Kad vec pomenu iPod, a i generalno prica za iPhone. iTunes je toliko ****** da sam prestao muziku da slusam na iPod-u, nego kad ocu da slusam onda uzmem jedan stari mp3, ubacim mu pjesme za sekund i slusam koliko me volja. A prvo smo mi je iPod na zivce krenuo, bio je iTunes. Sinhronizacija, bioblioteka, skeniranje pjesama, konvertovanje, veci utrosak vremena... to je jedini razlog koji me odbija od Apple uredjaja. Prosto im je iTunes zakuvao sve. A iPod koristim za internet, mejl, i slicno.
Evo necu pominjati koliki je nedostatak sto nije Android.
Cinjenica je da se Apple bazira na izgradnju brenda jednog telefona i to je ono na sto oni racunaju. Vecina njihovih konzumenata kupuje svaki novi uredjaj bez obzira kakav je. Oni ludi azijati, ameri itd. Dok se android bazira manje na brendu, a vise na karakteristikama, i imaju mali milion razlicitih android telefona. Apple sa dizajnom(koji ja preferiram), ne moze nadoknaditi ovo ostalo. Nikad vise nista sto mora koristiti iTunes i apple store, to je zakljucak.

Reply With Quote
ali nije fancy a to se prodaje, ne vidim zasto ne priznate sebi da IP kupujete zato sto je fancy nego izmisljate neke gluposti...IP5 je u rangu nekog midrange Androida koji vrijedi 250-300 eura i to je to, Apple ce ga prodavati duplo jer ljudi to vole

Bookmarks