Nasima je u interesuje da pisu sto vise prijava, i da kenjaju kad im je dosadno i kad nemaju posla.
Ovi u SRB rade drugacije. Ne ceraju se sa vozacima kao ovi nasi, imaju broj tablice i salju cestitku na kucnu adresu. Ceraju se samo za reckless driving.
Radar pokazuje brzinu uz pomoc GPS-a a ne uz pomoc brzinomjera presretaca, snimak gledaju policajci a i ljudi u centar, znaci sve se vidi (ne moze da se izbrise snimak niti da se nesto zavrsi preko veze).
Sto je najjace, ovi presretaci, izmedju ostalog, pisu prijave ljudima koji su zaduzeni za odrzavanje puteva, prijavljuju rupe, otvorene sahte...
TAKUMI
Nisam ja nista precerao, to je jednostavno tako.
TAKUMI
Fabia nista nije slagao.Jednostavno to je tako.
Cesto sam gore i realno dobro su regulisali te "probleme"
Nista Fabia nije slagao sigurno,imam druga koji bas vozi u presretacima,vozi peugeot 607 i volva s80,najvise mi se svidja sto nisu napaljeni akcionim filmovima kao ovi nasi pa dok jure nekoga prave vise prekrsaja i sranja nego bilo ko drugi,bas to sto kaze Fabia,uslikaju i posalju cestitku na adresu.
nisu napaljeni ne
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_uaKLlZVa3M
the World's leading dance event
Sensation
Pogledaj 1.24 i bice ti jasno.
TAKUMI
svaka cast srbijanskim presretacima,normalni ljudi a ne ka ove nase dzukele...
evo pogledajte komentare ispod na taj video, vidjecete da se isto prilijepe uz branik ko ovi nasi..
sent from tabure
Sad ce ovi nasi ona dva zapljenjena hamera pretvorit u presretace. Hehe, bar ce se znat koji je presretac... Ali zasto zovu presretac, kad on ne srece niti presrece, no sustize i snima autmobile odozada uglavnom? :black_eyed:
Kad nesto presreces, znaci da mu ides u susret ne u dupe ? Valjda...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Cetinjani ih zovu krstarice.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Jeste da nisu 'klasicni presretaci' ali mislim da bi bio red da ih napisem.
Sivi pasat karavan kruzio po gradu veceras, kasnije vidio kako zaustavlja na raskrsnicu u ulicu Mose Pijade..
PG*EF 185
But if you never try, you'll never know..
Po tablici bih rekao da je u pitanju novi frajer.
TAKUMI
Tablice stalno mijenjaju,eto ga mercedes b klasa kruzi po gradu sa tablicama PG*EE i PG*EF
Kako mrzim to auto. Ima ih nekoliko po gradu i cim vidim odmah na bremze, a onda vidis staru zenu za volanom.
TAKUMI
Zamalo su i oni nastradali celo u celo.. Ide kamion pa neko auto pa ja, i ovaj ispred mene krene u preticanje naidje auto sa druge strane i pogresno je procijenio brzinu ovaj sto je poceo preticanje, nastavio je i jedva se mimoidjose da se ne sudare, a ovi su isli 100+ sa druge strane, a to bio mercedes b klasa full zatamnjen bio je na bp tablice. Bez rotacije bez icega su toliko brzo vozili a cini mi se da nisu ni malo kocili kada su vidjeli ovog da pretice.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ovo za kočenje je tačno. Na virpazaz prije ulaza na pravinu sam ja preticao i iz suprotne strane mi je išao Passat NENORMLANOM BRZINOM. Bez rotacije bez ičega. Kao da oće da se samoubiju...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks