Page 81 of 94 FirstFirst ... 317177787980818283848591 ... LastLast
Results 2,001 to 2,025 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko vidjeh, maksimum kreacije na sjeveru je: Crna Gora ale.

Fino, fino. Nema sto.

Thanks Thanks Given 
    1,841
    Thanks Thanks Received 
    2,433
    Thanked in
    1,345 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Necu da komentarisem sukob izmedju grupa, ali imam jednu zamjerku za sjever, mogli bi nakon 5 godina da osmisle i neke druge pjesme i skandiranja osim " Ti si nasa prva ljubav " i " Ajmoo Crna Goroooo ...."
    slazem se.... 2,3 pjesme pjevaju svi...jer znaju tekst ove ostale...vidimo se

kako je u sportski islo A SAD ADIOOOOOOO

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Cass View Post
    većih seljaka od onih sa južne tribine nećeš nać sigurno...
    ne odnosi se ovo lično za sve nikšićane,nego za one plitkoumne idiote što dodju sa ciljom da provociraju Podgoricu kao grad i pjevaju neka sranja tipa ''ko ne skace iz Podgorice je'' -alo?! Oni sebe ne mogu da nazivaju navijačima,jer nisu niti će bit.
    Pazite ovo:
    Sjever pjeva:''jug jug javi se'' a na jugu vodje prijete da ruke da lome ako se ko javi,i javlja se neka grupica ''ajmo crna goroo'' a uslijedila je serija psovki i uvreda za njih i posle se nisu smjeli čut od nikšićkih heroja
    Mnogo što šta se ne zna jer npr. ja gledam autobus sa navijačima kako ih policija prati prema Marezi (prolazili pored Volija u Tološe) i pošto je bila utakmica Crna Gora - Srbija ja pričam društvu kako je ipak došlo navijača Srbije i evo ih prati policija kad veli jedan da su to naši navijači iz Nikšića !!! Ja se ubjedjujem sa čojekom jer mislio puka ka sijalica kad ispada da je upravu ??? Od koga to policija štiti navijače Crne Gore i radi im pratnju sa sve dzipovima i rotacijama ??? Mi umjesto da napredujemo od 2006 na ovamo mi nazadujemo ... nevjerovatne stvari se rade ... još tretman policije prema navijačima da se prvo isprate gosti pa onda domaći izadju ... ovo je postala LUDA KUĆA
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    to je i do sada bilo uvijek nego se izgleda neko pametan napravio kao zn aon bolje. 45 minuta smo cekali u red kao stoka.
    jednom djecaku puce krv iz nosa nema 10 godina sa ocem je bio. guzva , zagusljivo i odmah pocinje nervoza. zamisli zakljucati 10 000 ljudi , koji mozak to moze da smisli????
    ako nastave tako nece me gledati vise na stadio i ne samo mene nego jos 10 tine momaka koji idu na sve utakmice. kako ih nije sramota, stoke seljacke
    ja sam izasao 15min prije kraja, bas zbog toga, i to me jedva pustiise, bilo je pod katanac, reko drruze ocu da izadjem nisam u zatvor. on veli ali nema vracanja, reko nit mislim da se vracem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Muho View Post
    Ovo sto vi mislite o nama, to isto i mi o vama sa sjeverne mislimo. Bolje pogledajte u svoje dvoriste sta se radi, pa o drugom cemo lako. U svakom slucaju i mi i vi smo nula, ali ona binarna ''0000''.
    Прво да се ограничим од организације сјеверне трибине,јер нисам дио тога већ дужи период ни ја ни већина мојих другова,али има ту добрих ликова који НИКАД не би дозволили цент да се клепи,тако да прича око клепања не пије воду за сјевер.
    А за југ ми оповргни причу да вам највећег еротикуса доводи испред трибине полиција и секјурити и то вам скида сад већ формални назив да сте плаћеници!?
    Ако га штити полиција и секјурити,мислим да некоме одговара да буде ту,логично,зар не?
    Заиста је невјероватна пажња окачена том лику,као старозагоричким породицама,баш идентично, ето га још један разлог...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    442
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    55 Posts

Quote Originally Posted by Nole-NK View Post
    odma da ti kazem da ti u majice Celika veze nemaju sa navijacima i sa nasom tribinom jer sigurno tvrdim da niko sa nase tribine ne ide da navija na jug i ne seljaci se na takav nacin da idu u majice kluba na utakmice reprezentacije . A ja licno osudjujem te podjele sto se tice navijanja za reprezentaciju ,na podgoricane,niksicane,berance,barane itd itd ! Ako se pojedini iz svih grupa ,trenutnih sto navijaju za repku, konacno ne opamete, i pristanu na neki dogovor da se ujedine, rabota ku*ca ne valja. Bolje onda niko da ni ne navija...
    Bio sam u Titograd u njegosevoj 2 momka su imali majice Chelika,crvene,a inace tamo su bili sve niksicani i tamo su neke karte valjali sa nekim starijim ljudima i tako to,mislim da nisu sa marsa pali
    I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A i moraju svi da se naguraju na ulaz a znaju da nece izac.Sjedi dok ne pocne izlazak i gotovo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by pazzini View Post
    A i moraju svi da se naguraju na ulaz a znaju da nece izac.Sjedi dok ne pocne izlazak i gotovo.
    Apsolutno. Ne znam koji je gušt ispod tribine se nagužvat i čekat da se vrata otvore.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicna simbolika mladih ljudi iz Crne Gore. Sacekaj dok ne bude bolje pa onda kreni.
    Vi mi kazete da treba da cekas pola sata zbog nesposobnosti policije i da im ne smijes reci i pobuniti se da oces da izadjes NAPOLJE alo!? ZAVRSILA SE UTAKMICA i ti NE SMIJES da izadjes!? To je krsenje slobode kretanja,alo! Ti si bukvalno ZATVOREN 40min bez vode i bez toaleta! Pa nisi otisao na gostovanje da moraju da ti obezbijede siguran odlazak pa da moras da pricekas,nego si u svoju drzavu u svoj grad i ne smijes da izadjes!? Nevjerovatno kako vi razmisljate... zato smo i ovce vjekovima.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Definitivno najdebilniję pravilo u CG ,ovo se cesto radilo i na utakmice Buducnosti ,po sat ,sat i po se cekalo da se izadje.
    Kad smo gostovali u Split utakmica je bila visokog rizika a policija je pustila prvo 30000 Splicana sa sve Torcidom pa tek nas pa nam nije dlaka sa glave falila..
    A ovi moroni su nesposobni da obezbijede 150 ljudi pa misle najbolje je 10000 drzat na stadion.Mislim da ne postoji gluplji nacin obezbjedjivanja navijaca u svijet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam ja sve to ali kad vec znas da neces izac zasto guras đecu da ih neko zgazi?Na kraj su ih morali na teren prebacat da se ne poguse.Policija nam je nikakva to svak zna vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E one sramote sinoć majko mila. Kao kakvu stoku drže 10 hiljada ljudi zaključane skoro sat vremena! Majku da im za vazda *ebem! Tačno će naćerat narod da ne ide na stadion no doma uz tv i kokice da se gledaju utakmice

Prepucavanje jug sjever smiješno, atmosfera liše u prvom poluvremenu loša. Ali momenat đe sam posebno izdimio bio, je početak drugog poluvremena. Vodimo 2:1 i sa sjevera počinje pjesma "ne tuguj noćas gore glavu"?!? Neobjašnjiv kretenizam i to organizovani. Ajde nekom da pane to na pamet pa krene da pjeva, ali da masa to prihvati mi ne ide u glavu...Tu sam zna da nećemo dobit!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najcrnja tacka od sinoc su upravo navijaci, sa medjusobnim prepucavanjem i glupiranjem sa petardama i stolicama. Mozda su htjeli da se dokazuju poljacima kako su krejzi. Pi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    E one sramote sinoć majko mila. Kao kakvu stoku drže 10 hiljada ljudi zaključane skoro sat vremena! Majku da im za vazda *ebem! Tačno će naćerat narod da ne ide na stadion no doma uz tv i kokice da se gledaju utakmice

Prepucavanje jug sjever smiješno, atmosfera liše u prvom poluvremenu loša. Ali momenat đe sam posebno izdimio bio, je početak drugog poluvremena. Vodimo 2:1 i sa sjevera počinje pjesma "ne tuguj noćas gore glavu"?!? Neobjašnjiv kretenizam i to organizovani. Ajde nekom da pane to na pamet pa krene da pjeva, ali da masa to prihvati mi ne ide u glavu...Tu sam zna da nećemo dobit!
    Bas i meni ne ide ovo u glavu...Ta pjesma da se pjeva,vodimo 2:1..Gazimo ih..I pocinje od Perpera sa sjevera " Goro Moja"..Alo,ima li ko mozga tamo?!..To je depresivna pjesma,pjeva se kad se izgubi tekma..Ne na poluvrijeme,ili tako nesto..Hahahahahaha..Stvarno sam napravio jedan megagigaultra facepalm kad je pocelo da se pjeva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Odlicna simbolika mladih ljudi iz Crne Gore. Sacekaj dok ne bude bolje pa onda kreni.
    Vi mi kazete da treba da cekas pola sata zbog nesposobnosti policije i da im ne smijes reci i pobuniti se da oces da izadjes NAPOLJE alo!? ZAVRSILA SE UTAKMICA i ti NE SMIJES da izadjes!? To je krsenje slobode kretanja,alo! Ti si bukvalno ZATVOREN 40min bez vode i bez toaleta! Pa nisi otisao na gostovanje da moraju da ti obezbijede siguran odlazak pa da moras da pricekas,nego si u svoju drzavu u svoj grad i ne smijes da izadjes!? Nevjerovatno kako vi razmisljate... zato smo i ovce vjekovima.
    Znam ja sve to ali kad vec znas da neces izac zasto guras đecu da ih neko zgazi?Na kraj su ih morali na teren prebacat da se ne poguse.Policija nam je nikakva to svak zna vise.
    To samo ja i pričam. Ako već ne možeš da izađeš i uradiš bilo što povodom toga, nije rješenje da se natrpaš na kapiju i čekaš kad ćeš se ugušit.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tolko zamjerki sinoć... Užas. Organizacija ulaska na tribine, bacanje stolica na teren, baklji takođe. Pa puče nešto oko golmana Poljske, majko sveta... Pjevanje "Goro Moja", a vodimo 2:1 (a trebalo je i više). Ne znam. "Jug" navija jedno, "sjever" pjeva drugo, nekad se i preklope, ali uglavnom ne. Mora još da se uči i vaspitava. Jer se od 15-ogodišnjih klinaca "huligana" ne može ništa činjet. Čovjek do mene ustade na himnu Poljske, a kad ova naša poče sjede i još poče đecu (svoju valjda) da cima da i oni sjednu. Svašta...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    30+ grobarska me odusevila! Ne vjerujem sto gledam... Jesu stvarno neki grobari na Crnu GOru poceli da dolaze?
    Koliko cuh od ovih likova na tribinu, nije bilo kontakta izmedju niksickih `pakinih` i ovih ovamo,bilo je kamenovanje i gadjanje. Doduse svega par ozbiljnijih varvara je na ovu stranu bilo, i jako je lose sto su se kacili,ali da smo zdravo, desava se. A iz te familije znam par ljudi, i sigurno je da su ih napali zbog nekih desavanja na kosarku,dje su ovi juznjaci napadali prvi,pa je vjerovatno bilo vraacnje ili sto vec...
    Nego, sve govori ko su ovi sa juzne kad im vodju lidera najveceg erotikusa koji mase megafonom dovodi 2 policajca i 2 iz obezbjedjenja pod ruku. Tu je kraj price. Placena tribina.

Mnogo bitnije! MNOGO BITNIJE jeste:
    Na kraj utakmice na sjeveru,dolje, zamalo da se ugusi jedno 500 ljudi! Kreteni iz policije ,da dodam nesposobni, koji zbog 100 nekakvih navijaca zatvaraju 10,000 ljudi koji nemaju dodira ni sa vodom ni sa cim stoji u red kao prasad ili kao ovce ili kao... Onako su se uglavnom desavale pogibije na stadionima,zbog gusenja! Neko moze iskopati u istoriji velike tragedije navijaca i kako su pocele,e,uglavnom ili polovina su pocinjale ovako! Policija ne dopusta da se izadje i pocinje guranje i naravno,jeb.acka intervencija strasnih momaka pod tvrdim odijelima i nastaje uglavnom stampedo.
    Ono sinoc sto se desilo,dovodi covjeka u razmisljanje Ima li drzave?! Da narod stoji kao ovca ispod galerije sa malom djecom,zene itd i navijaci, i policija stala i napravila kordon ISPRED WC-A(makar da su wc ostavili,i to bi bila sramota,ali makar ono da razmisle pametno,ali a-a) I ne dopusta dalje! I to sve traje 30min i naravno,ima momaka,ljudi koji nece kao ovce da stoje u red kao za vareniku 90ih i nervoza na sve strane, i pocinje guranje i gusenje i gadjanje stolicama i sa svim i svacim, i policija koja sluzi gradjanima jelte,pocinje da tuce prve redove! SRAMOTA! SRAAAMOTA! ZNaci nidje na svijet nema ovo sto oni rade! Da 10,000 ljudi ispasta zbog njihove nesposobnosti,nego im je lakse guzici da obezbijede prvo da ovi budu nedje na bioce ili na cetinje pa tek onda da sve te hiljade ovaca puste napolje! E pa sram i njih a i vas koji dozvoljavate to! Ali obice im se nedje o glavu taj sistem ako im ne daj Boze nedje ne pogine koja desetina ljudi na stadion ili mozda pak koji policajac... lagano momci u `plavom`!
    Odma da ti kazem da se ne radi o GROBARIMA.30+ nijesu Pakini niti Paka ima veze sa njima bez sto su i jedni i drugi iz Niksica. Takodje, Paka nema veze sa incidentom na relaciji $ever - Jug.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    hoce mi ko objasniti ono zakljucavanje kao u tor i jedno 45 minuta ne pustanja sa stadiona.
    kako ih nij esramota, stoka neorganizovana, a navijaci samo da su zdravo
    Nisu ti komandiri i komesari izasli iz ovih chuka idje u svijet pa ne znaju te stvari pa umjesto da sat vremena cekaju njih 400 komada, ceka nas 10.000 ...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Zakljucavanje je bilo zbog Juga i $evera, a ne zbog Poljaka...
    Ali nasa policija i nase novine...Iz cistog kompleksa su plavci sinoc prebili nekoliko momaka, a novinari su objavili "...jer je grupa navijaca sa Juga pokusala da se obracuna sa Poljacima"..KLASICNA LAZ, da ne moze veca bit.
    Represija policije mi je sinoc bio HIGHLIGHT utakmice. Nijesam mogao da vjerujem kad sam vidio policiju da gadje navijace kamenjem i limenkama piva.
    Za Zivka Nikolica.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li mi dat ko sliku koreografije od sinoc ?
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Oce li mi dat ko sliku koreografije od sinoc ?
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...10818783_n.jpg

Thanks Thanks Given 
    9,759
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ovo "familija" bojkotuje Krsta...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Totalno ****** od navijanja i sa $evera i sa juga, potpuno nepotrebno dizanje tenzija, u moracu vaseg momka niko nije prstom taknuo jer ga je 5-6 ljudi iz Nk izvuko i odbranilo od napada jednog ili dva momka, napad "familije" sinoc kukavicki i tuzan !!! Represija milicije na svakom cosku, ljudi moji dodjemo da navijamo za svoju drzavu i sinoc padne takvo pendrekanje i to bez razloga, dok se cekao ulaz odjednom je pocelo da puca na sve strane iz cista mira, 10ak momaka tako prebili da je bilo krvi na sve strane, medju njima je bilo i ljudi koji nemaju veze sa navijanjem nego su regularno cekali u red da udju na stadion. I ako ce ubuduce biti ovako onda najbolje da se zabrani navijacima da dolaze na utakmice. I totalno je smece prica ko je u pravu i ko je bolji, $ever ili jug, i jedni i drugi moraju malo popustiti i spustiti loptu jer ovako se sprdaju sa nama svi sto gledaju sa strane.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vi digoste frku ka' da je prvi put ovo "zakljucavanje" na stadion... Majku im ja ***** sto se toga tice, al da je prvi put i nije. Meni je ovo bila 3. sreca To je krajnji idiotizam i neprofesionalizam indijanaca u plavoj uniformi. Toliko su nesposobni pa nas zakljucavaju na stadion, e pa majko sveta.

Inace ovo da se nije moglo do WC-a je glupost kakve nema, ja sam lagano posa do WC-a tako da ne znam sto je muka

EDIT: Zaboravih da napomenem, ova izjava uprave policije je toliko CIGANSKA, da to nije realno. KOME ONI MASTE OCI? Veli zadrzavanje navijackih grupa VARVARI I NIKSIC. A sto su drzali mene onda i jos jedno 9 HILJADA LJUDI ?
    Last edited by Chili Willie; 08-09-12 at 15:40.
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    442
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    55 Posts

Koji sam ja meni Kralj,Krsto je kralj !
    I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White

Page 81 of 94 FirstFirst ... 317177787980818283848591 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)