kakva revolucija u svakom pogledu..![]()
Jos im dodaj godine pored svakog modela i onda vidi koliko je taj prvi model bio ispred svih te godine i koliko je ovaj zadnji model ispred konkurencije ove godine
Ne blamirajte se sa komentarisanjem dizajna, da vas zamolim...
Originally Posted by Nk-001
kakva revolucija u svakom pogledu..![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Izduzeni 4S, nista vise....
Nisam ja zatupio sa strasnim dizjanom nego vi sa kritikom...
Najjace od svega sto vi ne govorite da je on ruzan, nego da ste ocekivali novo, a oni vam nude staro... Nije vam palo na pamet da ovo staro nije potroseno, da je i dalje ispred vremena i da ostali kaskaju za njim?
A i siguran sam da oni bas imaju za cilj da vrate dizajnere sa odmora jer su fejlovali sa ovim modelom!
dizajn odlican ali kvalitet (4 i 4s nebih bas komentarisao) jes da telefon u ruku stoji perfektno i da je osjecaj prejak ali telefon koji smije samo jednom da ti pane se ne moze nazvati kvalitetnim telefonom . a opravka istog kiksa je 70e+ za divce ekran ili pozadinu ...
sve vise ljudi znam koji su presli sa iphone-a na nesto drugo ... jednostavno za isti novac se dobija mnogo bolji uredjaj (a necemo otvarati pricu o androidu i njegovoj slobodi)
ja sam bio zaljubljenik u iphone i nosio sam svaki do 4tvorke , ali jednostavno jednom kad sam probao veci ekran i slobodu nisam se mogao vratiti nazad, pa sve neka su svi ostali plastikaneri.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nisu fejlovali, telefon nije ruzan, nijedan iphone nije ruzan.. ali kako se pricalo o tom revolucionarnom ip5, svi su ocekivali neko cudo, kad ono ga samo razvukli u fotosopu, nista vise..
Igi, ovo je ruzno jer je izduzeno, da su uglavili veci displej na sadasnju velicinu, bilo bi extra, ovako izgleda kao neki daljinski...
Igi ne znam što se trudiš toliko, nije da ljudi ne kapiraju, već ne žele da kapiraju... Dizajn 4s je ubjedljivo najbolji dizajn koji se ikada pojavio na tržištu, osim nekih minijaturnih šminkanja čisto osvježenja radi, nema šta drugo da se doda ili oduzme...
#fakenews
i josh jedna stvar kod apple-a sto mi je prepecka
pa jbt oni su revolucionarno predstavili video poziv , porednju kameru, panoramu, i ne znam koliko josh stvari ... koje postoje josh od 2003godine ...
kakvo je to otkrivanje tople vode , na njihov marketing mogu da se pale samo glupi ameri
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nikad ne mozes znat je li lijep dok ne dodje da ga vidimo uzivo kolko je ljudi reklo za sgs3 da je ruzan a kad su ga vidjeli uzivo odusevili se tako da o tome treba pricat kad dodje a jedno je sigurno da su ljudi ocekivali vise od dobijenog
Ja ne znam kako ne shvatate da Apple sve vise i vise prodaje svojih telefona i sve je veci i jaci, a vi pricate kako vi znate ljude koji redom prelaze sa iPhona na nesto novo?
Slazem se za padanje, slazem se za popravke ali ja ga imam od 3G i meni nijednom nije pao nijedan model... Supruga ima isto toliko i modela i godina iPhone i njoj je pao 3G jednom... Po tome, nikad novo auto ne bi kupio da ga ne udarim ili da ga neko ne ogrebe jer je popravka u krv, a nisu zrtvovali dizajn i izradu zbog zastite!
Igo brate ti rece da nema sanse da bude kao na najavamo do sad? Sreca pa se ne kladismo
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Evo i iPod nano su izduzili.....
Novi Nano.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks