Imaju to od 1981e ja mislim.
Imaju to od 1981e ja mislim.
TAKUMI
nemaju svi, rijetki modeli, cak i imaju iste modele tipa 2.0vti sa i bez 4ws![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pa naravno da nemaju svi. Isto kao sto nemaju svi audiji quattro![]()
ja pitam za onu konkretno ja mislim da nema ima samo ono fulanje nek active torque steer ***** palac
Postoji li sajt Krisma Motorsa? Tražio sam po netu, našao sam broj telefona, ali se ne javljaju.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Mislim da nema.. a ne bi im auto poveo pa da cu u moracu sa njim, znam da su kad se otvarala krisma na obuku za "mehanicare" vodili magacionere koji veze sa mehanikom nemaju. A sad da ne pominjem kako su se i dje radila auta koja se povedu kod njih u ovlasceni
Mislio sam na prodajno mjesto za Volvo automobile za CG i kvalitetan ovlašteni servis. Reče sparco za Robur, pa akoneko ima iskustva...
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
a inace kad pominjete onu hondu,zna li se koliko se prodaje?i zna li ko sto vise za ovoga civica?saznah da je iz sutomora?
Ona prelude 3000e, sto veli stevan ne vrijedi preko 1000. A o civic slabo sto osim da je iz sutomora, u svakom sl. vrijedi te pare ako je motor dobar
ta prelude ce na kraj bit uvaljena nekom tinejdzeru ili na otpadkako nije izasao ovaj civic prije 10 dana dok sam jos isao po primorju a sad mrka kapa....zovem momka na tel on kaze to surino auto mene to ne zanima itd itd
a nidje da mi da br sure ...
Koliko je jednostavno ili nije jednostavno ciscenje usisne grane na 1.9 SDI
Koliko majstori uzimaju za to?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ako je to ono sto ja mislim, jednostavno je... za neko blaze ciscenje ti majstor ne treba (sama klapna), a ako oces da bude cisto kao iz fabrike, raskacis cijevi, dzekove, skines, kupis nove dihtunge kad vec skidas, ocistis carb cleaner sprejom, cetkicom za zube, krpom... i vratis.
Zasto bi da cistis?
Njak Njak Njak
Zato sto evo pola godine slabije vuce (znam da je SDI nemoj me podsjecat)
pa sam citao po internetu da se dostini sa ovim motorom tako desi i ociste usisnu granu i malo zivne![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
To inace vazi za svako auto,i sto kaze gorostas,to mozes sam da ne dajes nekom 10e za to
evo nadjoh neko uputstvo
http://mechdb.com/index.php/VW_Jetta...ifold_cleaning
svakako ne bi ja ovo sam radioo...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ne znam sto da ti kazem,ja sam samo 1 vidio kako se to skida na moje auto i sad to sam cistim(za 90% stw mi je dowoljno da widim 1 kako se radi da bih kasnije mogao sam)
Aaaaako se odlucis to sam da radis, zovi, ja cu ponijet alat, ima da mu jebwemo majku xaxaxa
To tako na tutorial izgleda zbunjujuce, kad ti vidis granu, kad vidis sta sve treba da maknes, i krenes micat, to izgleda lakse... ne znam, vidi koliko ce ti majstor trazit pa vidi jel vrijedno, ne razumijem se u cijene
Njak Njak Njak
furaju tu pricu za sh type,![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Active_...ransfer_System
glen Q vidi savet prijateljski ne diraj mecku,skidanje toga nije dobar dan,od alata ti treba inbusa torx i gidora po mogucnosti manja da imas rada na skucenom prostoru,klijesta za one selne samozatezajuce,odvajas cijevi od usisa,odvajas klapnu koju treba kalibrisat dijagnostikom i adaptirat a to kosta majstora dijagnostika i kacenje na dijag. ,skidas cijevi egr,skidas onas rosvajni valjkasti hladnjak od egr kao na ovom upustvu,sve to uradis fino ocistis jedna obicna matica-navrtka 10mm tu upadne u usisne kanale kroz glavu i klip prsne prilikom verglanja ,nebi ja tu rizikovao...
majstor je taj koji je ulozio opreme i rizika pa nek stisne i uradi,ovo sto komentarisu 10e za skidanje i to ma neveruj im odjebi to odma....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks