View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam davno govorio da je Savic igrac koji je klasicna prevara za svotu koju je placen. Moze li da napreduje? Moze, ali je trenutno rupa. Tuzno je kad Mirko odigra jednu ovakvu utakmicu, na nivou jednog Messija, da ne dobijemo. Jovetic samo da je zdravo, ne sjecam se zadnje ozbiljne utakmice za repku da je odigrao. Ali ono sto Mirko radi je na nivou 5 najboljih igraca svijeta, bez imalo subjektivnosti. Dobro smo igrali dok Savo sa sto godina iskustva ne napravi 10 faulova za redom, i onda odlakta Levandovskog. I onda je Brnovic kriv? Da je poceo Dzudovic svi bi ga pljuvali sto ne igra savic. Treba li Brnovic da da onaj go za Jovetu? Igraci su bez kondicije za ovako tezak mec na pocetku sezone, jos sa 10 igraca, bas tesko. Na kraju je i bod premija, ali ostaje zal. Ponasanje pojedinih iz publike je sramotno, sad ce Engleska gostovati pred praznim tribinama, tako nam i treba kad ne umijemo. Ali bitno je da smo kultura kad se radi o postovanju tudje himne.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Ja sam davno govorio da je Savic igrac koji je klasicna prevara za svotu koju je placen. Moze li da napreduje? Moze, ali je trenutno rupa. Tuzno je kad Mirko odigra jednu ovakvu utakmicu, na nivou jednog Messija, da ne dobijemo. Jovetic samo da je zdravo, ne sjecam se zadnje ozbiljne utakmice za repku da je odigrao. Ali ono sto Mirko radi je na nivou 5 najboljih igraca svijeta, bez imalo subjektivnosti. Dobro smo igrali dok Savo sa sto godina iskustva ne napravi 10 faulova za redom, i onda odlakta Levandovskog. I onda je Brnovic kriv? Da je poceo Dzudovic svi bi ga pljuvali sto ne igra savic. Treba li Brnovic da da onaj go za Jovetu? Igraci su bez kondicije za ovako tezak mec na pocetku sezone, jos sa 10 igraca, bas tesko. Na kraju je i bod premija, ali ostaje zal. Ponasanje pojedinih iz publike je sramotno, sad ce Engleska gostovati pred praznim tribinama, tako nam i treba kad ne umijemo. Ali bitno je da smo kultura kad se radi o postovanju tudje himne.

Koji crni Brnovic? Pa vidis li da nijesu krstenu akciju sastavili cijelu utakmicu. Da nije bilo Mirka i njegovog gola i one asistencije petom kod prvog gola, dakle individualnog kvaliteta, ne bi se ni upisali. Jovetic mora da da onaj gol. Za Savica se slazem, ali mislim da je na nase uslove dobar...

Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    10 Posts

moze li mi neko rec zasto je simon zamijenjen? od kad je izasa nijesu dva napada organizovana do kraja utakmice...
    nemam nista protiv brnovica ali sa ovim znanjem on ne moze da izvuce 70% mogucnosti ovoga tima, a to je premalo pogotovo kad nam sudija nije naklonjen i kad protivnik nije los.
    jedan dio publike nam je je*a majku nocas, bice kazni sigurno, samo da ne igramo protiv engleza ili ukrajine bez publike.
    savo pavicevic, minut prije iskljucenja pravi tri vezana starta u jednoj akciji poljaka i to treci ostar i namjeran, vidjelo se da je nervozan mnogo, kao da trazi karton... u momentu razmisljam, da sam trener odmah bih ga povukao pored aut linije i smirio ili zamijenio... u tolko guzva ispred kaznenog i sudija vadi crveni...
    Last edited by mmijo; 07-09-12 at 22:04.
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ovo treba analizirat hladne glave iako se sad čini da smo mi odigrali najgoru utakmicu ... navijači došli da naprave štetu reprezentaciji ... sve je nekako crno večeras ... ko zna ko sve stoji iza čega na terenu i van njega ali bi im ja sudio po kratkom postupku ... uništavaju svetinju avetinje ... mada objektivno i sudija je pomogao da se večeras ne desi pobjeda jer je imao neki kriterijum kao da je Poljska domaćin ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

