Meni samo nije jasno šta se čeka.
Zašto se Đorđeviću ne pruži šansa na poziciji prednjeg veznog? Kad ako ne sad?
ja nidje nisam rekao da mi se svidja Brnovic kao selektor, uzas je. iskreno jel mislis da ga mozemo smjeniti u ovom periodu kada su rezultati relativno ok?
ja sam samo naveo ako sto drugo atmosfera je ok, da ako ubode nedje nekad i taktiku i pozicije igracima.
samo sam htio reci da trenutno ne mozemo nista uraditi jer koliko toliko ima neke rezultate a da zvizdimo i a jos nemamo neku veliku osnovu po rezultatima za to i rusimo atmosferu je bzv.
a ja bi licno volio jedno mnogo bolje trenersko ime koji ce znati posloziti kockice u ovoj reprezentaciji, samo da nije Cico. koliko ga ovdje pominju neki smucio mi se
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Meni samo nije jasno šta se čeka.
Zašto se Đorđeviću ne pruži šansa na poziciji prednjeg veznog? Kad ako ne sad?
žarko tomašević u partizanu, mnogo obećavao prije par godina, a onda 2 godine prosto nestao
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=642971
Last edited by drasko10; 14-09-12 at 07:46.
Ah, dobro sad. Obecavao jer je igrao u Portugalu, ali tamo je nekad dovoljno da si korpulentniji, pa te popere na stopera. Nece valjda neka konstitucija a la Simao na toj poziciji...
ps. Odje se najvise pljuvalo, razni epiteti lijepili Varvarima, pa cisto da neko ne propusti, od pljuvaca i "zastitnika" onih "umjetnika", da procita.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/va...darao-napadace
I dalje spominjete igraca koji na 30 meceva za Amkar nije dao gol. Pa dokle vise, ljudi moji?
procitah i ja za ovog tomasevica.
rekose da mu je glavna prepreka bila da potpise mozda i za benfiku to sto je lijen...
Je li realno da neki govore da je Đalović bio najbolji igrač u našoj reprezentaciji iliti uopšte ga spominjete u kontekstu - dobar ?
Čovjek koji je samo jednu stvar radio - vršio nepotreban presing na golmana. Špic koji ne umije da postigne gol, da uđe u gol šansu (nemojte mi sad kačiti snimak gola protiv Bugara i meni se desi da na terminu ubodem gol), nego samo taj presing na golmana i da nekom vrati loptu grudima van 16 metara. Kao isprogramiran.
Đaloviću, hvala ti što si ostao vjeran Cicu, ne trebaš nam.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Naravno, nema nikakve ljutnje, samo sam te pitao sto ti konkretno smeta.
Pa u svakoj utakmici je Cole malo defanzivniji, a ovaj ofanzivniji ili obrnuto. Slazhem se da solidan krilni bek mora imati dobre i defanzivne i ofanzivne karakteristike, ali govorim o igri na terenu, ne o karakteristikama igraca.Originally Posted by Jovan
Ne pricam o tome je li losh ili dobar Volkov, pricam o tome gdje igraju na terenu. Volkov je svaku utakmicu bio superofanzivan.Originally Posted by Jovan
Opet ti isto-ja nikog ne favorizujem, ja ti samo kazhem kako sve izgleda. To shto je neko ofanzivniji ne znaci da ga favorizujem. Simon iz Cicovog vremena i iz Blackburna dok je u istom igrao koliko-toliko je bio defanzivnije orijentisani krilni vezni, i taj posao je radio odlicno. U reprezentaciji nismo vidjeli mnogo od njegovog ofanzivnog potencijala gdje god da je igrao. Najvise je doprinosio trcanjem i defanzivnim intervencijama, a dosta je doprinio i protiv San Marina kad je bio zadnji vezni, prakticno.Originally Posted by Jovan
Pa o tome i ja pricam, zato nam treba sredina koja ce imati defanzivne zadatke, sredina koja trci i vraca se u odbranu. To su tih famoznih 6 igraca, koji su minimum minimuma protiv bilo koje ozbiljnije ekipe. Shto je josh bolje, Brnovic je u pocetnim izjavama pominjao cak 8 takvih igraca (borci plus Mirko i Stevan), jedini problem je shto se to ne implementira.Originally Posted by Jovan
Sami Brnovic to potencira, i ja se slazhem da je to neozbiljan pristup. Sto se tice zadataka, ne znam da li ih imaju, ali ih svakako ne ispunjavaju, i zato dolazimo do situacije koju si ti opisao u proslom pasusu.Originally Posted by Jovan
Sa Brnovicem da, sa reprezentacijom ne.Originally Posted by Jovan
Deserve's got nothing to do with it.
@Recordare & Jovan ovo za 3-5-2 za reprezentaciju bi itekako moglo da se odradi , tipa Napoli kao sto igra, kako im se Maggio transformise i onaj drugi po lijevoj strani, u svakom napadu imas 7 igracha naprijed kad napadamo ili kad se branimo 7 u odbrani.
Na poziciji stopera bi se i mogli iskrpit, da su stoperi Basa, Savic i Jovanovic/Dzudovic, centralna sredina Zverotic/Pekovic, Drincic, Djordjevic (ovaj malo vise istureno tipa Hamsik u Napoliju sto igra, ali mos zamijenit i Luku i Simona), Volkov i Simon/Savo sa strana, spiceva fala bogu ne fali Mirko, Stevan, Fatos, Andrija,
Boske, Kasalica...
Neko moje vidjenje situacije za pomenutu taktiku.
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Ništa mu nije trebalo spominjanje Kake, pa to novine protumačile pogrešno ili dobro.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
imao je pozitivnu poziciju sa padom u rezultatima i igri, pa od sigurnog prolaza u baraz dosli smo do mozda. da ne ulazimo u pricu bili ili ne bi prosao , bilo je sto je bilo. ovaj jeste nula trenerska naspram njega i vecinu trenera izuzev Duska posto je on u minus otisao debeli.
samo kazem da trenutno nemamo ni jedan argument za smjenu sem taj sto nam se ne svidja taktika i on kao trener.
Ma ponio ga momenat. Imam osjecaj da se brzo pokajao... Inace, meni je ideja originalna, za ovo vrijeme. Ja bih dodao, kao sto sam vec napisao, da je idealna pozicija za Savica ona koju je igrao Đukic, za bivsu Jugu, ne bas pluskvamperfekat bivsu. Mi treba da igramo s liberom.
Sto se tice Form 3..5..2 moglo bi da se sprovede bes problema. Ali da imamo nekog trenera koi bi znao postavit ekipu.
Da su bili neki toliko dobri igraci ne bi zavrsili u Iranu i Tajlandu, bez obzira sto ne igraju za reprezentaciju.Mislim na Djalovica i Burzanovica.
kako je dosao Hulk djordjevic ni na klupi
Kako je uopšte mogao pretpostaviti da će bit pogrešno preveden i interpretiran? Kad bi čovjek tako pazio što će sljedeće reći bojeći se da se to kasnije izvuče iz konteksta i riječi izvrnu pa se tako plasira putem medija, onda ne bi riječi izgovorio.
Toga sam se plašio. Mada što vele "jedna lasta ne čini proljeće" pa treba imati u vidu da je prije tri dana igrao meč za reprezentaciju i ko zna kad stigao u Rusiju. Treba sačekat sljedeću utakmicu.
Last edited by amnesiac; 14-09-12 at 22:27.
Dick Laurent is dead!
Stav
'Oćemo stadionSkandirali su navijači sa sjeverne tribine dobro poznato “
‘oćemo pobjedu” dok su naši jurišali na gol Poljske. Pobje-
da nije došla, ali nas je sačekala nekoliko dana kasnije u San
Marinu. I za njih ne moramo da strijepimo. Dok imamo igra-
če klase Mirka i Stevana, dok imamo onako jaku klupu, onaj
timski duh, i naše nadolazeće bisere poput Đorđevića i Baki-
ća za pobjede ne moramo brinuti. Vrijeme je da se ne samo
sa Sjevera već sa sve tri i po tribine stadiona pod Goricom
počne skandirati “ ‘Oćemo stadion” !
Za nešto manje od godinu koliko pišem kolumne za DN,
ovo je već treći put da pišem na ovu temu. Kažu, da je mož-
da sad efekat i najjači jer pisati o infrastrukturi pred izbore
uvijek nosi dodatnu težinu.
S obzirom da imam osjećaj, draga gospodo iz Vlade (jer
ovo je posao za državu nikako ZA FSCG), da nijedan nerv u
vašem mozgu ne razmišlja o novom nacionalnom stadionu
- odlučio sam OPET da vam naglasim zašto je toliko važan.
Ovog puta bez nabrajanja svih onih zemalja trećeg svijeta
koji uveliko grade ili su izgradili svoje stadione, i bez nabra-
janja evropskih zemalja koje ga imaju (skoro cijela Evropa).
BEZBJEDNOST - Novi stadion bi se nalazio van grada
(recimo, Ćemovsko polje pored kampa FSCG), tako da bi pri
kontroli pojedinaca koji ulaze na stadion bilo moguće orga-
nizovati dva-tri prstena zaštite, samim tim unošenje petar-
di i ostalih sličnih rekvizita bilo bi znatno otežano. Odlazak
gostujućih navijača bilo bi mnogo lakše organizovati, pa ne
biste morali zaključavati nas, običan narod, po sat vremena
na istom, dajući nam uživo doživljaj Alkatraza.
SVRHA - Stadion od 30.000 mjesta. Savršeno! Crna Gora
fudbalski ne spada u red najvećih fudbalskih ekipa, ali sva-
kako da nije ni autsajder. Stadion srednje veličine, na kojem
bi se osim reprezentativnih utakmica moglo organizovati
recimo i finale Kupa, a van sezone i dobri koncerti su nešto
što je POTREBA ovog društva. Da napokon ugostimo Engle-
ze, Italijane i ostale velikane kako dolikuje. Veći broj štam-
panih karata znači da će osim onih “viđenih Crnogoraca” ko-
ji dolaze samo na velike mečeve i ostali navijači lakše dola-
ziti do mjesta na tribinama, a neki osjećaj pravde će se više
osjećati u vazduhu nego inače. Treba li napomenuti i veću
zaradu od prodaje istih?
ISPLATIVOST - vaša omiljena stavka! Prvo - da vam naglasim
da ne postoji u posljednjih 20 godina nijedan projekat
izgradnje stadiona u svijetu koji nije sam sebe otplatio! Zna-
či, ako tvrdite da nije isplativo, onda je u pitanju vaša struč-
nost ili manjak ideja, nikako stadion! Umjesto što decenijama
spašavate propale firme koje nemaju budućnost u svjetskoj
ekonomiji, gradnja stadiona bi vam prvo omogućila da otvo-
rite nova radna mjesta, a stadion treba da znate već odav-
no u svijetu ne služi samo kao mjesto na kome se odigrava-
ju utakmice - stadion, to je destinacija za sebe koja radi i pri-
hoduje 365 dana u godini! Šoping centri, bioskopi, zabavne
zone (kuglane, bilijar sale, video igre), butici, kafići, restora-
ni – samo su dio sadržaja koji danas čine jedan moderan sta-
dion. Investitor (u ovom slučaju država ili njen partner) svoj
uloženi novac vraća kroz rentiranje ili prodaju velikog broja
poslovnih prostora (ovo bi trebalo da znate, doktorirali ste
na tome), a poseban dodatak je organizovanje velikih kon-
cerata od kojih stadioni van sezone i te kako prihoduju. Tre-
ba li pomenuti za koliko ljudi će se otvoriti novo radno mje-
sto na takvom objektu?
Vrijeme je da prestanite da spašavate oronula preduzeća,
porez i ove dodatne eure za sve i svašta koje nam uzimate
usmjerite na investiciju koja će samu sebe otplatiti, a druš-
tvu donijeti korist!
Za kraj da ne bude zablude - nov stadion - ne istočnu tribi-
nu postojećeg! Gradnja istočne tribine je bacanje novca, nei-
splativ projekat koji služi za dobru ugradnju pojedinih lica. Sa
istočnom tribinom ne dobijamo ništa! Stadion pod Goricom
ostavite kakav jeste - za domaću ligu, evropske mečeve naših
klubova, mlađe selekcije reprezentacije. Više nego dovoljan!
Dakle, kratko i jasno – ‘OĆEMO STADION !!!!
VUK PEJOVIĆ
http://www.dnevne.me/
Dick Laurent is dead!
Bas me interesuje ko bi iznajmio poslovni, kad onamo kod Kampa na Starom nemas nista oko stadiona, nista nije blizu, niti je na usput nekome... Znaci, ljuljnuti pare za novi stadion na kome bi se igrale 5 utakmica godisnje, a poslovni bi izdavao, taman kao onaj Sofranac kod Metalke. Prazna zgrada..
Opravdanost svakako ima istocna tribina (ne 4500 koliko je po projektu, nego veci kapacitet) jer je centar grada pa poslovne nije problem iznajmiti, a valjalo bi mozda i napraviti rekonstrukciju zapadne tribine spolja.. Slazem se jedino da bi 30000 kapacitet bio idealan, ali da nekako dodjemo i do 20000 ja cu biti zadovoljan.![]()
a znas li ti da ce ta istocna tribina da kosta, koliko bi kostao cijeli stadion?sta je bolje onda?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks