Nagrada EBRD-a za Branku Pavlović Branka Pavlović glavni Izvršni direktor Societe Generale Montenegro ovogodišnji je laureat nagrade "Žene u biznisu”, u kategoriji bankarstvo, koju Evropska banka za obnovu i razvoj EBRD dodjeljuje za izuzetna dostignuća u bankarstvu.
EBRD od 2002. svake godine dodjeljuje nagradu "Žene u biznisu”. Nominacije za ovu nagradu dolaze iz svih zemalja u kojima EBRD posluje. Ove godine, bilo je ukupno 24 nominacije, a nagrade su dodijeljenje u tri kategorije – preduzetništvo, bankarstvo i industrija.
Nagradu je Pavlović uručio Jan Fisher, zamjenik predsjednika EBRD, na Godišnjoj konferenciji EBRD-a u Londonu, ranije ovog mjeseca.
Prema njegovim riječima Branka Pavlović je prepoznata kao žena koja je uspjela da ne tako profitabilnu banku, čiji se tržišni udio smanjivao, transformiše u najprofitabilniju banku u Crnoj Gori, sa izraženom orijentacijom prema klijentima.
Naglasio je da je ona, promovišući nove vrijednosti i standarde poslovanja, vratila povjerenje klijenata i umnogome poboljšala sliku banke u javnosti. Dodao je da je ona postala model dobrog bankara i lidera, ne samo za Societe Generale Montenegro, vec za cijelu zemlju i region.
"Ovo je veliki uspjeh za Branku Pavlović, ali i za crnogorski bankarski sektor. Branka Pavlović je pokazala da je bankarski sektor u Crnoj Gori napravio napor u promovisanju rodne ravnopravnosti na radnom mjestu u skladu sa standardima Evropske unije“, kazao je Giulio Moreno, direktor kancelarije EBRD-a u Crnoj Gori.
Branka Pavlović je u Crnu Goru došla iz Societe Generale Srbije u jesen 2009. i bila je prva žena na čelu banke u okviru Societe Generale Grupe.
---------------------------------
Bravo!!!
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Nego ... šta je ova frka sa Prvom
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ljudi recite mi nesto o first financial bank. mislio sam neki potrosacki kredit da uzmem kod njih ali nista o njima ne znam. mislim znam sve o uslovima i sve vezano za kredit no ... shvatate sta pitam. pa...?
Bankarski sektor u minusu od 16 miliona eura na kraju drugog kvartala
http://www.bankar.me/2012/08/23/bank...ugog-kvartala/
moze li neko reci nesto vise o FIRST FINANCIAL BANK u Crnoj Gori?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Izvrsni direktor: Predrag Drecun
Uvijek isti ljudi :applause:
eee kako protivnik vlasti odjednom dodje na direktora prve pa ffb , cudo jedno , sigurno je ekonomski mag
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ako sam pogrijesio temu,oprostite.
Htio sam da kupim komp od 400,koji kad se uzima na 36 rata ispada 470e(manje,vise).E sad,ima li kakva kamata ili sto vec u banku?Primam platu preko Podgoricke banke,a na njihov sajt sam vidio neku kamatu od 13%,duboko se nadam da nije to to.
pa kako nema kamata kad je 70 skuplji na 36 rata![]()
She is only here to annoy herself!
Vjerovatno sam ih ja pogresno shvatio,ja sam mislio da je to kamata samo iz TopCom-a,a da banka uzima jos kamate preko toga.
cija je banka FFB, dje ima filijale... Zna li neko nesto?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
trebalo bi da je to grcka banka, stadion buducnosti centrala, filijale u podgorici u ulici slobode i na svetom stefanu
Who let the dogs out
Filijale - u Podgorici i Svetom Stefanu. Imas na sajtu http://www.ffbank.org/o-banci/kontakt/poslovna-mreza/
Vlasnik - grcki brodovlasnik (Viktor Restis)
Misija u Crnoj Gori : ''Primarna strategija First Financial Banke od ulaska na crnogorsko tržište je obezbjeđivanje komplementarnih resursa i vještina finansijskom sektoru i državi uopšte.Komplementarni resursi podrazumijevaju podsticanje i omogućavanje pristupa direktnih stranih investicija u zemlju, kao i razvoj infrastrukture finansijskog sektora, sa naglaskom na razvoju ljudskih resursa.
First Financial Banka je prestižna banka, sa primarnim ciljem da postane značajan nosilac razvoja Crne Gore, kao važnog regionalnog centra finansijskih usluga i visokog turizma.'' (Ha ha) .
Dovodjenjem ovakvih banaka, odvlacite prave strane investitore od Crne Gore, nazalost!
P.S. Interesantno, sve neke PRVE banke.
Last edited by AltaMarea88; 12-09-12 at 23:18.
Otvorih racun u Hypo banci i na onoj plastificiranoj kartici ima neki broj koji pocinje sa 9000...
Je li mi to broj ziro racuna?
Jeste.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nije.
podgoricka banka. nema online provjera racuna, po godine kuburim da mi stave poruku da mi stize. na kraju mi stave na stari broj koji sam dao prije 2 god kad sam uzimao karticu. naravno korisnicki servis uzas posebno preko tel...
f6
Daje li jos koja banka studentski kredit osim Hypo alpe adrije?
Jes, ali to je samo za ove sto studiraju na njihove fakultete.
Jesi siguran? Neki su dobijali sa ETF -a, ali prije 2 godine.
Mislim a je kod njih više "ako nekog znaš" sistem, nego što poštuju to pravilo. Jer opet tražiće ti žirante, ne garantuju oni ni za svoje studente posao..
Nije ti to, to ti je sifra partije u toj banci. Moguce da je dovoljno, zato i stoji na toj kartici, ali ti je to dovoljno kad neko dodje na salter pa kaze na taj broj, pa pitaju jos za ime, sa saltera Erste banke, cisto radi provjere... Kada bi ti neko slao pare iz druge banke, sanse nema da bi moglo to da mu prodje, pa i u samom startu.
Racuni imaju 18 cifara i svaka banka pocinje sa 3 razlicite cifre. Erste pocinje sa 540.
Jedan od nacina da ti neko uplati, iz druge banke, je da ti uplati na neki od prolaznih racuna Erste banke, npr. PG njihov racun, koji bi pocinjao sa 540..., pa u poziv na broj odobrenja, u uplatnici, napise taj broj sto si izdiktirao. A mislim da moze i na njihov glavni racun, 907-54001-10 (ili u varijanti od 18 cifara 907000000005400110), pa isto unese u broj odobrenja to... Ili unese tvoj maticni broj, a napise ti u svrsi placanja "Za Brenta1986, visprenog forumasa, koji se s pravom zapitao da li mu je stvarno ono na kartici racun"), i ima da legne, nakon rasknjizavanja, bez problema.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks