Ima li u Beogradu neka prodavnica rezervnih djelova koja izmedju ostalog ima i sve moguce djelove za Golfa 3, posto u CG ne mogu da nadjem ono sto trazim?
tvrde da jesu, a po meni oni to ne umiju napravit![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima li u Beogradu neka prodavnica rezervnih djelova koja izmedju ostalog ima i sve moguce djelove za Golfa 3, posto u CG ne mogu da nadjem ono sto trazim?
na svakom sajtu dje su karakteristike type sh pise da odredjeni modeli imaju ovo atts
Pricamo li mi o SH AWD?
TAKUMI
ja nemam pojma nit oni znaju vise ima ih pun k modela 5te generacije a dva modela sa 4ws imaju isti model i sa 2ws a neki odredjeni imaju atts
Siguran parking u bg?
f6
imam par pitanjapasuju li prednji & zadnji branik od audija S6c4 na audi 100?i volaan od S6?
ovo mi treba tipa 2 dana da je vozilo tamo. eto radi cijene![]()
f6
Ovaj ti je 7 eura za noc.
TAKUMI
Koja je po vama best buy kupovina novog automobila do 12000 eura?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Toureg 3.0 TDI iz Njemačke
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
kao nov,prava kiloemtraza, vozila zena ministra ali je imala sluzbeno ...
f6
Za te pare je yaris mozda i najbolji, ali ako u obzir dolaze i auta stara par godina bmw 118d je jedna od najboljih opcija. O tom autu sam pricao sa dosta stranaca koji ga voze i samo pohvale, takodje sam dosta citao po forumima jer me taj model zanima i jos nisam nasao neku zamjerku.
Moze li mi neko okacit direktan download za auto data?(teba mi za audi100) nakupih se virusa trazeci a ni 1 nisam nasao da ga mogu skinut....
J-C nece ti niko dati link za dzabe znam jer sam i ja to placao,kazi sta ti treba mogu ti screenshot okacit...
treba mi za audi 100 c4 1993 2.0 8v,posto on ima one dodatne instrumente,pa mi je trebao tacan naziv za njih i po mogucnosti kataloski broj jer ovi u cekovica ne znaju koji je...
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks