Meni je receno da vucinic ne igra,provjerena informacija ,povrijedjeno koljeno misic i tetiva
sto se radi po gradu, sprdnja...
lijepo li bjese kad su dolazile ove civilizovane zemlje da igraju protiv nas!
Meni je receno da vucinic ne igra,provjerena informacija ,povrijedjeno koljeno misic i tetiva
jos koliko vremena do utakmice
Sto radi Dusko,taktika mu je da ne primi go i ima siguran bodumjesto da igra rastereceno i da napane on se zatvorio,uzas.... Mali Boljevic samo neka je zdravo,niko ne spori da je veliki talenat,al su se posrali na njega sa ovim pozivom za A selekciju i ovim nabudzenim pricama,mali je prelezao citavu utakmicu,siri ruke,izlazi van terena,nece da istrci na loptu od bakica jer je malo jaca,znaci sve se propalo kad dijete se ovako digne kao da je mesi...Bakic fino odigrao probao neke lopte da zavuce bas fino,najbolje su odigrali stoperi Bakrac i Alic,i golman Petkovic je dobar bio,oni su i najvise posla imali...Botun Vukcevic nidje ga nema,bas lose,Mugosa imao dvije tri sanse,jednu mu skide igrac sa linije u prvi minut,sve u svemu prelose igraju a sve zbog velikog selektora Vlaisavljevica...
Ima li ko kaki dobar linak za pracenje na ovi televizor sto mi ima i digitron u njega?
roll tide
mirko se zagrijava.
sam je izasao prvi sa lekovicem.
djeluje mi kao potpuno fit!
trci, sutira...sve je ok.
ne znam sto se desavalo sa poljacima samo sam vidio da je milicija nekoliko puta intervenisala....
A ljudi, mora li ovaj maler od Grgura da bude voditelj na svaku utakmicu reprezentacije...... Gotovo je, gubimo.
evo vidim i damjanovic se zagrijava...
nije mi jasno...
drincic takodje...
zverotic, pekovic
Ajde pa sa srecom.
Srećno Crna Goro![]()
Nikad necemo nauciti da se himna ne intonira sa textom.
Što je ovo ljudi ... OĆE LI OVAJ NAROD DA SE PREKINE UTAKMICA .... ŠTO JE OVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: VUČINIĆU NE IGRAJ KAO BALERINA ... POLUDJEH :d
deuscroix
PI! PI! PI! Goveda glupa PI!
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Koji penali jel moguce ovo...
Je li dosta gol, je li dosta? Nabijajte te stolice i petarde sebi u bulju
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kakav pocetak kvalifikacija "iz snova"...
Stoka glupa!
roll tide
Što je sa ovom publikom?
Bruka od penala,nije mi jasno zašto nije uklizao na loptu onamo...
Kakav smo mi glup i ljigav narod ovo je strasno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks