View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    i stvarno je njegova bruka i sramota sto su igraci fizicki manje spremni jer imao je tri puna dana da ih napumpa kondicijom, a on zanoveta.
    Ja sam prvi reko da su igrači došli nespremni.
    Ali ne smije se stavit po strani to što odsustvo koncepcije igre, taktike, sistema, izmuzlo za kratko vrijeme i to malo kondicije što imaju. E za to je kriv Brnović i to ne može niko da ospori. Kad ti 8 od 10 igrača šparta gore dolje često bez ikakve potrebe i ideje, brzo umaranje je neminovno. Pazi, ti Poljaci su isto počeli da igraju kad i naši igrači pa ih eto šprintaju kao maniti.
    I ne treba da se zavaravamo da se na treninzima reprezentacije može nešto uradit povodom kondicije. To se jednostavno ne radi. Nacionalni timovi se na okupljanjima uigravaju taktički i obično rade lakše treninge s loptom. Vremena za tako krupne promjene, u tih 5 6 dana, jednostavno nema.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vidjelo se dok smo imali snage bolji smo bili,cim je falilo snage pali smo skroz nidje nas nije bilo,al zato nije kriv selektor,al isto mislim da onaj Pekovic ne moze nikuc,udje sinoc i posle 5 minuta raspade se kao šumeća tableta....iskreno sam se nadao da ce uć bećo ili mali djordjevic,ne vidim na osnovu cega je kasalica dobio prednost u odnosu na beciraja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja sam prvi reko da su igrači došli nespremni.
    Ali ne smije se stavit po strani to što odsustvo koncepcije igre, taktike, sistema, izmuzlo za kratko vrijeme i to malo kondicije što imaju. E za to je kriv Brnović i to ne može niko da ospori. Kad ti 8 od 10 igrača šparta gore dolje često bez ikakve potrebe i ideje, brzo umaranje je neminovno. Pazi, ti Poljaci su isto počeli da igraju kad i naši igrači pa ih eto šprintaju kao maniti.
    I ne treba da se zavaravamo da se na treninzima reprezentacije može nešto uradit povodom kondicije. To se jednostavno ne radi. Nacionalni timovi se na okupljanjima uigravaju taktički i obično rade lakše treninge s loptom. Vremena za tako krupne promjene, u tih 5 6 dana, jednostavno nema.
    To upravo i kazem. Na poluvrijeme sam napisao da će Poljaci jos trcati desetak minuta a poslije "kuku lele", jer tako bilo na svim utakmicama na EP, a ispade da bilo obrnuto. Po meni utakmica je u prvom dijelu bila dobro koncipirana iako svu taktiku djao odnese kad se primi gol odma na pocetku. Poslije je sve bilo iznudjeno. Prvo iskljucenje Sava a poslije umor Zverotica, Drincica, Jovanovica.... Jovetić je sinoć odigrao lose i sam je svjestan toga, ali se ni njemu ni bilo kome zamjeriti na trudu ili reci da nije ostavio srce na terenu. Ponekad ne ide pa da da ga jbs. Dobro je Mirko rekao da treba nekako sputavati emocije, ali valjda smo takav narod.
    Po meni je umobolno da nasi "navijaci" ubacuju stolice i ko zna sta sve pored naseg golmana koji treba da brani penal i on umjesto da se koncentrise skuplja i izbacuje van terena.... E sad takvi strucnjaci i pamet pricaju sta treba raditi i ko bi bio dobar.... Nema smisla da napisem sta bi trebalo sa takvima, ali....
    Nije ovo nikakva odbrana Brnovića i svak na primjeru nasih kosarkasa vidi sta znaci trener sa harizmom, ali nama je najlakse naći dezurnog krivca i onda je to kao potvrda nasih teza od prije ihahha godina
    Last edited by Hari Krisna; 08-09-12 at 15:13.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Razlika između prevare od trenera i vrhunskog stručnjaka se lako dala primjetiti na primjeru košarkaške reprezentacije... Prvi sam branio Brnovića i pričao da zaslužuje šansu ali ovo je veoma slabo... Dobar trener izvlači maximum iz igračkog kadra kojim raspolaže, mi sinoć nijesmo bili ni približno maximumu... Znamo i vi i ja da možemo puno bolje od onoga, ako se nešto ne promijeni u naredne 2 utakmice treba mu se zahvaliti i potražiti novo rješenje...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Razlika izmedju cica i brne ce biti minimum 5 poena , garantujem da ce brna osvojiti minimum 5 manje poena no sto je cico osvojio prosli ciklus!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Dobar dio forumasa ima istu pricu i ne treba im utakmica niti da gledaju utakmicu jer znaju pricu napamet kako Brnović ne valja, kako bi Cico, a tek sta bi uradio..... Vazda su super informisani i cak znaju kojom olovkom Dejo sastavlja tim, a ponekad se zanesu pa se pocne kako je Drincic, los, pa ne zna ovo, ne zna ono.... i tek tada shvatis da nijesu ni gledali utakmicu. Ne sumnjajući u strucnost i znanje garant bi napisali cijeli elaborat sta je Brnović pogrijesio u koncepciji igre u prvom poluvremenu i stvarno je njegova bruka i sramota sto su igraci fizicki manje spremni jer imao je tri puna dana da ih napumpa kondicijom, a on zanoveta.
    Meni se ne svidja to što bježi od odgovornosti i smatram da je takvo ponašanje podlo !!! Čovjek tek što je sio na klupu je rekao da će Vučinić,Jovetić,Vukčević uvijek igrat utakmice a u zavisnosti od toga kako koji igrač ima svoj dan narod će ih hvalit ili kudit dok će on iz prikrajka ponekad biti razočaran a ponekad oduševljen njihovom igrom !!! Jesmo li svjedoci "rata" izmedju Reala i Barselone i koliko je trenera prošlo klupom Reala ( tim je uvijek bio manje više isti ) da bi se od blamaže ( da ne pominjem rezultate jer nije korektno prema navijačima Reala ) tek ove godine došlo do trofeja pobjedama u direktom duelu !!! Znači ljudi su nabavili trenera koji im je povezao ekipu a kod nas se stvara utisak da je i trener zanimanje na neodredjeno vrijeme !!! Da sam na mjesto Brnovića kojeg ni ja ne poznajem a što se tiče prošlosti imam samo lijepe uspomene kad je njegova igračka karijera upitanju zamislio bih se šta je moj posao u budućnosti i ako ne bih mogao da izdržim pritisak raznih lobija da taktiku pravim sa igračima koje dobijem na spisak povukao se na mjesto asistenta i drugom predao NEZAHVALNU štafetu !!! Ako bih već stisnuo petlju da izguram ono što mislim da poznajem i rizikujem da me isti ti lobisti poćeraju uz ogromnu podršku naroda osvićao bih razmišljajući kako da spremim tim za utakmicu sa Ukrajinom po cijenu toga da me odmah smijene kao Kranjčara

ps: volim ljude koji imaju autoritet pa i kad naprave grešku iz toga izadju jači
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li se mijenjat ova anketa gore?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da svi zaboravimo ovaj dan, ali cijeli i igraci i navijaci i gradjani! Pa da dobijemo San Marino, oba puta i mozemo sa 7 bodova fino bas da budemo spremni za ukrajince. Iskreno ja nista vidio od onih Poljaka nisam, prelos tim bas bas koji imaju Levandovskog koji je solidan spic. Mirku kapa dolje, a Stevan je sve previse zelio, pa je ako ste gledali par puta bio izuzetno sebican. Isto tako sam vidio Simona, koji da je iskoristio petinu svog potencijala bio bi najbolji igrac nase zemlje. Iovako je opasan, i bas ne shvatam njegovu zamjenu. Kasalica nije bio los , iznudio crveni ali nije kalibar za reprezentaciju. Ali kazem zaboravimo sve!
    Bod je dobar, ja sam se juce umorio kao nikad, na kraju krajeva cijeli dan je takav i bio, vidjeh jednog mudonju kako samara drugog naseg navijaca jer ga je ovaj slucajno polio pivom.I sto da uradis tada, zgadi ti se sve ko ide na utakmicu, na tribinu..Uglavnom malo nas je koji zaista volimo ovu drzavu i zaista se nerviramo zbog iste. Da je volis, nema potrebe da bacas petarde, stolice, i ostale gluposti. NO SVAKO NA SVOJ OBRAZ!

EDIT: NIije Brna kriv dragi moji forumasi jer je Stefan Savic ogranicen momak koji pravi faul 100 m od gola.Nemojmo. Svako zaboravlja Vels prosle godine i one precke, sanse i cuda.. mislim da je Cico itekako imao srece. I nadam se da cemo svi imati srece ubuduce.Jedno pitanje , posto ne vidjeh najbolje , je li bio ofsajd Simonov gol? na jednom klipu kao on daje gol, i pise velika greska sudije..e sad se ni tu ne dobro ne vidi , pa ako ko zna..
    Last edited by Spajk Li; 08-09-12 at 16:07.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Razlika između prevare od trenera i vrhunskog stručnjaka se lako dala primjetiti na primjeru košarkaške reprezentacije... Prvi sam branio Brnovića i pričao da zaslužuje šansu ali ovo je veoma slabo... Dobar trener izvlači maximum iz igračkog kadra kojim raspolaže, mi sinoć nijesmo bili ni približno maximumu... Znamo i vi i ja da možemo puno bolje od onoga, ako se nešto ne promijeni u naredne 2 utakmice treba mu se zahvaliti i potražiti novo rješenje...
    sad trpi malo kada si mogao brnovica da branis

sto se utakmice tice, osjeca se da nema discipline koja nas je krasila u prethodnim kvalifikacijama, sto sam i ocekivao. totalno divlja igra nasih lishe presvetog vucinica, koji je objasnio svima kako se bori za dres reprezentacije... publika totalno necivilizovana, sa ubacanjem stolica i petardi na teren... divljaka prava. kada se doda na to da je narod bio zakljucan pola sata posle utakmice, svatih da sam donio pravu odluku da ne odem na stadion. zbog svega ovoga ce bit sve manje i manje publike..

p.s milijemi je od svega sto ce dejo husein od svojih para morat placat uefi kazne za petarde, kad je vec napravio privatnu reprezentaciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by darknes View Post
    s
    p.s milijemi je od svega sto ce dejo husein od svojih para morat placat uefi kazne za petarde, kad je vec napravio privatnu reprezentaciju
    Zato ćeš teško viđet bilo kakvu koreografiju na sjever kad dođe kazna na naplatu, garantujem ti.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Zato ćeš teško viđet bilo kakvu koreografiju na sjever kad dođe kazna na naplatu, garantujem ti.
    sami su krivi za to. mogli su da naprave mrezu, da ne moze nista da se ubaca na teren. tako se radi na stadionim gdje je publika onako blizu kao kod nas.. sada ce im kazna biti 5 puta veca nego sto bi ih mreza kostala da postave..

mogli su i da apeluju na navijace sa flajerima i raznoraznim kampanjama da to ne rade i da fer navijaju. vjeruj mi da te sitnice uticu na desavanja.. ovako ima zestoka kazna da rokne, sto smo realno i zasluzili, jer je u pojedinim trenucima bilo na ivici regularnosti, a to uefa ne tolerise..

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

sami su krivi za to. mogli su da naprave mrezu, da ne moze nista da se ubaca na teren. tako se radi na stadionim gdje je publika onako blizu kao kod nas.. sada ce im kazna biti 5 puta veca nego sto bi ih mreza kostala da postave..

mogli su i da apeluju na navijace sa flajerima i raznoraznim kampanjama da to ne rade i da fer navijaju. vjeruj mi da te sitnice uticu na desavanja.. ovako ima zestoka kazna da rokne, sto smo realno i zasluzili, jer je u pojedinim trenucima bilo na ivici regularnosti, a to uefa ne tolerise..
    Jes vala sve se mreze stavljaju evo bas sad gledam Skotsku i sve mreze preko naroda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Jes vala sve se mreze stavljaju evo bas sad gledam Skotsku i sve mreze preko naroda.
    kad je gostovao rendzers kod nas, razvili su transparent "mi smo ljudi" ili ti "we are the people" toliko o skotima u poredjenju sa nama.

