jedno je kritika a jedno je pljuvanje, ovdje vecina su ispljuvali Jovetica a Mirka u nebesa a pamtim iste te koji su pljuvali Mirka i to zesce jer ne radi nista u reprezentaciji. jednom kada shvatite da ti igraci nemaju nikakvu obavezu da dolaze da igraju za istu sem patriotskih razloga.
govorim o pomenutim igracima zajedno sa Basom , Drincicem i sl.
finansijski su sredjeni, u godinama su da ne traze ugovore i ne mogu se prodati jer igraju za jednu malu Crnu Goru. ja jos pamtim suze Drincica i jos nekih poslije baraza sa ceskom, bice plakao jer mu baba umrla prije 15 godina pa se sjetio.
a isto tako i pamtim ono zvizdanje Vucinicu ali i njegov izraz poslije te utakmice koliko mu je tesko palo ispadanje.
jeste da nije zaigravao ali Damjanovic je prosao pola svijeta da bi bio sa tim momcima, mora da covjek voli da se vozi avionom nije to iz postovanja prema reprezentaciji.
ovi momci se bore za taj dres i za taj grb i ginu za njega i ne mogu ukapirati da ih onda pljujemo jer je lose odigrao ili promasio prazan gol. svak ima svoj los dan ali ne moramo onda sve to shvatati tragicno.
a i pljuvanje po selektoru , presmrdjeste pojedini. ebo vas Kranjcar vise. svaka druga recenica kranjcarc ovo, kranjcar ono.
imao je dobar start i onda pocinje neko uporedjivanje. a niko ne govori kakav mu je finis bio. od gotovog napravio veresiju. losa taktika Brnovica ???
svi vi ovdje znate o fudbalu koliko i ja , mozda neko malo vise neko malo manje ali to je to.
Brnovic kriv sto je Jovanovic izgubio loptu na centar i ovi udarili kontru p aonda je on kriv sto je Savic sapleo igraca dj enije trebao ni da ga dira.
Brnovic je kriv kod drugoga gola jer igraci nisu ispratili dvojicu u skoku. iz prekida primamo gol, ne vjerujem da nisu vjezbali prekide a i da nisu bar vjezbaju po glubovima. pa se dogovori svak uzme svog igraca i cuva ga, nije to kosarka pa se u zonu stane na prekide.
mora da je on kriv sto neki igraci imaju snage za 60 minuta, sto su neki bili povrijedjeni jer se jako igralo. pa nema 11 izmjena neko 3 i treba ih rasporediti i cuvati a ne na poluvrijeme odmah izbaciti 6 igraca koji vise ne mogu. poslije nesretnog ( glupog ) drugog gola mi nismo imali snage za novi preokret. igraci su se prosto istrosili da stignu ono prvo glupo vodjstvo. i mislim da su pali i fizicki i psihicki.
jedina greska je mozda zamjena Kasalica ali mozda je htio da proba sa jednm brzancem jer su i oni bili dosta umorni a i spori su im bekovi. ostalo je korektno bilo.
a kada uporedite sastav Poljske i nas sa klubovima dje igraju.
ja garantujem da bi pola nase reprezentaciej potisalo za klub u koji igra njihov najgori igrac. to goviri isto nesto o njihovom kvalitetu
Last edited by lepetanac; 08-09-12 at 22:00.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks