Dobar ovo trip za driftovanje![]()
Dje mogu da nabavim 2 felme za karting.. Kontretno treba mi za ovo, dok gume imam :
Dobar ovo trip za driftovanje![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ah, kako nije, ja sam imao 2, i ukradu mi cigani.. Sad sam ostao bez felmi![]()
Na instrument tablu mi povremeno blokira predjena kilometraza(nisam sig za ukupnu) i onda proradi ili kad je resetujem oona normalno radi?a vec sam zbog toga jednom mijenjao tablu?
Prije par dana sam zamijenio set kvacila i plivajuci zamajac na Pezou 307 SW 2.0 HDI, ali umjesto plivajuceg sam mu ugradio fiksni zamajac.
Tek juce primjetih da s drugom ne moze da predje nekih 50 km/h, a sa trecom 70 km/h. Znaci, lagano dostigne tu brzinu i onda se kazaljka samo ukopa i nikako ne ide preko koliko god da pojacavam gas...Zna li ko sta moze bit ovo?
na opela, al do duse benzinca, kad crkne (e sad ne znam koji od ova dva) crankshaft ili camshaft senzor, obrtaji se limitiraju i ne mogu da idu preko npr 4000 (pa samim tim se i brzina limitira), do tih obrtaja ubrza ok i onda se ukopa
Svijetli li check engine lampica?
Njak Njak Njak
referentni zupcanik ili citac za sensor paljenja-radilice je na zamajcu kod nekih modela otuda mi je i restrikcija obrtaja i snage ....
podji ko iole ima dijagnostiku da ocita memoriju kompjutera,jos bolje ako ima mototester i uradi provere sensora radilice i svih ostalih parametara za normalan rad motora...
ima li kakve razlike izmedju ove dvije gume:
http://www.vujacic-company.me/guma/b...2_15401790000/
http://www.vujacic-company.me/guma/p...0149238330618/
Kad blokira jel ti pokazuje brzinu kojom vozis ili i brzinomjer pane?
Koje auto?
Njak Njak Njak
rijesit nikako
realno jer ako si resetova nedje tu kilometrazu u voznju eto ti ga![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne bi trebalo da se osteti to ako resetujes u voznji, a reparirat je tesko, jedino da stavis te tockice.
TAKUMI
Evo napravih jos 1 problemkad sam skidao za podizac na vozaceva vrata nisam spojio za zvucnik i danas odlucim to odradit i skinem tapacir i spojim i krenem da vratim sve na svoja mjesta i zatvore mi se vrata.E sad ne mogu da otvorim vrata ni spolja ni iznutra.uspio sam da skinem iznutra onu rucicu za otvaranje jer sam mislio da se sajla otkacila ali na taj kraj nije.Ima li ko kakvo resenje da otvorim vrata?
c4....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks