Koliko vidjeh, maksimum kreacije na sjeveru je: Crna Gora ale.
Fino, fino. Nema sto.
Mnogo što šta se ne zna jer npr. ja gledam autobus sa navijačima kako ih policija prati prema Marezi (prolazili pored Volija u Tološe) i pošto je bila utakmica Crna Gora - Srbija ja pričam društvu kako je ipak došlo navijača Srbije i evo ih prati policija kad veli jedan da su to naši navijači iz Nikšića !!! Ja se ubjedjujem sa čojekom jer mislio puka ka sijalica kad ispada da je upravu ??? Od koga to policija štiti navijače Crne Gore i radi im pratnju sa sve dzipovima i rotacijama ??? Mi umjesto da napredujemo od 2006 na ovamo mi nazadujemo ... nevjerovatne stvari se rade ... još tretman policije prema navijačima da se prvo isprate gosti pa onda domaći izadju ... ovo je postala LUDA KUĆA![]()
deuscroix
Прво да се ограничим од организације сјеверне трибине,јер нисам дио тога већ дужи период ни ја ни већина мојих другова,али има ту добрих ликова који НИКАД не би дозволили цент да се клепи,тако да прича око клепања не пије воду за сјевер.
А за југ ми оповргни причу да вам највећег еротикуса доводи испред трибине полиција и секјурити и то вам скида сад већ формални назив да сте плаћеници!?
Ако га штити полиција и секјурити,мислим да некоме одговара да буде ту,логично,зар не?
Заиста је невјероватна пажња окачена том лику,као старозагоричким породицама,баш идентично, ето га још један разлог...
Намјерно Другачији...
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
A i moraju svi da se naguraju na ulaz a znaju da nece izac.Sjedi dok ne pocne izlazak i gotovo.
Odlicna simbolika mladih ljudi iz Crne Gore. Sacekaj dok ne bude bolje pa onda kreni.
Vi mi kazete da treba da cekas pola sata zbog nesposobnosti policije i da im ne smijes reci i pobuniti se da oces da izadjes NAPOLJE alo!? ZAVRSILA SE UTAKMICA i ti NE SMIJES da izadjes!? To je krsenje slobode kretanja,alo! Ti si bukvalno ZATVOREN 40min bez vode i bez toaleta! Pa nisi otisao na gostovanje da moraju da ti obezbijede siguran odlazak pa da moras da pricekas,nego si u svoju drzavu u svoj grad i ne smijes da izadjes!? Nevjerovatno kako vi razmisljate... zato smo i ovce vjekovima.
Намјерно Другачији...
Definitivno najdebilniję pravilo u CG ,ovo se cesto radilo i na utakmice Buducnosti ,po sat ,sat i po se cekalo da se izadje.
Kad smo gostovali u Split utakmica je bila visokog rizika a policija je pustila prvo 30000 Splicana sa sve Torcidom pa tek nas pa nam nije dlaka sa glave falila..
A ovi moroni su nesposobni da obezbijede 150 ljudi pa misle najbolje je 10000 drzat na stadion.Mislim da ne postoji gluplji nacin obezbjedjivanja navijaca u svijet.
Znam ja sve to ali kad vec znas da neces izac zasto guras đecu da ih neko zgazi?Na kraj su ih morali na teren prebacat da se ne poguse.Policija nam je nikakva to svak zna vise.
E one sramote sinoć majko mila. Kao kakvu stoku drže 10 hiljada ljudi zaključane skoro sat vremena! Majku da im za vazda *ebem! Tačno će naćerat narod da ne ide na stadion no doma uz tv i kokice da se gledaju utakmice
Prepucavanje jug sjever smiješno, atmosfera liše u prvom poluvremenu loša. Ali momenat đe sam posebno izdimio bio, je početak drugog poluvremena. Vodimo 2:1 i sa sjevera počinje pjesma "ne tuguj noćas gore glavu"?!? Neobjašnjiv kretenizam i to organizovani. Ajde nekom da pane to na pamet pa krene da pjeva, ali da masa to prihvati mi ne ide u glavu...Tu sam zna da nećemo dobit!
najcrnja tacka od sinoc su upravo navijaci, sa medjusobnim prepucavanjem i glupiranjem sa petardama i stolicama. Mozda su htjeli da se dokazuju poljacima kako su krejzi. Pi.
Bas i meni ne ide ovo u glavu...Ta pjesma da se pjeva,vodimo 2:1..Gazimo ih..I pocinje od Perpera sa sjevera " Goro Moja"..Alo,ima li ko mozga tamo?!..To je depresivna pjesma,pjeva se kad se izgubi tekma..Ne na poluvrijeme,ili tako nesto..Hahahahahaha..Stvarno sam napravio jedan megagigaultra facepalm kad je pocelo da se pjeva.
Tolko zamjerki sinoć... Užas. Organizacija ulaska na tribine, bacanje stolica na teren, baklji takođe. Pa puče nešto oko golmana Poljske, majko sveta... Pjevanje "Goro Moja", a vodimo 2:1 (a trebalo je i više). Ne znam. "Jug" navija jedno, "sjever" pjeva drugo, nekad se i preklope, ali uglavnom ne. Mora još da se uči i vaspitava. Jer se od 15-ogodišnjih klinaca "huligana" ne može ništa činjet. Čovjek do mene ustade na himnu Poljske, a kad ova naša poče sjede i još poče đecu (svoju valjda) da cima da i oni sjednu. Svašta...
Zakljucavanje je bilo zbog Juga i $evera, a ne zbog Poljaka...
Ali nasa policija i nase novine...Iz cistog kompleksa su plavci sinoc prebili nekoliko momaka, a novinari su objavili "...jer je grupa navijaca sa Juga pokusala da se obracuna sa Poljacima"..KLASICNA LAZ, da ne moze veca bit.
Represija policije mi je sinoc bio HIGHLIGHT utakmice. Nijesam mogao da vjerujem kad sam vidio policiju da gadje navijace kamenjem i limenkama piva.
Za Zivka Nikolica.
Oce li mi dat ko sliku koreografije od sinoc ?
Para vrti dje burgija neće.
Ovo "familija" bojkotuje Krsta...?
#fakenews
Totalno ****** od navijanja i sa $evera i sa juga, potpuno nepotrebno dizanje tenzija, u moracu vaseg momka niko nije prstom taknuo jer ga je 5-6 ljudi iz Nk izvuko i odbranilo od napada jednog ili dva momka, napad "familije" sinoc kukavicki i tuzan !!! Represija milicije na svakom cosku, ljudi moji dodjemo da navijamo za svoju drzavu i sinoc padne takvo pendrekanje i to bez razloga, dok se cekao ulaz odjednom je pocelo da puca na sve strane iz cista mira, 10ak momaka tako prebili da je bilo krvi na sve strane, medju njima je bilo i ljudi koji nemaju veze sa navijanjem nego su regularno cekali u red da udju na stadion. I ako ce ubuduce biti ovako onda najbolje da se zabrani navijacima da dolaze na utakmice. I totalno je smece prica ko je u pravu i ko je bolji, $ever ili jug, i jedni i drugi moraju malo popustiti i spustiti loptu jer ovako se sprdaju sa nama svi sto gledaju sa strane.
Vi digoste frku ka' da je prvi put ovo "zakljucavanje" na stadion... Majku im ja ***** sto se toga tice, al da je prvi put i nije. Meni je ovo bila 3. srecaTo je krajnji idiotizam i neprofesionalizam indijanaca u plavoj uniformi. Toliko su nesposobni pa nas zakljucavaju na stadion, e pa majko sveta.
Inace ovo da se nije moglo do WC-a je glupost kakve nema, ja sam lagano posa do WC-a tako da ne znam sto je muka
EDIT: Zaboravih da napomenem, ova izjava uprave policije je toliko CIGANSKA, da to nije realno. KOME ONI MASTE OCI? Veli zadrzavanje navijackih grupa VARVARI I NIKSIC. A sto su drzali mene onda i jos jedno 9 HILJADA LJUDI ?
Last edited by Chili Willie; 08-09-12 at 15:40.
Para vrti dje burgija neće.
Koji sam ja meni Kralj,Krsto je kralj !
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks