Kasalica igra ,a Beciraj sjedi na klupi?!
Joveta sve nesto petlja na 20m a ima sut kao iz topa...Fino da je poklopio 3-4 puta usla bi 1...
jovetic NULA danas
Last edited by situser; 07-09-12 at 21:28. Reason: add
Jo Jo....No No.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pregadna utakmica sa svakog aspekta...
Nama su svi glavni igrači loše odigrali ... osim Vučinića i Zverotića ovo drugo je tuga i čemer ... JOVETIĆ NAS UKOPA ... PIH ... E KAD OVAJ RASPAD NISMO DOBILI BOGOMI SE NEMAMO ČEMU NADAT ... PIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
deuscroix
Ajde da mi fino zaboravimo na ovaj meč, i preispitamo sva očekivanja i mogućnosti.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ma jeste ali što da se radi,Jovetić loše igrao,Savić loše igrao,drugo poluvrijeme manje više svi loše igrali...
Bolje da je Simona ostavio a Jovetica izbacio. Simon je bas dobro odigrao to vrijeme koje je dobio.
:lolblue:
Dakle, od noćas ga obožavam! Kako se isfolirao ovo je fenomenalno!
Istina, Montenegrino-CT, jeste da bismo voljeli da smo pobijedili, ali dobro nije ni jedan bod za bačit
p.s. ne diraajte mi Jovetu! On je luče malo i neka jedan dan i loše igra! Ajte časti vi, kad da go kralj, kad ima nekoliko šansi "ukopa nas"! Ne ukopa nas nego je igračka klasa i on Mi$a![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Selektor je kvalitetan taman koliko i golman. Ubjedjen sam da su to nasa daleko najgora dva clana reprezentacije. Nazalost gledace Kopakabanu preko tv-a...
Kakav selektor takva i ekipa. Fakat je da sa Brnovicem na celu se tesko necemu mozemo nadat.
Znam....da su dobili 4:1 ka sto su i trebali, pricao bi drugu pricu.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bas losa igra nashih. Zaista mnogo podsjecaju na kvalifikacije iz 2008/2009
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Englezi pregazili Moldaviju 5-0.
Cico nikad....ama nikad...ne bi dozvolio ovaj remi. Pa me pljujte sad sto spominjem njega.
Vise od boda ni zasluzili nismo. Ma ni oni. Neka je Savo crveni dobio, mozda Brana ukapira da Savic beka moze da igra desnog, mozda, halfa nikako. Decko je dezorijentisan, nepravovremen, i generalno uzaludan. Barem na beku samu jednu stranu terena ima da brani, mnogo laksi koncept, mozda se bolje snadje. Drincic solidan, ali za nekih 60 minuta max, Zverotic mi se bas svidja, jos samo da umije fudbala da igra malo bolje. Vucinic me prijatno iznenadio veceras, JoJo je u potpunosti preuzeo njegovu smaracku ulogu veceras. Ne znam za vas, ali ja mu oprastam. JoJo brate, sve je oprosteno, idemo dalje. Isto nikako ne vazi za Savica. I na kraju Kasalica, kao da je prosao skolu padanja Dima Mitrovica, i diplomirao sa najvecim odlicjima. Simpatican mladic. Brnu ne komentarisati, nije on problem, riba smrdi od glave.
Tako, kad se sve sabere, ja nisam nezadovoljan. Ova ekipa moze mnogo, mnogo vise od ovoga veceras! Ajmo Crna Goro!
roll tide
Ko kaže da smo igrali loše ??
Igrali su odlično, a splet okolnosti je bio takav da su i izmjene igrača bile isforsirane i samim tim zamisao selektora nije mogla doći do izražaja.
Jovetic najgori igrac na teren, promasio je ono sto je teze bilo promasit no pogodit. Da je on igrao kako obicno igra ovo bi lagano bilo 2-3 razlike za nas. Odbrana je suplja isto kao svajcarski sir, iz nekakvih lijevih sansi smo jeftino primili golove. Sa ovakvom igrom mozda 4. mozemo bit u grupu. Ali mozda.
Savicevic je nasao trenera koji ne trazi veliku platu i on je zadovoljan. A sto ce mu trener kad ionako on sastavlja ekipu.
Mijatovic u Hrvatsku sa Murinjom prati mec![]()
drugo poluvrijeme uzas zivi. Savo debilnim ponasanjem poremetio sve, a ne znam za kojeg djavola Beća ne uvede umjesto Jovete. Mirko svaka cast, poslije one teske povrede od sinoć. Odbrana noćas samo neka je zdravo
Sta je navijacima avetnim, na sta ono lici... Pi, kakva *****.
Joveta me razocarao kad nije dao onaj penal, ej, ja bi ga dao goozicom.
Poljaci nista posebno nijesu, da je bilo malo srpljenja jos i koncetracije veceras bi tri boda bila upisana.
Iako mi je mrzan Vucinic, dobar je bio. Savic mi uopste nije siguran kao stoper.
Ooooo navijaci, stoko.
Tu es mon héro!
Odbrana je morala bit ranjivija čim se igralo napadački.
Naravno,možda i nijesmo htjeli igrat onako napadački u prvom poluvremenu i više se trošiti da nije bilo onog ranog penala.
Igralo bi se strpljivo, štedila bi se snaga, a šansi nebi falilo.
Ne bi ga meni onaj Bozovic vise branio pa makar Lekovica ponovo ubacili izmedju stativa...
nemamo selektora..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks