View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daj ne sprdajte se. Cak i Vlaisavljevic da im odredjuje taktiku i bira ekipu napunićemo ih do mile volje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Da, koji je Rumunija dobila prošle godine 1-0 i to 10ak minuta pred kraj.

Podsjetnik, isti ti Rumuni su nas napunili 5-0.
    U kvalifikacijama za EURO, Finska ih je dobila u gostima 1-0 a dali su ga u 41 minutu. Ista ta Finska ih je kuci dobila 8-0. http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...ifying_Group_E

Ne pravite od muve medjeda.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Kakvi trenerski mag vodi nasu reprezentaciju...ako odigra ovo vs San Marina i dobijemo ocekivano bojim se da se ne pomami i da odradi ovo isto vs Ukrajine dje ce nam se u najboljem slucaju ponoviti Ceska u prvoj utakmici baraza.Njegov pripravnicki staz ima da kosta neke igrace sanse da zaigraju na najprestiznijem takmicenju kad je rijec o reprezentacijama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Dević najvjerovatnije neće igrati protiv Engleza, a nema sta da ti se cini jer dosta pogledati dje je ko na FIFA listi. Mozda se varam ali mi se cini da tada iz cetiri utakmice imali 10 bodova, pa da to ponovimo u losijoj grupi.
    Samo shto smo tad imali i 10x boljeg trenera, nisu se pravile ove greske i primali glupi golovi (bjeshe li da gola primili nismo u te 4 utakmice...), jer se tadasnji trener nije 3povao na neku tika taka igru, nego se postavio prema ekipi koju ima , sa ovim sreckom smo vec 2 uspjeli primit i sva sreca pa su sad dvije laganini utakmice sa San Marinom, sto bi normalni trener malo koristio za neko uigravanje i neke kombinacije ali tip proba Simona na zadnjeg veznog i muchi ovoga Beciraja na desnom krilu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

danas i SM moze namuciti a kamoli kad se ovako ludo eksperimentise..ovaj selektor stvarno ne znam kako da ga opisem..treba uigravati igrace na 'svojim' pozicijama pa bio to i SM a ne izmisljati toplu vodu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luis Roca View Post
    danas i SM moze namuciti a kamoli kad se ovako ludo eksperimentise..ovaj selektor stvarno ne znam kako da ga opisem..treba uigravati igrace na 'svojim' pozicijama pa bio to i SM a ne izmisljati toplu vodu
    Pa ne , evo mu idealna prilika da proba rezerve kako ce se pokazat na svojim pozicijama pa bio to i raspali San Marino, a on preshalta par igracha na shnj pozicije...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Ne zajebavajte ljudi igramo protiv San Marina, ovakva formacija se moze probati.
    pa moze se probati i iskoristit ako u iducim kvalifikacijama budemo igrali protiv luksemburga, lihtenstajna, malte ili andore. protiv Farana tesko da bi proslo.
    podrzavam da se eksperimentise u izboru prvog tima , ali neki koncept i sistem igre koji bi trebalo da gajimo ne treba masakrirat. Kad cemo vidjet moze li npr Novakovic dodat loptu na 5 metara i moze li se racunat na njega?
    ali ka' da ovaj coek zna sto o tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Brnovic za dnevni list pobjeda ...Bio bi smak svijeta dane pobijedimo
    „Zicer“ zaCrnuGoru - prvi put unekomkvalifikacionom ciklusu, prvi put uopšte, „crveni“ igrajuutakmicuukojoj ćebiti apsolutni favoriti. Večeras naOlimpijskomstadionuuSeravaleu, protivamateraSanMarina, „hrabri sokoli“ trebalobi daodrade relaksirajućimeč, ukojem pobjedanebi smjelada izostane, amožedabude i lijepa zaokoakouz tri boda stigne i gol razlika. Uostalom, svedrugobilobi ravno „smaku svijeta“, kako slikovitorečeselektorBrankoBrnović uoči sinoćnjeg treninga na stadiončiću na kojem se, osim fudbala, vježba i atletika. - Nije smak svijeta što smo remizirali sa Poljacima, ali bio bi smak svijeta kada ne bismo osvojili tri boda protiv. Malo samslušaoStevanaprijemene i drago mi je što sam čuo da su momci raspoloženi. Očekujem daoni koji izađuna teren, abiće promjena u odnosu na Poljsku, daju maksimum - kazao je Brnović. Šta je razlog promjenama koje najavljujete? - Istrošenost i povrede. Imamo dostakadrovskihproblema. Jovanović i Savić su pod znakom pitanja, nema Pavićevića, Mirko neće igrati, Drinčić je otputovao za Rusiju. Ipak, i pored toga očekujemtrijumf. Brnović traži pristup kao da će prekoputabitimnogoozbiljniji protivnik od selekcije koja nikada nikoga nije pobijedila u zvaničnoj utakmici? - Rekao sam igračima da imaju isti pristup kao da igramo protivUkrajine.Akotakobude, pobjeda neće izostati. Važno je da pobijedimo i zbog toga što naradni meč igramo baš protiv Ukrajine, selekcije koja treba da nam pokaže gdje smo i šta smo - dodao je kormilar našeg državnog tima. Dolazi li meč sa San Marinom kao poručen, u idealnom trenutku nakon šokantnog remija saPoljacima? - Najvjerovatnije, pod uslovom da se odradi kako treba.Mnogo smo se istrošili protiv Poljaka, i fizički i psihički, tako da jedna ovakava utakmica dolazi u pravomtrenutku. Može li da se ponovi prvopoluvrijeme protivPoljske? -Može, ne samo u večerašnjem meču, nego i u drugim kvalifikacionimduelima. Prihvatate li trijumf od 1:0? - Zadovoljan bih bio bilo kakavompobjedomidobromigrom. Mada, vidim da se u javnosti plasira priča kako ćemo da pobijedimo sa nekoliko golova razlike. Tako je bilo i pred Island a, pritom se zaboravlja činjenica da je taj isti Island namučio Francusku u porazu od 3:2. Ponavljam, bitna su tri boda, a ne gol razlika. Naravno, bio bih zadovoljan da upišemo što ubjedljivijupobjedu. Opet je pomenuoPoljake: - Bilo je nervoze nakon togmeča, jer se stekao utisak da ćemo sigurno slaviti. Mislim da je PoljskaboljaodUkrajine, vidjećete. Smatram da će bod iz prvog meča pod Goricom imati veliki značaj, isto kao što smatram da ćemo u Poljskoj igrati lakše negopodGoricom. Može li se desiti da počne neko odmlađih igrača? - Na koga mislite - uzvratio je Brnović pitanjem. Na bilo koga izmlađe garde? - Đorđević će početi utakmicu - oktrio je selektordaćedebitovati najmlađi član reprezentacije, mladić koji je nedavno napunio 18 godina. Znate li sastav? - Imampardilema, ali na sredini će početi Peković, Vukčević, Bećiraj iĐorđević.Unapaduće igrati Jovetić i Damjanović. Znači, juriš odpočetka? - Nemamo šta da čekamo, idemo da što prije postignemo gol - zaključio jeBrnović.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    šteta što dejo ne čita forum - istog momenta bi smijenio sve selektore i postavio cdm komisiju na čelo svih selekcija )))))))
    CdM komisija bi vodila A i U21 selekciju mnogo bolje nego sadasnji selektori. Mrtav sam ozbiljan. To pogotovo vazhi za U21 ekipu.

Quote Originally Posted by drasko10
    priča se evo godinu da se ide na stadion i pjeva protiv duška, al kad dođe utakmica ipak bude ljepše kući presjeđet, gledat na tv uz pivo i onda na forumu debatovat o svemu i svačemu.
    Prijatelju, to prica nas 10ak na forumu koji pratimo reprezentaciju redovno-shta mi mozhemo da ucinimo? Pokushali smo preko novina, pisali tekstove, pisali klubu navijaca reprezentacije, pozvali ovdje da se dodje na utakmicu i iskaze protest-nismo dobili nikakav odgovor od bilo kog. Nas 10, 20 ne moze promijeniti nishta pa sve da pet dana neprekidno zvizhdimo i urlamo "Dusko odlazi", potrebno je tu vishe ljudi. Ja ne znam o cemu Klub navijaca reprezentacije razmislja-mozhda strahuju da ce se posvadjati sa Savezom i konsekventno da ce im nestati privilegije, ne znam. Ali ocigledno ih mlada selekcija i njeni rezultati, i shto je josh gore, upropastavanje 3 generacije mladih igraca apsolutno ne interesuju. Da ne bude da pricam napamet, procesljaj malo ovaj topic, vidi shta smo sve radili, pisali i kome smo se obracali.

Quote Originally Posted by Drasko10
    duško je za svaku osudu i odavno njegovo držanje nema nikakvog smisla - o tome nema potrebe govorit. ali ovdje se on kritikuje i kad je počeo da sprema reprezentaciju za sljedeći ciklus dajući šansu mladim igračima koji su proitiv češke i pogotovo jermenije igrali protiv igrača koji su od 2-5 godina stariji od njih, a kojima uz to trebaju i bodovi. da ste viđeli kako su igrači jermenije danas popadali poslije utakmice jer su zbog remija izgubili šanse za baraž vjerovatno bi bar malo poštovali igru naših momaka koji nisu prikazali neku igru, ali su se borili ka da su im bodovi neophodni!
    Drasko, u tome je citavi problem-covjek ih sprema pogreshno, jer ne umije da radi posao koji radi. Jednostavno ne umije, covjek je totalni ignorant. Pricamo o Jermeniji Drashko, ne o Brazilu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi je li realno da je kvota 2,30 u Olimp na Crnu Goru?

Odoh da prodam stan da uplatim...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda sa hendikepom 10+

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by zOBLA-gfx View Post
    Ljudi je li realno da je kvota 2,30 u Olimp na Crnu Goru?

Odoh da prodam stan da uplatim...
    nemoguce.
    u lob 1,05

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako mi njih dobijemo s 4 razlike ja ću muda svoja pojes'.

Eto tako.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ako mi njih dobijemo s 4 razlike ja ću muda svoja pojes'.

Eto tako.
    Hahah.... A dati oće toliko.

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    637
    Thanked in
    374 Posts

Eo izaslo u vijesti, da su to amateri, rade u prodavnice, fabrike, trener im je profesor fizickog u srednju skolu, ove bi dobili i da se skupe sa cdm 11 igraca :d

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Does Dudelange ring a bell?

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Eo izaslo u vijesti, da su to amateri, rade u prodavnice, fabrike, trener im je profesor fizickog u srednju skolu, ove bi dobili i da se skupe sa cdm 11 igraca :d
    Njemci su ih dobili prije 2 godine čini mi se 13-0.
    Noćas očekujem pobjedu, sve osim toga bi bilo katastrofa.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliki god pacer Brna bio,ne moze ovo kiksat.Sve ispod 3 komata u setnji do njihovog gola je ravno senzaciji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma napunicemo ih kao mushnicu sto bi rekli Crmnicani
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam, postoje treneri koji su pokusavali ekstremno ofanzivnu 4-4-2 formaciju ali koliko god opasna bila ta krila to je i dalje bilo 4-4-2.

Ja jos nisam vidio da nekom treneru spicevi igraju krila.

Fizicki to je zamisljeno kao 4-4-2 ali po izboru igraca to je zaista 4-2-4 a sama pomisao na tu formaciju djeluje zaprepascujuce.

I tu ce da nastane jedan lijepi kolaps.

A jos povuci Simona na zadnjeg veznog... ne, on ce to odigrati bez problema ali to je za podsmijeh igrati sa 4 spica i Simonom rodjenim amc-om.

Meanwhile in San Marino, on i dalje prica ovo:

"Vidim da se ponovo samo priča o tome koliko ćemo golova da damo protivniku. Tako je bilo i protiv Islanda, a mnogi zaboravljaju da je ta selekcija zamalo odoljela Francuskoj, izgubila je samo 3:2. Moramo da se okanemo takvih priča i da se malo spustimo na zemlju", rekao je Brnović.

Kakav seljak od covjeka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

San marino je u kvalifikacijama za Euro 2012 izgubio od Finske sa 0:1, a sa Svedjanima na poluvremenu igrao 0:0, tako da smanjite malo sprdnju...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj fudbal polako pocinje da mi ide na q, gledacu kosarku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najveći problem sa ovom 'utakmicom fudbala' je, u stvari, što će konačno Brna da zabilježi pobjedu.

Ne zbog neke posebnosti taktike ili tako nešto, kvaliteta rada etc. i da se razumijemo, milo mi je kad dobijemo. Nego zato što je to San Marino.

Što se tiče priče o tome kako je San Marino zajeban... No sabes.

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    San marino je u kvalifikacijama za Euro 2012 izgubio od Finske sa 0:1, a sa Svedjanima na poluvremenu igrao 0:0, tako da smanjite malo sprdnju...
    Da su dobili makar jedan od ta dva meča, taj zahtjev da se smanji sprdnja bi imao smisla.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Jovan081 View Post
    Fizicki to je zamisljeno kao 4-4-2 ali po izboru igraca to je zaista 4-2-4 a sama pomisao na tu formaciju djeluje zaprepascujuce.

I tu ce da nastane jedan lijepi kolaps.
    Kad počnu špicevi da se gužvaju pa jedan drugome ulaze u prostor, pakao će bit.
    Što neko reče gore, ovakve utakmice služe sa probanje novih igrača, pa i formacija.
    Ali ova formacija i postavka se jedino u revanš sa San Marinom može igrat i NIKAD više. Šta dobro možemo danas da dobijemo? Šta to možemo da testiramo za budućnost, kojeg igrača, koju taktiku?
    Ovakvu sprdačinu sa nacionalnim timom još niko nikad nije napravio.

Page 1119 of 2251 FirstFirst ... 11961910191069110911151116111711181119112011211122112311291169121916192119 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)