View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Najpametnija formacija za našu reprezentaciju je, kao što sam već prije rekao, 4-3-3.

Odbrana takva kakva je, bolju nemamo. Na sredini da igraju Zverotić, Peković i Simon Vukčević. U napadu lijevo Vučinić, desno Bećiraj i u špicu Jovetić.

Kašćelan i Drinčić da budu dvije alternative za Zverotića i Pekovića, Bakić za Vukčevića. Đorđević za Bećiraja.

Smatram da su Mirko i Jovetić nezamjenljiva dva fudbalera u našoj reprezentaciji. I sad ovo novije, Volkov.

Na taj način imamo dovoljno igrača da se vrate pozadi ako nam udare kontru, a istovremeno možemo da napadamo sa 5 fudbalera (računajući da se jedan od bekova ubacuje po jednom napadu).

Naravno, sve ovo pod uslovom da Volkov igra lijevog beka, a Savo Pavićević ne bude mlada teletina.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Poleksic
    savic, dzudo,basa, jovanovic
    pekovic,novakovic
    djordjevic, jovetic
    beciraj, damjanovic

Obzirom protiv koga igramo ja bih ovo probao (samo ne znam ima li novakovica ako nema zverka)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

@Vlado

Vučinić ne igra sad.

No dobro, pošto si ga ti stavio lijevo, tu treba neko brži, eto jedino taj Kasalica.

U principu ni ta formacija nije loša, s tim što bi nas ekipa s iole boljim krilima izljuskala ka male. No dobro, ovo je San Marino.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ali mi je isto potez kad je pritrčao Joveti posle promašenog zicera jedan od boljih momenata meča.
    Imao je jedan odlican prodor i dosta prostora ispred njega ali ga Jovetic nije vidjeo. Da mu je tada dao loptu bila bi to sto postotna sansa za gol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,160
    Thanked in
    841 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ne znam šta dobro vidite u Zverotiću. Sve što se može reći za njega je da nije loš fudbaler, ali u svakoj ozbiljnoj reprezentaciji bi bio ''za ne daj Bože'' igrač. Naš kompletan vezni red je tragedija, i to je jedini razlog zbog kojeg mi teško čuvamo rezultat, a još teže transformišemo igru iz odbrane u napad.

Recimo da su u toj selekciji veznih fudbalera Zverotić, Drinčić i Peković najmanje loši​. Zbog toga igraju.
    ajd jednom u zivotu da se slozimo.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    @Vlado

Vučinić ne igra sad.

No dobro, pošto si ga ti stavio lijevo, tu treba neko brži, eto jedino taj Kasalica.

U principu ni ta formacija nije loša, s tim što bi nas ekipa s iole boljim krilima izljuskala ka male. No dobro, ovo je San Marino.

Ne može nas ekipa sa dobrim krilima da izđuska nikako, osim ako ta krila nisu svjetske klase. No, to je onda viša sila.

Na lijevoj strani brzi Volkov, na desnoj (još uvijek, valjda, iako mislim da on više nije za reprezentaciju) brzi Pavićević, Peković i Bećiraj da udvajaju (jedan sa lijeve, jedan sa desne), a onda imaš štopere, Simona Vukčevića i jednog klasičnog zadnjeg veznog (Zverotić) da brane napad iz sredine. Neka se Vučinić vrati do centra, imaš Jovetića da ga gađeš loptom iz kontre... lijepo zamišljeno.

Naravno, sve ovo pada u vodu ako je fizička sprema fudbalera kao protiv Poljske.
    Last edited by Vlado; 10-09-12 at 03:21.

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    156
    Thanked in
    101 Posts

Bećiraju stvarno mora dati šansu malo češće,jer to je igrač nešto poput onog Hulka (snaga i brzina),kad eksplozivno krene put gola teško ga zaustavljaju. Garantujem da je za klasu bolji od Kasalice,koji nema ništa sem brzinu,protiv poljaka je djelovao jalovo.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Kasalica ne može da igra onamo đe ga je stavio Brnović. Tu poziciju, koliko mi se čini,nikad nije igra. On ide samo u centar špica i njega "hrane" loptama. Na svakoj drugoj poziciji od njega je slaba korist.

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Iako stoji da 4 - 3 - 3 treba najvise da nam pase, jednostavno mi nemamo dovoljno kvalitetan vezni red.
    Drincic je dobar, Zverotic malo je defanzivnije nastrojen a Pekovic je po meni najgori igrac u reprezentaciju, co'ek ne moze potrcat.
    Stoga bolje da igramo 4 - 2 - 3 - 1 formaciju sa tim da igraju ovi momci.
    Bozovic

Volkov, Basa, Savic/Jovanovic, Pavicevic/Savic - dosta vas kaze da Pavicevic nije materijal za reprezentaciju ali ja mislim da treba jos igrat jer je snazan i gura se sa ovim zivotinjama, Basa je odlican i nezamjenjiv, Savic dosta nesiguran a tu moze igrat i Jovanovic koji ponekad igra stopera u Zvezdu, Dzudovic je nekako spor dosta i pretrcali bi ga lagano, Volkov bolje tu da igra no na krilo.

Drincic, Zverotic - Nemamo bolje, dokle Bakic ne poraste i bolje da Bakic igra umjesto Drincica, jer Zverotic jednostavno dosta trci i pokriva pola terena.

Vucinic, Jovetic, Vukcevic - Vucinic mislim kad je zdrav da mnogo bolje moze odigrat na krilo, dje se vrati do centra i povuce loptu, odigra koji dupli pas sa Joveticem, ubaci se i Volkov po strani, a moze i napravit situaciju za sut za Jovetica, Vukcevic ima dosta tehnike, ali je spor, ali kad krece da se spusta u sredinu treba malo spic da se krece, a ne da ceka da mu se lopta baci na tacnu i samo je takne i postigne gol, i malo da istrenira taj sut jer iz takvih pozicija kad se sputa put gola, moze da bude dosta opasan, a naravno Djordjevic obavezno da ulazi, oko 60 - 70 minuta jer Vukcevic nema kondicije, i dosta je crka u drugo poluvrijeme protiv Poljaka.

Beciraj/Kasalica - Mislim da prvo treba da dobiju vise sansu Beciraj i Djordjevic nego Kasalica, posebno ne na krilo, u Zvezdu igra spica, ali eto Brnovic ispade da zna bolje, jeste on brz ali nije dovoljno jak da se izgura za poziciju, i ti njegovi driblinzi su procitani, dokle Beciraj ima brzinu, sut i snagu, i dosta tu moze da pomogne, takodje da se malo na te treninge radi off the ball jer su nasi napadaci ukopani u mjesto.

Dako dobijemo taj mrtvi San Marino barem 3/4 : 0 sve ispod toga Brnovic nek spakuje kofere, i ne znam cemu pljuvanje Jovetica, nije ima dan sto cemo sad, a za Vucinica kad ode, vidjecemo koliko ce nedostajat.
    I ovo obavezno onoga Vesovica treba u reprezentaciju. Nadam se da ce Djordjevic pocet od starta protiv San Marina, takodje i Kascelana bi trebalo vratit, jer je bolji no Pekovic i Novakovic.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Najveća moguća glupost koja može da se napravi u ovom trenutku je guranje Stevana Jovetića na bilo koju poziciju osim ISTURENOG ŠPICA NAPADAČA. Znači NIKAKAV POLUŠPIC ili LAŽNA DESETKA, nego SAMI ŠPIC NAPADA i iskreno se nadam da nema potrebe objašnjavat zašto.

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Nije to problem, no slabo ko umije da mu gurne loptu napred sem Vucinica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trebali smo ih pobjediti ove poljake ali posle vidjene igre treba biti zadovoljan bodom..a mozemo im mi tamo dignuti i 3 boda sa dobro postavljenom igrom..nazalost Brnovic ne umije da postavi igru, zamjene itd

Sredina kao da nije postojala, imao sam slabi stream ali mi se cinilo da je Zverotic i jos jedan igrac bili povrijedjeni u2pv i hramljali su, ne? bez sredine a jos kad bi sisli naprijed odbrana bi nam bila jos slabija probijali su preko Savica kao od sale..njemu treba ispred igraci koji pomazu odbrani, znaci oko centra treba presing, cak sto vise i napad da presinguje ponekad oko centra..

Golman malo nije imao svoj dan
    steta sto nije stavio Beciraja oko 60min, trebao je jedan jaci igrac da gura kroz poljake..

Ipak, mislim da Brnovic slab selektor a moze se popraviti nek samo prekopira sta je Kranjcar radio i postavljao igru, mozda to malo poboljsa situaciju ali mora zamjene da su isto na djelu

sumirno, dobro je sto nismo izgubili jer se moglo desiti lako

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ladno u isto vrijeme igraju i kosarkasi....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    da je umjesto Kasalice usao Luka Djordjevic,utakmica bi bila dobijena sigurno.
    imam osjecaj da neko gura ovog Kasalicu...Nikako mi nije jasno kako je on mogao uci prije Beciraja, Djordjevica, pa i Damjanovica...evo ako ima bilo ko ovdje na forumu ko bi ubacio Kasalicu prije ove trojice nek se javi i nek kaze zasto...mislim da Brnovic nije toliko tele da ne vidi da su oni u ovom trenutku mnogo ispred Kasalice...

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Prije Damjanovica bi svakako, ali ne mogu da vjerujem da nije ubacio Djordjevica, cak mislim da coek nije bio ni na klupu...Ako ne bude igra protiv San Marina sad mjesto Mirka, ili bar da zamjeni posle Beciraja propalo se!

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

a dje mi 4-3-3 da igramo pa da nam puca sa svih strana. sa tom formacijom moraju SVI da trce a mislite li da ce vucinic i jovetic odirat guzicu i pokrivat ogromne prostore? protiv san marina mozemo igrat u koju god ocemo formaciju ali protiv ozbiljnijih treba samo da se branimo i igramo na kontre. od kad nam je ovaj uveo napadacku igru nikog ne mozemo dobit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobra nam je bila ova tika taka protiv ovih fizikalaca poljskih, da ne pricham shto ce bit sa tim 3povanjem protiv neke jake reprezentacije.

Ne izmisljati toplu vodu, pogotovo ne coek koji prije ovoga nije vodio ni FK Zoru iz Spuza, nego defanziva + kontre i to je to , nema tu mnogo filozofiranja, kad na sredini nemamo jednog jedinog krshtenog igracha ili plejmejkera. (poshto trener misli da je Drincic neka verzija Pirla, a ovaj ni mali nokat od Pirla)

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

A evo ne shvataju to ljudi, nismo mi ekipa strašna, imamo par jakih igrača i imamo gomilu koja može da kiksa svako malo(ka što je bilo prije neko veče). Čvrsto i na kontre,jedini način.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dako stavi Poleksica protiv San Marina da vidimo valja li vise.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    poshto trener misli da je Drincic neka verzija Pirla, a ovaj ni mali nokat od Pirla
    hahahahahahaha jes jes. sad brnovica da pitaju drincic ili pirlo on bi rekao drincic iznenadio sam se kad sam cuo da ima 28 godina a izgleda i trci ka da ima 38
    e propalo se kad nam je on glavni na sredinu, daj neka ubace bakica mali ima tehniku i pas najstrasniji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imamo sasvim solidnu reprezentaciju, ne strashnu ali solidnu, medjutim taj tim nema ko da vodi, mi smo kao stvoreni za nekog motivatora ala Cico Kranjcar ili neko njemu slican, takticar neki isto pozeljan ali neko ko zna rabotu , ne ovi shto rade pripravnicki u reprezentaciju, to se ne radi ni u Ekvatorijalnu Gvineju.

Imamo potencijala za josh bolju reprezentaciju, sve zavisi od toga kako ce napredovat i razvit se Bakic, Djordjevic, Savic za par sezona u Italiji ce bit beton ako bude dobro radio, par njih iz mlade reprezentacije pod uslovom da bjeze iz ove lige i budu standardni u te klubove dje predju i mozemo i dalje imat vrlo dobru reprezentaciju da igramo i protiv jacih reprezentacija.

Ali mrka kapa dok god se odje sprdaU razni kumovi, sherifi, gradonacelnici i ti ostali bakrachi, jedini recept za momke odavde da uspiju je inostrani klub, shto dalje od Vlaisavljevica , Mugosha i drugih atletichara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Dako stavi Poleksica protiv San Marina da vidimo valja li vise.
    Pa ako slucajno primi gol bice Brnovic kriv Nebih ja mijenjao Bozovica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv San Marina mogu ja branit, bice preopasni ko god bude na golu imace masu posla, da ispuca loptu u teren.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opa, opa dodjoste vi na moje. Nema vise onih 4-4-2 koje sam vam ja kritikovao, ne pominjete vise to. Sada mi govorite o nekim 4-3-3 , 4-2-3-1 itd.

Naravno, naravno. Za Poljake sam preporucio 4-3-2-1 a posto je ovo sad San Marino onda idemo sa 4-2-3-1.

I to ovako:

Bonja
    Savic-Basa-Dzudo-Jovanovic
    -------ZVerka--Peka--------
    Djordjevic---Simon-----Joveta
    ----------Beciraj------------

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Blazic je definitivno zasluzio da brani bar ovaj mec. Vi ste mi nesto presigurni u pobjedu. Ja nisam najiskrenije. Jos MIrko ne igra.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Page 1115 of 2251 FirstFirst ... 11561510151065110511111112111311141115111611171118111911251165121516152115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)