišćani smatraju Muhameda za prevaranta a muslimani Isusa smatraju samo prorokom a ne sinom božijim i očigledno ga ne smatraju svojim spasiteljem.

Ego i M.S., pretpostavljam da poznajete lično dosta ljudi koji nisu muslimani i moguće da imate prijatelje među njima. Da li mislite da će oni da završe u paklu?
    Last edited by ASC; 16-09-12 at 01:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako god obrnes pakao ne gine i samo je pitanje u koji dio - islamski ili hrisćanski

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se nadovezem na diskusiju o evoluciji.Pa ako religije prihvataju evoluciju kao cinjenicu,onda kakve su to religije kad tvrde da bog stvara.Evolucija je vrijeme,vrijeme stvara i mijenja,a vrijeme nema um.
    Evolucija je jasan dokaz o nepostojanju boga,tj. logican zakljucak da je covjek izmislio boga.
    Evolucija je jasan dokaz da ne postoje nadprirodne sile,vec da se sve odvija samo od sebe.

Neki naucnici sto su vjerovali u boga u to vrijeme negdje je bilo i logicno.Ali danas samo naucnik koji je pod okriljem religije tj.placen od vjerskih organizacija predstavice se kao vjernik.
    Postoji jedan naucnik iz oblasti medicine koji kaze da je DNK bozje djelo.On zna posao dosta dobro ali ga koristi u pogresne svrhe,tj. lupeta po skupovima da prikrije pravu funkciju nauke i takvih naucnika ce uvijek biti,nadam se sve manje.
    Last edited by Zaovičić; 16-09-12 at 03:24.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sve se to vidi Zlu vicicu.

Vidi se i vashe znanje i vasha nauka.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Prema Kuranu svako ko ima drugu religiju a ne islam i ko ne prihvata Muhameda kao božijeg proroka ide u pakao. Dakle, svi nemuslimani idu pakao - bez obzira da li su oni hrišćani, jevreji, budisti, ateisti itd.

Prema hrišćanstvu ko nije kršten ili ko ne prihvata Isusa kao božijeg sina i svog spasitelja ide u pakao.

Hrišćani smatraju Muhameda za prevaranta a muslimani Isusa smatraju samo prorokom a ne sinom božijim i očigledno ga ne smatraju svojim spasiteljem.

Ego i M.S., pretpostavljam da poznajete lično dosta ljudi koji nisu muslimani i moguće da imate prijatelje među njima. Da li mislite da će oni da završe u paklu?
    To su puste zelje tvoje i njihove.

Drzite se vi takvih "vjernika" zajedno cete biti na kraju.

Oni koji postuju i pokazuju svojim djelima Bibliju i znaju ono sto je Isus govorio nece nikad protiv Bozijih poslanika i drugih vjernika ruzno i laz govoriti.

A ko ce tamo ili ovamo o tome ima toliko u Bibliju i Kuran pa procitaj sam. A necesh ko sto ni ti koje spominjesh ne citaju no izmisljaju i zavide.

Quote Originally Posted by M.S.
    39. Zato strpljivo podnosi ono što oni govore i veličaj Gospodara svoga i zahvaljuj Mu prije sunčeva izlaska i prije zalaska,
    40. i veličaj Ga noću i poslije obavljanja molitvi
    Kad vidi njih treba covjek i popodne da Boga fali i zahvaljuje mu sto ga nije u zabludu ostavio.

Jer je ovo kazna zaista strasna.

Oci su im zatvorene i ushi ogluvljele i srcad su im ohladnjela, da ne vide i da ne cuju pa da se pokaju i iscijele.

I reče mi: Ne zapečaćavaj reči proroštva knjige ove; jer je vreme blizu.

Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.

12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.

Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.

14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.

15 A napolju su psi i vračari i *****ri i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.
    Last edited by Ego_and_his_own; 16-09-12 at 05:59.

Thanks Thanks Given 
    1,879
    Thanks Thanks Received 
    5,508
    Thanked in
    2,122 Posts

To su puste zelje tvoje i njihove.

Drzite se vi takvih "vjernika" zajedno cete biti na kraju.

Oni koji postuju i pokazuju svojim djelima Bibliju i znaju ono sto je Isus govorio nece nikad protiv Bozijih poslanika i drugih vjernika ruzno i laz govoriti.

A ko ce tamo ili ovamo o tome ima toliko u Bibliju i Kuran pa procitaj sam. A necesh ko sto ni ti koje spominjesh ne citaju no izmisljaju i zavide.
    Kakve moje želje jadan ne bio?
    Ja samo iznosim ono što sam pročitao i vidio. Što se mene tiče u tim bajkama za odrasle može da piše da ćemo svi da završimo na oblaku ili na roštilju. Vjerujem u te gluposti koliko u to da ću poslije smrti da završim s one strane rijeke Stiks ili u Valhali.

Da možda ne tvrdiš da lažem? Ako je tako izvoli i demantuj me sa argumentima.

Hrišćani smatraju Muhameda za lažnog proroka(kao što Jevreji smatraju Isusa za lažnog proroka). To shvatanje ih prema islamu kvalifikuje za pakao.
    S druge strane hrišćani smatraju Isusa za spasitelja i sina božijeg, dok ga muslimani kao takvog ne prihvataju, već samo kao jednog od proroka. Što prema hrišćanstvu znači da muslimani imaju kartu za pakao. Ima tu još dosta nesuglasica ali ove su ključne.

Tebi se ovo možda ne sviđa ali je takvo shvatanje kod ogromne većine i jednih drugih. Do nedavno su hrišćani i muslimani zvali jedni druge nevjernicima. U zadnje vrijeme su nešto umjereniji ali samo formalno. U običnom narodu su stavovi ostali isti.

Biblija
    Hell will also punish the sin of those who reject Christ (Matthew 13:41,50; Revelation 20:11-15; 21:8 )

Kuran
    Lo! Those who disbelieve Our revelations, We shall expose them to the Fire. As often as their skins are consumed We shall exchange them for fresh skins that they may taste the torment. 4:56
    Last edited by ASC; 16-09-12 at 08:28.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Neuk si ti a velike i krupne stvari umisljash da znash.

Hriscani i Muslimani su braca po vjeri.

Koliko vidish mi se odje ne svadjamo no se podrzavamo, a ti "gledaj" i "citaj" malo bolje i bolje izvore sebi nadji od televizije i zute stampe i losheg obrazovanja.

Nash je Bog jedan Bog!

Kuran potvrdjuje da je ono sto je objavljeno nama Istinito i potvrdio je Isusa kao Mesiju i poslanika.

A Muhamed je to isto potvrdio da smo mi njegovi:

"This is a message written by Muhammad ibn Abdullah, as a covenant to those who adopt Christianity, far and near, we are behind them.

Verily, I defend them by myself, the servants, the helpers, and my followers, because Christians are my citizens; and by Allah! I hold out against anything that displeases them. No compulsion is to be on them.

Neither are their judges to be changed from their jobs, nor their monks from their monasteries. No one is to destroy a house of their religion, to damage it, or to carry anything from it to the Muslims’ houses. Should anyone take any of these, he would spoil God’s covenant and disobey His Prophet.

Verily, they (Christians) are my allies and have my secure charter against all that they hate. No one is to force them to travel or to oblige them to fight. The Muslims are to fight for them. If a female Christian is married to a Muslim, this is not to take place without her own wish. She is not to be prevented from going to her church to pray. Their churches are to be respected. They are neither to be prevented from repairing them nor the sacredness of their covenants. No one of the nation is to disobey this covenant till the Day of Judgment and the end of the world.”

A oni koji prijateljuju sa vama nevjernicima a od vjernika se udaljuju, zvali se jevreji ili hriscani ili muslimani su vec osudjeni. Ko sto si sam nashao.

If Allah so willed, He would have made you a single People, but His plan is to test each of you separately, in what He has given to each of you: so strive in all virtues as in you are in a race. The goal of all of you is to Allah.
    Last edited by Ego_and_his_own; 16-09-12 at 11:13.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Neuk si ti a velike i krupne stvari umisljash da znash.
    :lolblue:

Ne mogu da vjerujem sta citam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vanja sve se cini da ne samo samo sto si neuk no si i slijep kod oba oka. Kako ne vidis bratsku ljubav po vjeri izmedju hrisćana i islamista to nije jasno kad svaki dan pune novine tih primjera. Da nije ovih okrutnih ateista koji se malo malo lagumaju tamo dje je masa ljudi na ovom nasem parcetu zemlje bio bi raj. Vjernici bi nam tako sredili da ne bi bio potreban imaginarni raj nedje u oblacima već bi se to prostiralo svuda oko nas. Kako napraviti raj kad ti i tebi slicni cim neko i pomisli da je tvoj bog Ateistonja I los, pa napise neku grku rijec... odma udarite u paljevine, lincovanja i ko zna sta jos. Oni malo manje militantni ili ateisti lajt bacaju anateme, za mostove zakivaju, kunu ka kakve uśidjelicine i strase dobre vjernike da će neka rogata stvorenja vilama ih piljkati u prkno i gurati u nekakve vrele smole a sve zarad velike ljubavi ateisticke i dobrog boga Ateistonje koji nas gleda i salje nam vazda ponekog izaslanika da nam objasni.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Jes evo 5-6 milijardi hriscana i muslimana svi u krv i bez glava jedno od drugoga.

Puste su to zelje vashe!

Iskopate neke primjere (i sami ste ih fabrikovali) pa od toga napravite mecku, a samo sebe u zabludu dovoditi i josh vishe srljate.

Citajte vi te vashe novine i gledajte televiziju, vrsni ucenjaci i naucnici, i samo se zanosite!

E pa kako se ljudi samoobamnjuju, i rado trose 50 centi da se zabavljaju sa pompeznim novinskim clancima i "umno" sebe uzdizu.

A nije im ni zao TV preplatu platiti!

Treba mrznju svoju zadovoljiti a to nije skupo za zadovoljstvo koje pricinjava.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Ne čitajte novine, ne gledajte TV, ne slušajte naučnike. Tek onda ćete moći da povjerujete. Je li tako, Ego?
    Zgodno, ne?
    Last edited by johnny bravo; 16-09-12 at 13:08.
    In vino veritas

Page 29 of 57 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)