u mjestima dje ima dosta ciganije i stoke kao kod nas grka, talijana, srba, a da je teren blizu tribina, dizu se mreza. ima ih na vecini stadiona dje nema atletske. ti ih vjerovatno i ne primijetis, jer su tako napravljene. na san siru imas zastitnu ogradu, jer je teren blizu. stadion olimpijakosa oko citavog terena.. vise im se isplati da to naprave nego kazne da placaju..

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Sad se treba dobro usrat u San Marino, cisto atmosfere radi...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

kad je gostovao rendzers kod nas, razvili su transparent "mi smo ljudi" ili ti "we are the people" toliko o skotima u poredjenju sa nama.

u mjestima dje ima dosta ciganije i stoke kao kod nas grka, talijana, srba, a da je teren blizu tribina, dizu se mreza. ima ih na vecini stadiona dje nema atletske. ti ih vjerovatno i ne primijetis, jer su tako napravljene. na san siru imas zastitnu ogradu, jer je teren blizu. stadion olimpijakosa oko citavog terena.. vise im se isplati da to naprave nego kazne da placaju..
    Jeste i na stadion Lecea ima ona ograda sa avionskim staklom,ali ja mislim da nijesmo stoka mreze da nam se stavljaju,zasto da dozvolimo da nas brane od samih sebe.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Dobar dio forumasa ima istu pricu i ne treba im utakmica niti da gledaju utakmicu jer znaju pricu napamet kako Brnović ne valja, kako bi Cico, a tek sta bi uradio..... Vazda su super informisani i cak znaju kojom olovkom Dejo sastavlja tim, a ponekad se zanesu pa se pocne kako je Drincic, los, pa ne zna ovo, ne zna ono.... i tek tada shvatis da nijesu ni gledali utakmicu. Ne sumnjajući u strucnost i znanje garant bi napisali cijeli elaborat sta je Brnović pogrijesio u koncepciji igre u prvom poluvremenu i stvarno je njegova bruka i sramota sto su igraci fizicki manje spremni jer imao je tri puna dana da ih napumpa kondicijom, a on zanoveta.
    Hari, ako postoji dobar trenutak za utakmicu kad je nasa repr u pitanju to je septembar, kad sezone pocinju. zato sto imamo dosta igraci koji nisu standardni u svojim klubovima, ali bi trebalo da su u ovom periodu svi (i prvotimci i rezerve u tim klubovima) priblizno slicni jer su svi iste pripreme prosli i na njima svi dobili priliku da igraju.
    ovaj Brnovic je izjavama nakon nedobijene utakmice ucinio da pomislim kako je fudbal samo lutrija, kocka. nekad dobijes a nekad ne. ne znam zasto bi onda postojali uspjesni i neuspjesni treneri, skupi i jeftini i tako...
    sramotnom usporedbom ove utakmice sa onom protiv velsa omalovaza uspjeh iz proslih kval , ciji je i on bio dio u neku ruku i trebalo bi da je ponosan. Ser* se po necemu velikom a laze. evo link koji meni kaze da laze kao pas . dje su te 4 sanse od kojih smo se tresli? lopta koja je sjela na precku i sut koji je isti kao Boskovica u prvom kad smo mogli da povedemo, ili kaze da smo dali gol iz jedine sanse? vlaisavljevic je progovorio iz njega.
    a ima utakmica iz proslih kval kad smo svasta prezivjeli - Bugarska. tu smo bili losi na pocetku i stvarno lose izgledali, ali smo posle Elsadovog gola kontrolisali utakmicu. nismo se slucajno povratili i izdigli u toj utakmici, imali smo sistem kom smo tezili i kad nije islo. Sinoc nismo imali sistem u drugom poluvremenu, nakon sto je on imao 15 min da sa njima porazgovara i kaze im sta da radimo u nastavku. da je dobar trener, mi bi dali treci gol i prije nego se poraspadaju nasi igraci jer smo mogli da biramo na koji nacin hocemo da igramo, a za poljake je napad bio jedina opcija. mi nista nismo uradili, primili gol iz situacije koja se vjezba na treningu koji on vodi i koja ocigledno ne shtima. vjerovatno je prethodni trener potrosio svu srecu i kad su prekidi u pitanju, pa za njega kukavca nije nista ostalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Jeste i na stadion Lecea ima ona ograda sa avionskim staklom,ali ja mislim da nijesmo stoka mreze da nam se stavljaju,zasto da dozvolimo da nas brane od samih sebe.
    na stadion u leceu ima atletska staza, tako da nemaju potrebe za mrezicom.. pogledaj snimak utakmice sinocnje, da vidis sto je sve na teren upadalo, pa ce ti jasno biti. pomisli da je neka stolica pogodila golmana poljske u glavu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U svakom slucaju u opticaju su jos 33 boda, a do utakmice sa Engleskom u martu mozemo da osvojimo 11( dvije pobjede protiv San Marina, remi sa Ukrajincima i pobjeda protiv Moldavije) ili jos bolja stvar 13 bodova sa pobjedama protiv Ukrajine i Moldavije.

Ima jos dosta da se igra i samo da ovi momci budu zdravi pa ce biti bolje u sledecim utakmicama.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Za to što se svašta ubačalo su prije svega odgovorne vođe navijača.Ne mogu se otet utisku da su oni aminovali one petarde u teren.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nije bilo nervoze jer je stvoren pritisak, vec jer je ovo poslednja sansa ove generacije. Savo ce ulaziti nervozniji u meceve, Mirko... To ce ih pratiti tokom cijelih kvalifikacija. Ove kvalifikacije mogu lako biti ispraćene rasulom. A mogu biti i kruna ove generacije. Nesto nisam siguran da bi se igralo do kraja, ako ne bude postojala realna sansa za plasman...

Stevan Jovetic? Pa on uglavnom odigra dobro za reprezentaciju, ni manje ni vise. Mlad je momak, to stoji. Zaboravlja se jedan veoma bitan faktor - on nikad nece biti Mirkov kalibar. Nikad. Takav profil igraca je dobar u svom klubu, ali on s tim saigracima zivi 7 dana u nedjelji, mjesecima se uigravaju, dok u reprezentaciji imaju po 2-3 treninga zajedno. Doktor fudbala Mirko je i u tim uslovima doktor, Stevan ce imati losih parija, dobrih, vrlodobrih, ali vrlo rijetko fenomenalnih. Poenta je da on nikad ne bi mogao sam da povuce ovu ekipu.

Navijaci se posteno obrukali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post

Ne može on napravit od naše reprezentacije Brazil, momci. Niti on, niti bilo koji trener...

Još jedna stvar - mi ne možemo da se nadigravamo sa bilo kim. To je bila jedina greška Brnovića sinoć, što nakon 2:1 u prvom poluvremenu nije odigrao kao Zlatko Kranjčar onda kad smo gol Švajcarcima dali. Htjeli smo da se nadigravamo s Poljacima - stigao nam je rezultat toga. Mi možemo da damo gol bilo kome, ali onda taj gol moramo da čuvamo jer smo kao reprezentacija dosta lak zalogaj kad treba neko prednost da nam stigne.
    Znaci jedina greska naseg selektora je bila ta sto ne umije da procijeni mogucnosti i slabosti reprezentacije koju vodi,pa je od njih zahtijevao da igraju na nacin na koji oni igrat ne mogu jer fali kvaliteta,a fizicke spreme nema dovoljno ni za 60 minuta takve igre?Pa super je to :encouragement: .Ako tome dodamo cinjenicu da nas vec neku utakmicu pod njegovim vodjstvom iznenadjuje ubjedljivo najbolji igrac protivnicke reprezentacije,u ovom slucaju Levandovski koji uporno ostaje 1-1 sa nasim trenutno najslabijim igracem odbrane i da nam odbrana izgleda tako dobro uigrana kao da nikad nisu odigrali utakmicu zajedno,a ne prosli jedan citav kvalifikacioni ciklus,onda se stice kompletna slika o kvalitetu njegovog rada.
    Fizicku spremu i tehniku igracima kojima raspolaze selektor reprezentacije sigurno nece popravit,a neke druge stvari bi mogao,pa se nece desavat da svaki prelazak centra protivnika znaci sansu za gol i da kod svakog prekida 2-3 protivnicka igraca sami cekaju loptu u nasem kaznenom i slicne stvari.Mislio sam da su ta vremena davno prosla zajedno sa Batakom,Tanasijevicem,Filipovicem i druzinom,ali sam se izgleda zajebao.Najgore mi je kad neko dodje s pricom kako moramo bit realni jer imamo 600 000 stanovnika(sto je takodje diskutabilno,jer nam je pola ove reprezentacije rodjeno u Srbiji,tako da je baza ipak malo sira) i kako je 2-2 protiv 50 puta vece Poljskom ogroman uspjeh zbog cega moramo bit izuzetno zadovoljni.Rezultat kao rezultat nije neki strasan neuspjeh,ali cinjenica da znas da u svakom ozbiljnijem mecu sigurno primas minimum 2 gola(uz dosta srece) nimalo ne obecava.Greota,jer imamo igrace koji mogu dosta bolje od toga.
    Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    sramotnom usporedbom ove utakmice sa onom protiv velsa omalovaza uspjeh iz proslih kval , ciji je i on bio dio u neku ruku i trebalo bi da je ponosan. Ser* se po necemu velikom a laze. evo link koji meni kaze da laze kao pas . dje su te 4 sanse od kojih smo se tresli? lopta koja je sjela na precku i sut koji je isti kao Boskovica u prvom kad smo mogli da povedemo, ili kaze da smo dali gol iz jedine sanse? vlaisavljevic je progovorio iz njega.
    Velika sramota i cista ljubomora i pokusaj omalovazavanja prethodnika.Do sad ga nisam cijenio kao trenera,a nakon ove izjave mi je potpuno jasno i o kakvom se covjeku radi.Zalosno kako neki ljudi nemaju niti malo obzira i postovanja.
    Last edited by GreatMontenegro; 08-09-12 at 17:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Montenegro vs Poland (World Cup - Qualification ...7 september 2012 ...RTCG)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hari, ako postoji dobar trenutak za utakmicu kad je nasa repr u pitanju to je septembar, kad sezone pocinju. zato sto imamo dosta igraci koji nisu standardni u svojim klubovima, ali bi trebalo da su u ovom periodu svi (i prvotimci i rezerve u tim klubovima) priblizno slicni jer su svi iste pripreme prosli i na njima svi dobili priliku da igraju.
    Mozda bi trebalo, ali se vidjelo da nije tako. Ne moze se on biti krivac za fizicku spremnost i jedino moze takvog fudbalera ubaciti kasnije, sam tvrdio da se neki na treningu zalili na umor.... a poslije ispalo da situacija bila nametnuta i zamjene iznudjene. On je da na tim kratkim pripremama uvjezba varijante, taktiku, sa fudbalerima pregleda snimke i objasni kako da se odredjeni fudbaler pazi, isprovocira... Uvjezba prekide... sve samo ne da ih kondiciono spremi jer to ne moze stici pa da je Gvardiola, Murinjo i Brna u jednoj licnosti. Pogledaj akciju kad Drincic dao gol. Jovetić-Volkov-Zverotić- Miśa i topovski udarac Drincića. Sve ide ka po koncu i takve stvari se uvjezbavaju na treningu.
    Pogledaj primljeni gol kako su nasi rasporedjeni i ako se preskoci evidentno guranje Base s ledja koje sudija ne svira imas i Bonju koji krenuo da istrci na loptu pa stao pa se vratio i efekat da igrac nizi od svakog nasog odbrambenog daje gol glavom. Mozda to nije uvjezbano nije odgledano dovoljno utakmica jer cijela poljska taktika je na kontrama i na prekidima. Kazem mozda jer ne znam sta je on radio a ni ja nijesam strucnjak pa da mu sad drzim lekciju.
    Sinoc nismo imali sistem u drugom poluvremenu, nakon sto je on imao 15 min da sa njima porazgovara i kaze im sta da radimo u nastavku. da je dobar trener, mi bi dali treci gol i prije nego se poraspadaju nasi igraci jer smo mogli da biramo na koji nacin hocemo da igramo, a za poljake je napad bio jedina opcija. mi nista nismo uradili, primili gol iz situacije koja se vjezba na treningu koji on vodi i koja ocigledno ne shtima. vjerovatno je prethodni trener potrosio svu srecu i kad su prekidi u pitanju, pa za njega kukavca nije nista ostalo.
    Kazes nije bilo sistema u drugom sto znaci da je bio u prvom i taj sistem napravio isti trener. Nelogicno je da ih u poluvremenu śetaovao naopako a vala je i vrijeme da se već jednom kriticari Brnovića presaberu pa kazu da li on moze biti kriv kad mu sastav diktira Dejo i Mirko, kad su tamo lobisti, a na tribinama sve sami patrioti koji i sopstvenom golmanu smetaju. U svemu treba neka mjera. Nama ne valja kad je optimista i kaze idemo na pobjedu, ne valja kad opisuje protivnika ka vanzemaljce i da je dobro ako prezivimo,... mozda ne valja ni nasa prica? Ima jedan jako dobar trener koji kaze " kad se utakmica dobije to je iskljuciva zasluga igraca, a kad se izgubi to je samo moja krivica". Ja ne kazem da je Brnovic takav i da ne poredjujemo kosarkasku reprezentaciju mozemo i primjer Sutjeske. Ja nemam druge reprezentacije i svim srcem ću navijeti i vjerovati da ćemo razbucati Engleze na Vembliju pa da je trener baba Stana iz Zete, ali nesto mi bljak prica jedno te isto " a da je Cico..." Mozda je i Vlaisavljević genije samo za A reprezentacije i nema toga koji bilo sta sigurno moze tvrditi dok se ne proba, ali valjda se nikad necemo u to uvjeravati i na prazno pricati. Ovo je tek prva utakmica, dosta vremnea i da se pobjedjuje i dosta vremena da se najuri Brnovic. Vrijeme je najbolje reseto.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88
    A koga da krivimo za to Vlado? Ko vodi treninge? Ko kontrolishe kondicionog trenera?
    Ja još ne upoznah igrače koji kondiciju stiču treninzima za reprezentaciju. O_o
    Valjda ti fudbaleri preko cijele godine igraju u klubovima upravo da bi održavali formu. Kondicioni trener u reprezentaciji je manje-više nepotreban, zato što se za reprezentaciju igra 1 ili 2 puta mjesečno. Tu ako dođeš nespreman, teško da možeš za tri treninga kondiciju nabudžit.

Tako da Brnovićeve krivice u svemu tome nema

Ja vam još jednom ponavljam, mislim da ste precijenili našu reprezentaciju. Ovo je sasvim realna situacija, jer kad bi Jovetić pretvarao svaku šansu u kojoj se nađe, kad bi Mirko Vučinić svaki put izveo magiju kad primi loptu, kad bi Baša i Savić kupili svaku loptu protivničkom napadu, a Volkov i Vukčević o jadu zabavljali protivničke bekove... mi bi bili svjetski prvaci.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Moje skromno misljenje je da cemo mi zbog sujete jednog covjeka prokockati dvije velike sanse za plasman na neko veliko takmicenje. Jedna je sansa prokockana a mislim da je i druga na pola puta da se prokocka. Kao sto rece Prosinecki za hrvatsko prvenstvo, jos skola nije pocela a Dinamo je vec prvak. Mislim da smo i mi sa ovim remijem a i sa prikazanom igrom vec blizu oprostaja, eventualno ako izdrzimo do prvog polugodista. Iskreno se nadam da grijesim...

Page 1111 of 2251 FirstFirst ... 11161110111061110111071108110911101111111211131114111511211161121116112111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)