a sto je to bilo s navijacima na pocetku? zakasnio sam..
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mozemo sad pricati da je bio cist gol, kad smo primili drugi gol (bar se meni cini) faul je samo vidio sudija, ali ko je koga pokriva prilikom ubacivanje niko zivi ne zna. Savić nesiguran, ali i spasio cist gol jer golman nedje odluta.... Drugo poluvrijeme tuga ziva a publika u korist sopstvene stete. Na śevere su bar svi znaju i onako ponasanje pojedinaca ..... Zlatile se zemlje dje se karte kupuju uz licnu kartu pa bi mu noćas milicija zakucala na vrata i pozdravio bi se sa utakmicama bilo dje na malo duze vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Koja promaja sa Savićem pozadi, taman neka igra beka umjesto Tarzana.
    Napad prije crvenog kartona oće koske da polomi dvojici Poljaka, nije živ bio dok ne dobije crveni karton, baš užasno ponašanje.
    A Jovetić i zicer... elegancija čoče.
    Last edited by [kinetic]; 07-09-12 at 22:10.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Ne bi ga meni onaj Bozovic vise branio pa makar Lekovica ponovo ubacili izmedju stativa...
    A sto je kriv Bozovic?

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    A sto je kriv Bozovic?
    Nista vala ali je 2,3 puta pliva' uprazno ka' tele.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    A sto je kriv Bozovic?
    A nista. Kriv je onaj sto ga stavlja...

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Nista vala ali je 2,3 puta pliva' uprazno ka' tele.
    Taman tako. Najgore je sto to radi na svakoj utakmici...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Prvo poluvrijeme odlično mimo penala a drugo totalni antifudbal. Ono je bilo strašno za gledat.
    Al šta je tu je, Poljska je jaka ekipa, i direktan rival nama.
    Dobro je i neriješeno, jer ipak, bili smo jako blizu poraza na momente a tek bi tri boda prednosti njima bila katastrofa.

Stoga, treba gledat dalje i izvuć pouke. Na stranu sve individualne greške koje su se desile,
    (bilo ih na pretek, Savo, Stefan, Stevan)
    Ne treba sad sipat drvlje i kamenje. Svi su odigrali maksimalno borbeno,
    i to je nešto što ovu ekipu krasi od početka i zbog toga im se ne smije zamjerit.

Mene je brinula jedna stvar, od silne srčanosti ulete divljačno u meč,
    podignu tempo igre koji fizički ne mogu da isprate i onda lipsavaju pred krajeve poluvremena.
    I u prvo i u drugo. Kao da ne znaju da prištede snagu i da je rasporede za svih 90 minuta.

Mislim da podlegnu pritisku previše kad igraju doma, i možda će na strani odigrat mnogo bolje u Poljskoj jer
    su večeras više puta pokazali da itekako mogu da prave probleme Poljacima koji će tamo morat igrat otvorenije.

Vidjećemo uostalom u oktobru u goste Ukrajini đe smo. Ako ih dobijemo bićemo u odličnoj poziciji za nastavak kvalifikacija.

U svakom slučaju ne treba očajavat. Jes bilo na momente zaista strašno za gledanje ali kažem, moglo je i mnogo gore.
    I treba momcima dat priznanje jer su obrnuli rezultat jako brzo.

I da moram zaista da istaknem nešto, ne volim da pljujem po drugima,
    ali Poljaci su brate teška ***** na čelu sa Lewandovskim... ono ponašanje je potpuno neprihvatljivo.
    (Zbog toga se i ne čudim što je uspio da isprovocira Sava Pavićevića, koji je do sada uvijek bio više nego korektan igrač,
    teško je cijelu utakmicu se nosit sa nekom ko je onakav ljigavac) Stalno se folira, bacaka na svaki kontakt,
    I još kad je krenuo da izlazi 2 minuta sa terena na kraju... Nedopustivo

Isto kao što su one seljačke petarde nedopustive, ko zna kakve će nam kazne ošinut zbog primitivaca.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Mozemo sad pricati da je bio cist gol, kad smo primili drugi gol (bar se meni cini) faul je samo vidio sudija, ali ko je koga pokriva prilikom ubacivanje niko zivi ne zna. Savić nesiguran, ali i spasio cist gol jer golman nedje odluta.... Drugo poluvrijeme tuga ziva a publika u korist sopstvene stete. Na śevere su bar svi znaju i onako ponasanje pojedinaca ..... Zlatile se zemlje dje se karte kupuju uz licnu kartu pa bi mu noćas milicija zakucala na vrata i pozdravio bi se sa utakmicama bilo dje na malo duze vrijeme.
    Jel neko primijetio kako igrač Poljske gura Bašu i pravi čist faul u napad ???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    a sto je to bilo s navijacima na pocetku? zakasnio sam..
    Petardama na golorukog golmana.
    roll tide

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

steta, moglo se do pobjede. mislio sam da je Poljska nesto ozbiljnija reprezentacija a oni jedni vezasi...da je srece (citaj 'trenera'), s petardom bi ih ispratili. prvo poluvrijeme dobro bijase, ako izuzmemo debile s tribina. Joveta onda promasi onaj penal i to je to. nema ljeba odje kad repke slabije od nas ili barem na slicnom nivou, ne dobijamo.

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Jeste, i Božović udara u Bašu i to mu je jedan od kikseva.
    Ono je moralo da se svira, kao i dosta čega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Jel neko primijetio kako igrač Poljske gura Bašu i pravi čist faul u napad ???
    Sudija je totalni debil i bilo je startova trupacke na Basu i bez sviranja, Joveta rukama zaustavljen na ivici sesnesterca a on samo odmane rukama... nijesam primijetio nijedan faul da je preskocio kad nasi naprave, a Levandovski je obicna ljiga i u njemackoj ligi i stalno se prevrće ka Kasalica.....

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Meni se jos cini da su Poljaci puno fizicki spremniji od nasih, prvenstveno tu mislim na nasu odbranu. Zao mi je zbog Vucinica, covjek je izgorio za tim veceras za razliku od Balerine...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da čitam ranije postove.
    Moj utisak: Naša reprezentacija je mnogo zrelija u odnosu na prošlu godinu. Mnogo povezanije, bolje, ljepše i sigurnije igraju. Više me ne asociraju na balvane od kojih se odbijaju lopte.
    Sudija je večeas imao par sumnjivih odluka, ali dobro. Ni bod nije loš. Da ako se izgura to drugo mjesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne razumijem navijace, stvarno. Otkud onakvo ponasanje? Sta su htjeli da dokazu tim? Nepotrebno gadjanje flasama, stolicama, kao da su namjerno ono radili. Da se mecevi igraju pred praznim tribinama. Nejasno.

Slabo smo otvorili mec. Savic napravio onakav penal, jos 2 ili 3 puta zesce kiksao, bas je bio los veceras. Basa vrlo dobar, pogotovo imajuci u vidu, da je u vise navrata morao da ispravlja saviceve greske. Jovanovic dok je igrao bio je sasvim solidan. Pavicevic citavo vrijeme udara igrace Poljske, udara kao zadnji klosar Levandovskog ondje, a nekih minut ili dva prije toga, pravi isto ostar faul.

Drincic odigrao strasan mec. Dao odlican gol, cim je krenuo da centrira kako treba Mirko je dao gol. Zverotic nista specijalno. Vukcevic odlican veceras. Trudio se bas, par puta odlicno probio, Volkov kao i Zverotic - prosjecna utakmica.

Mirko je odigrao fenomenalno. Veceras se stvarno trudio. Vracao se nazad, pokusavao da razigra ostatak ekipe, par genijalnih poteza - ona lopta za Stevana fenomenalna. Cista 10-tka za njega veceras. Stevan je odigrao lose. Par puta umjesto da sutira on krece da dribla i gubi loptu, jednom je imao cini mi se Mirka potpuno samog i samo da mu je proturio loptu, ovaj bi to zavrsio. Sto se tice onog promasaja - imao je vremena da umiri loptu pa da onda sutira, a on 'oce to iz prve da odradi. Beciraj je po meni bio mnogo bolje rjesenje od Kasalice, ali selektor je tako odlucio.

Veceras su se jos jednom vidjeli svi limiti Brnovica kao selektora. Krivo mi je sto nismo uzeli sva 3 boda, ali sta je tu je. Sad da se dobije San Marino, pa da se onda vidi sto i kako. Ali sa odbranom kakva je bila veceras - tesko da se moze do tog 2. mjesta.
    Last edited by desert de Lleó; 07-09-12 at 22:37.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Mirko je pjevušio himnu večeras. Biće od njega Crnogorac, jednoga dana. :P

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

Mirko nocas svjetska klasa. I trudom se pokazao kao nikad. A uz to fizicki bio spremniji od ostalih...sa sve povredom.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Samo mi je žao što ne pobijedismo ovu ekipu sastavljenu od prevara iz bundeslige, no sami sebi pobjedu uzesmo.

Odlična utakmica, Pavićević vo, ostali odlični. Šteta za Jovetićev promašaj.

Biće bolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam zasto,ali mislim da ce se desit neki kiks protiv san marina ,i da ce da nastane pakao.daj boze da grijesim,ali me osjecaj nikad ne vara
    Russia!

Page 1104 of 2251 FirstFirst ... 10460410041054109411001101110211031104110511061107110811141154120416042104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)