Snila baba što joj milo.
Ljudi, naša izdanja u goste su tužna, u najmanju ruku. Ođe se nekako i improvizuje, publika ponese, mali teren, sve ima svoje. Ježim se od računanja na 3 boda u Kijev ili Varšavu.
Snila baba što joj milo.
Ljudi, naša izdanja u goste su tužna, u najmanju ruku. Ođe se nekako i improvizuje, publika ponese, mali teren, sve ima svoje. Ježim se od računanja na 3 boda u Kijev ili Varšavu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Shvataš li ti da su oni imali 2 prilike da nas pobijede i nisu nas dobili ... zbog čega su nenormalni ljudi koji misle da ih možemo pobijedit ... to što se Hrvatima desilo ne mora da bude pravilo nikakvo ... nema potrebe da se ni jedna bitka unaprijed gubi ali ono što se moglo vidjet sinoć je samo potvrda da se naši igrači čuvaju protiv jačih ekipa ... ne kažem svi ali Jovetić se itekako čuvao duela protiv Poljske dok je sinoć znajući da će izbačat igrače protivnika bez kontakta pokazao raskošan izbor driblinga ... to je najveći problem kod naše reprezentacije što se glavni igrači čuvaju duel igre inače ko zna dje bi nam kraj bio![]()
deuscroix
Ne velim ja da se treba predat Englezima, ili bilo šta slično uradit.
Samo kažem da se pri pravljenju bodovne računice mora računati na to da će ekipa iz 1. šešira da nas prešega. Dva puta.
Nas ce Ukrajina u Kijevo da presega sa ovim strucnjakom , ne ib me cudilo da ponovi formaciju iz Praga , a druga stvar ne znam koji djavo forsira da mi imamo posjed kad mi nemamo igraca koji moze da stane na loptu da je sacuuva , da imamo dobru pas igru, CIco je praco formaciju stavio jaka sredina dobra odbrana i cekas priliku iz kontre , i to je za nas najbolje bilo , jer nasa igra se svodi sto se vucinic da uradi i to je to , steta sto imamo dva grobara u A i mladu repku
može li se kako luka pavićević priključit stručnom štabu?
da izguramo to do kraja kvalifikacija sa skorom 9 - 1 - 0 ?
nije se on cuvao protiv poljske, konstantno su dvojica bila oko njega, pokusao je sa par driblinga i ovi su ga skrsili samo sto sudija ni to nije svirao. u par navrata nije dobijao loptu kada je sam bio. grijeh je reci za bilo koga protiv Poljaka da se cuvao, jer je pola igreaca popadalo sto do polovo u duelima sto od umora.
a sto se tice nasih ostalih utakmica, mi mozemo svakoga dobiti ali mozemo i od svakoga izgubiti. posebno sa ovakvim trenerom mozemo da imamo oscilacija u igri ali po meni se previse prica o tome i previse se Cico spominje. za sada smo tu dje smo i necemo nista promjeniti ako ovdje vrtimo istu pricu oko njega.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pri pravljenju bilo kakve računice teže je ostvarit povoljan rezultat na gostovanju Ukrajini za mjesec i nešto dana nego protiv Engleske kući u jun sledeće godine ... ne moram bit upravu ali to je moje mišljenje ... neka bude i bod u Ukrajinu mi smo opet u igri za drugo mjesto a zavisno od duela protiv Engleske možemo mjerkat i prvo mjesto... porazom protiv Ukrajine treba nam ogroman napor za nastavak takmičenja ali kad vidimo da je Švajcarska prošle kvalifikacije startovala sa 2 poraza a opet bila u poziciji da pobijedi zadnje 2 utakmice i sigurno bude druga znači da se kvalifikacije igraju do kraja
![]()
deuscroix
Sa remijem ili eventualnom pobjedom protiv Ukrajine, a nakon toga opet lagano odradjujemo San Marino u novembru mozemo se naci na istom mjestu kao na pocetku proslih kvalifikacija. Dakle prvi u grupi, sa 9-10 bodova. Onda u martu imamo utakmicu protiv Moldavije u gostima dje bi po meni morali da uzmemo tri boda, a par dana nakon toga dolazi nam Engleska. Sa nerijesenim rezultatom protiv njih i dalje ostajemo na prvom mjestu, ali onda pocetkom juna moramo pobijediti Ukrajinu kuci.
Nego lako je sve ovo napisati, ali treba se nadati da mozemo izvuci sto bolji rezultat u kljucnim mecevica.
Ako uopshte mislimo da se nadamo odlasku na SP, moramo uzet 6 bodova protiv Moldavije, makar po bod u Ukrajini i Poljskoj (s tim sto protiv Poljaka mozemo i 3, dok ce nam protiv Ukrajine i bod bit odlican) sa Engleskom ko shta ponese, valjalo bi oktinut tu jedan bod, protiv Ukrajine doma se mora ic na pobjedu i da gledamo sto ce radit Ukrajina i Poljska medjusobno.
Neka koliko toliko normalna racunica.
Iako visoka pobjeda prija,mora se ipak priznati da su oni poštari,radnici na kasi u prodavnici itd...
Ja se samo bojim da se selektor ne razjari,pa napane ukraijinu.Bolje bi mu bilo da smisli taktiku za http://www.uefa.com/uefaeuro/season=...873/index.html
Momak je paklen igrac,zabio ga ka od sale englezima,a primijecen je jos na evropsko.
Mislim da se selektor mora zahvaliti Damjanovicu na dosadasnjem profesionalnom odnosu prema reprezentativnom dresu,i pod hitno traziti centralnog veznog.Tu smo pretanki.Dobar je za nas ovaj remi ukrajine protiv engleza,cisto da spusti selektora na zemlju,jer se htio raspistoljat...
Zna li se ko organizuje putovanja na gostujuce utakmice?
turisticke agencije i ccrnogorci jug waljda
Poljaci prakticno ista dva gola kao protiv nas. Ovaj penal je bas iznudjen, nisam siguran da je bilo nekog kontakta. Drugi sudija ga mozda i nebi sudio.
Samo da kažem BRAVO za momke sinoć. Svaka pobjeda je bitna pa i protiv San Marina.
Jedva čekam da ih doma nakantamo 11:0 :P
http://www.tuttosport.com/calcio/ser...ak%C3%A0%C2%BB
za one koji kontaju italijanski, Bakić se predstavio u Torinu. I nije ga strah da u istoj rečenici pominje sebe i Kaku.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ovaj Bakic se nesto previse fura sa izjavama, nesto mi se cini da on nece biti nikad igrac za nas A tim
Što se tiče Crne Gore i mentaliteta naroda skromnost se računa kao nesposobnost a bukanje i lijepa priča znači da neko sigurno vrijedi pa sve da je teška dalabu ... takav je narod odje ...![]()
deuscroix
Slazemo se biti samouvjeren je odlicna stvar , al porediti sebe sa Kakom mi ne predstavlja jedan vid samouvjerenosti no samo sebe teret na svoju igru stavlja .Nesto se ne sjecam da je Joveta imao tipa ovakve izjave kad je u Fioru dosao , a 5 puta je veci talenat no ovaj mali
Ovaj mali je overrated, zestoko overrated, vjerujte mi.
Lik se iz provalije zvane T-Com liga izvukao u pravom momentu. To jest, da je koju godinu ranije bilo bi josh bolje, ali ni sad nije kasno. Definitivno ima talenta, u toj ligi je odskakao bar 5 kopalja od ostalih igraca na njegovoj poziciji. Momak je mlad, ostvario je sjajan transfer, presao u jednu od 3 najjace fudbalske lige na svijetu-prirodno je da se osjeca samouvjereno i pun sebe.
Ja licno ne mislim da je overrated-mislim da je odlican talenat, i da uz pravilan razvoj, tezhak rad i malo srece (prvenstveno mislim na povrede) nasha reprezentacija mozhe da dobije trajno reshenje za poziciju koja nam najvise fali-playmakera. Jedino shto nije eksplozivan talenat kao Jovetic, koji je sa 17 godina odjedamput chudo napravio u Partizanu, vec konstantno dize formu i nivo igre. Ali umijeca i talenta tu ne fali, makar ja tako mislim.
I da, nemojte da par njegovih loshih partija KOD DUSHKA VLAISAVLJEVICA utice na vashe rasudjivanje o njegovom talentu. Nebrojeno puta se pokazalo da to nije do igraca, vec do tog idiota kojem bi Barselona izgledala kao San Marino, da neshto uzme da je trenira, jer Messi ne bi imao koncentracije a Iniestu sigurno vishe ne bi zvao u tim.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks