Ono je iz prve izgledalo kao glup potez ali on je prešao polovinu njegovog bolida dok je bio na asfaltu, koliko sam zapazio
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Zajebi komentatore, daj pravilo.
Ne kazem da nema, ali ja to nisam vidio - da mora da se ostavi prostora lijevo i desno za preticanje.
TAKUMI
sa spoljne strane moraš ostavit širinu bolida..
alonso je bio čini mi se i malo ispred..
pa ni RBR ni vetel se ne bune na kaznu..
Keneth, Batonu je otisla pumpa za gorivo. Nisu valjda ludi pa da poklone Alonsu poziciju vise, i 20 bodova za tim. Baton ne moze biti konkurencija Hamiltonu...
nzm. treba'li da ostavi ili ne,ali alonZZo je krenuo u preticanje kod bijelog polja nije imao kad da ukoci,a ovaj ga je zatvorio..Iz aviJONase vidjelo da ce kaznit fjetelja.
Ko ista zna i gleda formulu vidio je da je VETEL kriv.
LPGTECH 067 854 548
evo je i sad analiza bila na SKY UK... komentator smatra da je kriv Vetel... jer na pocetku je bilo mjesta...ali cim je alonso dosao pored nejga, vetele mu nije ostavio prostora.... pa je cak nasao snimak od prosle godine, kad je bila obrnuta situacija, ali tada je jasno pokazano da je alonso ostavio prostora dovoljno vetelu... i pored toga ga je odmah nakon toga propustio...
evo je sad i Hill pokusao koliko toliko da opravda Vetela, kao fora nije vidio ili nije bio svjestan koliko mu se brzo alonso primicao....ali mu je Herbert rekao da je on najbolji na svijetu i mora sve da vidi...jer za to sluze retrovizori...
Znam da ti smeta, ali jbg, italijanski sudac u ITA, Ferrari i td.
Pazi ovo:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=L1Wcch5nR-g
Pola bolida, van sa 2 tocka, i dobio kaznu.
TAKUMI
http://imageshack.us/photo/my-images...rifvhovoaz.mp4
ne znam moze te li ovo otvoriti..ako ne moze recite da ispravim
Bjese li to Parabolica ili pravac pod DRS-om?
Asked about the incident, Alonso said: "Nothing really to say."
"I lost 10 laps behind him, after the incident, and for sure the car is damaged because at 330km/h you are jumping on the gravel so I don't think the floor and everything will be fine after those jumps."
TAKUMI
Ovo me asocira na " Do not talk to me in the middle of the corner"...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
rekoj ja jos juce da ocekuem oba ferarija na podijumu.
malo je hvalilo...
u svakom slucaju sam zadovoljan.
masa konacno lici na vozaca ferarija.
Mercedes opet bez ijednog novog dijela...
Ali odlicna trka za NJEGA danas, stvarno je izvukao MAX iz one kante....
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Novo zadnje krilo sa manje otpora
LPGTECH 067 854 548
Ma vidi, tamo je penalty mogao da se dosudi, kao sto i jeste, ali bas nije morao. Pogotovo sto nije bilo nikakvih realnih ostecenja. A to da se Vettel nije zalio macku o rep. Italijanski komentatori su prenijeli razgovor njegov sa boxom odmah poslije saopstenja da je kaznjen, kad je popizdio. Ponavljam, ovakvi dueli trebaju ovom sportu, da bi imao onu staru zar. Da te podsjetim Monze 2011. Identicna situacija:
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks