Da svi zaboravimo ovaj dan, ali cijeli i igraci i navijaci i gradjani! Pa da dobijemo San Marino, oba puta i mozemo sa 7 bodova fino bas da budemo spremni za ukrajince. Iskreno ja nista vidio od onih Poljaka nisam, prelos tim bas bas koji imaju Levandovskog koji je solidan spic. Mirku kapa dolje, a Stevan je sve previse zelio, pa je ako ste gledali par puta bio izuzetno sebican. Isto tako sam vidio Simona, koji da je iskoristio petinu svog potencijala bio bi najbolji igrac nase zemlje. Iovako je opasan, i bas ne shvatam njegovu zamjenu. Kasalica nije bio los , iznudio crveni ali nije kalibar za reprezentaciju. Ali kazem zaboravimo sve!
Bod je dobar, ja sam se juce umorio kao nikad, na kraju krajeva cijeli dan je takav i bio, vidjeh jednog mudonju kako samara drugog naseg navijaca jer ga je ovaj slucajno polio pivom.I sto da uradis tada, zgadi ti se sve ko ide na utakmicu, na tribinu..Uglavnom malo nas je koji zaista volimo ovu drzavu i zaista se nerviramo zbog iste. Da je volis, nema potrebe da bacas petarde, stolice, i ostale gluposti. NO SVAKO NA SVOJ OBRAZ!
EDIT: NIije Brna kriv dragi moji forumasi jer je Stefan Savic ogranicen momak koji pravi faul 100 m od gola.Nemojmo. Svako zaboravlja Vels prosle godine i one precke, sanse i cuda.. mislim da je Cico itekako imao srece. I nadam se da cemo svi imati srece ubuduce.Jedno pitanje , posto ne vidjeh najbolje , je li bio ofsajd Simonov gol? na jednom klipu kao on daje gol, i pise velika greska sudije..e sad se ni tu ne dobro ne vidi , pa ako ko zna..
Last edited by Spajk Li; 08-09-12 at 16:07.
all is worthwhile if the soul is not small .
Bookmarks