Page 21 of 134 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast
Results 501 to 525 of 3328

Thread: Iphone 5

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    telefon izgleda vrhunski, materijali su vrhunski, ali ka vazda jedini problem sa iPhone-om je cijena...

Cijena? U svakom pogledu je bolji od SIII, i to masu, i stvarno ako SIII kosta 500 onda ovaj vrijedi 600, pa i 650.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4,450
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Jos jedna vazna stvar, a koja se direktno i tice njihovog OS-a i tog open source-a... Zamislite neko izbaci mp3 pleyer koji ne mozete da zakacite na racunar i prevucete pjesme, raskacite sa racunara i slusate? Nego morate da preko itunesa radi sync i samo i jedino sa svog racunara da dopunjavate muziku? Nista od brata/prijatelja? Pa da ne mozete da brisete te pjesme direktno sa playera, radite playliste i sl?

Vi bi ste rekli kako je to promasaj, kako ce ga konkurencija pojesti, kako je glup, lud, nenormalan, a on onda proda 350 MILIONA iPoda!? Jel sad shvatate koliko je NEREALNA prica o zatvorenom sistemu koja nicemu ne vodi i iz koje se nista ne moze zakljuciti, a najmanje je mjerilo za bilo sto!
    Kad vec pomenu iPod, a i generalno prica za iPhone. iTunes je toliko ****** da sam prestao muziku da slusam na iPod-u, nego kad ocu da slusam onda uzmem jedan stari mp3, ubacim mu pjesme za sekund i slusam koliko me volja. A prvo smo mi je iPod na zivce krenuo, bio je iTunes. Sinhronizacija, bioblioteka, skeniranje pjesama, konvertovanje, veci utrosak vremena... to je jedini razlog koji me odbija od Apple uredjaja. Prosto im je iTunes zakuvao sve. A iPod koristim za internet, mejl, i slicno.
    Evo necu pominjati koliki je nedostatak sto nije Android.

Cinjenica je da se Apple bazira na izgradnju brenda jednog telefona i to je ono na sto oni racunaju. Vecina njihovih konzumenata kupuje svaki novi uredjaj bez obzira kakav je. Oni ludi azijati, ameri itd. Dok se android bazira manje na brendu, a vise na karakteristikama, i imaju mali milion razlicitih android telefona. Apple sa dizajnom(koji ja preferiram), ne moze nadoknaditi ovo ostalo. Nikad vise nista sto mora koristiti iTunes i apple store, to je zakljucak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko će koštati simfree, vaj sa najmanje memorije? 600-700?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nema iPhone5 najbolju kameru, nego iPhone4S... Ovu jos nisam probao... Ali i dalji mi odzvanja u usima kako je rekao da je KANTA kamera i da su KANTA zvucnici...

Aj sve to sto vi gledate kroz hardver, ali eo npr. koliko bi vi platili funkciju AirPlay-a? Ili mogucnost strimovanja preko AppleTV-a sa vaseg telefona ili pada ili muzickog playera? Ili iMessage? Ili FaceTime? Ili iCloud? Ili Share PhotoStream? Siri necu da pominjem jer nije lokalizovana...

E to je sve bedza kad kupis iPhone, a sigurno jedan DOOOOBAR plus u odnosu na konkurenciju, da ne kazem PRESUDNA stvar za ogroman broj ljudi...

Ali dobro, iPhone je kanta, S3 na forumu nije isao za 1.000eura sto znaci da nije nidje, a iPhone si vidjeo cijenu na forume 1.000e, a jesi li vidjeo nekoga nekad da je stvarno dao 1.000e? Pusti me price VNDOJA, Granda i ostalih smekera, nego ono, bas neki korisnik normalni da izvadi 1.000eur za iPhone?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Kad vec pomenu iPod, a i generalno prica za iPhone. iTunes je toliko ****** da sam prestao muziku da slusam na iPod-u, nego kad ocu da slusam onda uzmem jedan stari mp3, ubacim mu pjesme za sekund i slusam koliko me volja. A prvo smo mi je iPod na zivce krenuo, bio je iTunes. Sinhronizacija, bioblioteka, skeniranje pjesama, konvertovanje, veci utrosak vremena... to je jedini razlog koji me odbija od Apple uredjaja. Prosto im je iTunes zakuvao sve. A iPod koristim za internet, mejl, i slicno.
    Evo necu pominjati koliki je nedostatak sto nije Android.

Cinjenica je da se Apple bazira na izgradnju brenda jednog telefona i to je ono na sto oni racunaju. Vecina njihovih konzumenata kupuje svaki novi uredjaj bez obzira kakav je. Oni ludi azijati, ameri itd. Dok se android bazira manje na brendu, a vise na karakteristikama, i imaju mali milion razlicitih android telefona. Apple sa dizajnom(koji ja preferiram), ne moze nadoknaditi ovo ostalo. Nikad vise nista sto mora koristiti iTunes i apple store, to je zakljucak.
    Pa sigurno nisi jedini koji tako razmislja i koji hejtuje Apple zbog toga, ali sve ono sto je tebi mana, nekome je velika prednost...

350.000.000 (tri stotine i pedeset miliona) iPoda su oni prodali sa sve tim iTunes-om koji ti mrzis!

Mrzim ga i ja, ali sam se navikao na njega... Kostao me zivaca u pocetku dok sam sve sredio, ali mi je sad muzika u biblioteku BOMBONA! Sa sve coverima, lyrics, zanrovima i sl...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Nema iPhone5 najbolju kameru, nego iPhone4S... Ovu jos nisam probao... Ali i dalji mi odzvanja u usima kako je rekao da je KANTA kamera i da su KANTA zvucnici...
    od cega to IP4S ima najbolju kameru? I N8 ima bolju kameru a kamoli 808...kad slikas nesto sa jacim bojama slika na IP4S izgleda kao bojanica...potpuno nerealne boje i smijesni DR.

808 za mnogo manje para ima mnogo bolju kameru i mnogo bolji zvuk, i jos par opcija koje nijedan IP nece imati u skorijoj buducnosti ali nije fancy a to se prodaje, ne vidim zasto ne priznate sebi da IP kupujete zato sto je fancy nego izmisljate neke gluposti...IP5 je u rangu nekog midrange Androida koji vrijedi 250-300 eura i to je to, Apple ce ga prodavati duplo jer ljudi to vole
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Molim te pogledaj ovu brzinu:

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Tvoje subjektivno misljenje je dovelo do toga da 2 telefona imaju bolju kameru od iPhona i to znaci da je iPhonu kamera KANTA?

Gore ti objasnih ono sto ja imam, a ti nemas, a ono sto ja cijenim, a ti ni ne znas da postoji i da, to se placa... U cijenu telefona, ali kosta... A ne vidim kome ja treba da se dokazujem sa fancy telefonom? Imam zenu, djecu, posao, nemam ljubavnicu, ne izlazim po kaficima, ne muvam, ne muvaju me i sto dokazujem sa iPhonom? Pricamo o telefonu koji sam platio 180eura u T-Mobile! POSRANU Nokiu 7250 sam platio svojevremeno 400 MARAKA kada sam zavrsio visu skolu od svih para sto dobih od familije, pa ni tada nisam tel. kupio zbog sminkerisanja, a platio sam ga vise od danasnje "sminke"...

E pa cisto da znam koliko je danas lako biti fency i sminker... Ajfon, falš rey banke od 30eura, LV torba muska falš od 30 eura i eto najvećeg šminkera po tebi!

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

platio sam i ja N8 i manje od toga u Telenor ali sam na postpaidu od 50 mjesecno...poenta je da si tada taj ajfon koji si uzeo za 180 eura mogao odmah da prodas 600 a zasto?

ja samo kazem da je za te pare kamera kanta, mada i ova moja N8 je kanta pored 808 realno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Molim te pogledaj ovu brzinu:

E kad vidjeh sto napravi sa fotkama i 3D mapama, sve mi je jasno!

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

NSX, mogu se kladit da ne zaostaje puno ova kamera od one na 808.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    45 Posts

Hahahahahahahaa mnogo sam vise ocekivao al dobro kad su bar osvjezili malo pa kako god...
    Baj d vej ovo je tacno do koljena galaksiju s3

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    130
    Thanked in
    99 Posts

svaka nokia posle e72 je kanta....(mozda osim ennajn)
    kontakt telefon 069837937(T-Mobile)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    platio sam i ja N8 i manje od toga u Telenor ali sam na postpaidu od 50 mjesecno...poenta je da si tada taj ajfon koji si uzeo za 180 eura mogao odmah da prodas 600 a zasto?

ja samo kazem da je za te pare kamera kanta, mada i ova moja N8 je kanta pored 808 realno...
    Ja sam na 25+15, ali ajde...

Bavim se fotografijom, amaterski, ali imam profi opremu... Znam sto je fotografija i znam sto trazim od fotke... Znam sto je kompakt aparat i zasto sam kupio IXUS-a iako imam profi aparat... Ali tog IXUS-a ja upalio nisam od kad kupih 4S! E sad ako ces ti i meni dalje da pricas da je kamera na 4S kanta, ja ne znam kako drugacije da ti dokazem koliko je ta kamera mocna!

Jedino da zakljucim da ne umijes da je koristis i izvuces maksimum iz nje... Drugo mi nista ne pada na pamet...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

E kad vidjeh sto napravi sa fotkama i 3D mapama, sve mi je jasno!
    brz je (i vjerovatno vrlo stabilan) ali pogledaj na 1:58 kad se vrati na home screen..nema rotacije kao na Belle vec moras da okrenes telefon, meni koji sam navikao na to bi to prilicno smetalo

NSX, mogu se kladit da ne zaostaje puno ova kamera od one na 808.
    ?! Isti senzor kao na 4S, znaci bice losija i od N8 iliti daleko od 808. Bolje ti je da se ne kladis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajmo napravit group buy...ono 800-900 eura odmah...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post

?! Isti senzor kao na 4S, znaci bice losija i od N8 iliti daleko od 808. Bolje ti je da se ne kladis

Isti senzor?
    Nema veze, imace bolji softver, bolji hardver za procesiranje slike, bolji LED i sve ostalo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Pa iPhonu Home Screen nema rotacije uopste, bilo koji model da je u pitanju...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

dzaba, LED je i dalje LED a ono sto si vidio dynamic low light trta vrta je uglavnom marketing

Igi bavis se fotografijom i zadovoljan si LED blicom? OK kad ti kazes...onda ja treba da budem prezadovoljan sa N8, obzirom da je u svakom uporednom testu bolja od 4S pogotovo nocu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

LED blicom? Ko je pominjao LED blic...

Ada svaki fotograf koji drzi do sebe bjezi od blica... Nisam blic upalio 5x ukupno na kameru... Izvini sto ne pijem po kafana i fotkam se sa drustvom u zagrljaju sa sankom i LED blicom!

I opet dodjosmo da uporedjujes kameru od ajfona sa N8 i da je N8 bolji, a za ajfon rece da je kanta... U najmanju ruku sam ocekivao da SAGEM na svoje telefone koje je prestao da proizvodi prije 5 godina ima bolje kamere...
    Last edited by Igi; 13-09-12 at 00:02.

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    163
    Thanked in
    113 Posts

Ništa novo, ništa revolucionarno, ništa što već nije viđeno. To je prvo. Drugo, većina ljudi koji kupe novi iPhone, kupiće ga zbog toga što je to novi iPhone. Ni zbog čega drugog.
    E sad, Apple je firma koja je uspjela u tome što radi zahvaljujući dizajnu koji je odudarao od konkurencije. Njihovi proizvodi su vazda bili najšminkerskiji. To im se mora priznati. Zabrinjava činjenica što je prošlo dosta vremena (u današnjem vremenu kada tehnologija napreduje velikom brzinom), a ništa posebno nije urađeno na iPhone-u. Kažete, dizajn je dobar i ne treba ga mijenjati. Moje je mišljenje da dizajn nije promijenjen ne zato što je ovaj dobar, nego zbog nedostatka vizije kako ovaj telefon učiniti boljim. Nema vizije, nema hrabrosti da se skrene sa utabanog puta koji je Stiv napravio. Onda, opet kažete - šta su trebali da urade, displej sa zadnje strane, i tako nagađate neke gluposti. E fora je u tome što mi ne možemo da znamo šta su trebali da urade. Suština uspjeha je u ovome - uraditi ono što niko ne očekuje, a da se to ljudima svidi. Telefon je nazvan iPhone 5, novi broj, svi su htjeli nešto novo. Ali nema, sve je ostalo isto što se izgleda tiče (po čemu Apple odudara, da napomenem), samo su poboljšali performanse, a tu opet kaskaju za nekim drugim firmama. Jedino je displej izdužen, to su morali da urade, jer sumnjam da bi danas neko kupio telefon sa ekranom od 3,5".
    Što se mene tiče, ta veličina ekrana od 4" je idealna, mislim da je to ok potez, ali nije dobro što je 16:9.

Generalno kod Apple-a mi najviše smeta što su ufurani i misle da su nešto posebno. To su dokazali ovim blamiranjem oko patenata. To je osnovni razlog zašto ne razmišljam o kupovini nekog njohovog proizvoda. Takođe mi smeta zatvoren sistem, potvrda ove ufuranosi.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

cudo nije apple onda pokrenuo kampanju protiv LED blica i da objasni ljudima da to ne treba nikome ko drzi do sebe bio bi ljepsi telefon a i laksi par grama i jeftiniji dolar i po

ta prica da profesionalni fotografi ne koriste blic je tacna zato sto oni sebi mogu da priuste par hiljada dolara vrijedno osvjetljenje da im blic i nije potreban..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znas li sto me boli kita za sto ga kupuju ljudi?
    Ja ga kupujem zato sto je u prvom redu TELEFON, a onda gadget. Ovo sto imam sad je sve, osim telefon.

Brzina, stabilnost, izgled, imidz, drzanje vrijednosti, kamera, aplikacije...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Znas li sto me boli kita za sto ga kupuju ljudi?
    Ja ga kupujem zato sto je u prvom redu TELEFON, a onda gadget. Ovo sto imam sad je sve, osim telefon.

Brzina, stabilnost, izgled, imidz, drzanje vrijednosti, kamera, aplikacije...
    to sve imam sa N8 (osim imidz za koji me zabolje)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

NSX, pricom oko blica nisi na svom terenu i totalno je glupo da ti i ja o tome raspravljamo... Ja nikad ne fotkam sa blicom, nego fotkam sa ambijentalnim svijetlom... Moj blic Canon 430EX II koji kosta novi 300e ne umije kvalitetno da izmjeri ambijentalno svijetlo i dozira bljesak, a ne LED dioda u nekom telefonu! Blicevi tek skuplji od 400-500e rade apsolutno korektne i prihvatljive stvari za fotografe... Ti fotografii ne priuste sebi par hiljada dolara vrijedno svijetlo, vec to rade filmadzije, a fotografi doziraju svijetlo blicem ili blicevima, a opet kazem, u 99% slucajeva se koristi ambijentalno osvjetljenje, koje ja i koristim kada fotkam ajfonom... Ako ces ti i dalje mene da ubjedjujes da je kamera na iPhone 4S kanta, slobodno nastavi...

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 21 of 134 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)