Dobro je ovo no bolje je neki lap top uzet,sto ce telefonu sva ova sranja![]()
O cemu pricas?! Jesi li prvi dosao ovdje sa pricom kako te apple nece iznevjeriti, kako ce čudo neko da naprave O_o
Kamera ista, display manje ppi nego prosli model, ekran jadnih 4"... i izgleda kao i leakovi od prije pola godine, sramota... I na šta to liči? Kao i sve do sad, nikakav pomak u dizajnu
Dobro je ovo no bolje je neki lap top uzet,sto ce telefonu sva ova sranja![]()
APPLE JE BREND! :tyrannosaurus:
Treba cekat iPhone 5S, tad ce stavit bolju kameru i mzda jos po nesto, ovo je glupo uzimat ko ima 4S...
Ali ja sam ovo i ocekivao! Nisam iznevjeren, ne kapiram? Cak meni i ne odgovara sto je veci ekran, ovaj mi je taman!
Sto se dizajna tice, Apple je postavio standard u dizajnu kojih narednih 20 godina mogu drugi samo da kopiraju! Danas kad uzmes iPhone 2G izgleda bolje od ogromnog broja ovogodisnjih modela telefona drugih proizvodjaca!
Originally Posted by Nk-001
hahahaha
8mpx - vec vidjeno
dizajn - do you see any difference?
4'' - vec vidjeno
Dje su te revolucije?
najtanji fon? HAHA
pruzam ruku onome ko da 800e za ovu revoluciju
ima da na samom cdmu plane bar 10 komada
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
I na kraju svih krajeva, dizajn nije procurio u smislu da je neko napravio fotku kucista ili ambalaze, vec neko ko je radio na njemu ga je ponovo nacrtao...
I posto su svi umrli od smijeha kako Apple prodaje maglu, oni napravise 10mil komada da imaju zalihe u prve 3 nedjelje...
koliko je sad dimenzija cijelog uredjaja u odnosu na 4.5 inča koliko ima 4S?
@KEDOWN izduzen je samo malo jer je 16:9.
Pa to i jes tako bilo da je uvijek svaki njihov proizvod bio jako cuvana tajna a do predstavljanja je bilo 100 slika modela i cuda koji su ustvari bili reklama kojima je apple dizao prasinu oko njihovih proizvoda a na kraju je uvijek bilo nesto sasvim drugo. To im je uvijek palilo dok nije izasao 4s od kog se puno ocekivalo a nije se puno dobilo u odnosu na 4 jer su ljudi ocekivali iphone5 koji ce biti transformers sa virtuelnom tastaturom a na kraju dobili vrlo malo izmjena a cini mi se da ni od 5-ice nece biti puno vise mada se nikad ne zna dok ne dodje u ruke. Po meni su malo zakasnili sa izbacanjem ovog tel jer je puno ljudi preslo na samsung,htc i druge proizvodjace jer evo 2 god imamo skoro isti tel od njih a imaju samo jedan model tako da mislim da su dosta izgubili i dosta kasne posebno za samsungom
Last edited by zmaj16; 12-09-12 at 18:58.
Ništa... Sad čekamo tužbu Kineza za ovo kopiranje od strane Apple-a. Sve se vraća...
Ovaj tel je trebao biti predstavljen davno umjesto 4s, i bio bi nesto ... Sigurno ce prodaja biti dobra, i sami uredjaj isto vrhunski ali ja mislim da dobro kiksaju i da kasne za konkurenciijom barem 1.5god.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ubi ih Samsung, nagrdi... Cek da krene prodaja, da vidis kako ce da placu...
Kada bi vi bili zadovoljni sa dizajnom? Postoji li nesto sto vam se toliko svidja da ga ne bi mijenjali? Kako ne kapirate da su stotine miliona ljudi toliko zadovoljni dizajnom iPhone 4 da oni ne vide ljepsi proizvod na trzistu kojem bi Apple tezio? Ovako su napravili neka poboljsanja za koja oni smatraju da su bila potrebna...
Ljudi, vi sudite o najvecoj, najboljoj i najbogatijoj kompaniji na svijet i vi dovodite u pitanja njihove odluke i ocjenjujete kako ce oni dosta da izgube? Cujete li sebe?
Apple.
Sto se tice dizajna, nokia N9 je ljepsa od 4S
duza je za 3-4 milimetra, ali zato joj ekran ide do samih ivica, dok ajfon kad upalis imas odozgo i odozdo po 1cm .. i.. jednostavno je ljepsa:
http://lovemynokia.com/wp-content/up...11/12/n9-7.jpg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks