Page 132 of 729 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... LastLast
Results 3,276 to 3,300 of 18209

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

arbajt arbajt stari nema cile mile uz prsutu i sjedjenje po vas dan
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa da to i kazhem. Nekad ce sve vishe ljudi popustiti. I chak nece bit toliko obracati paznju na djecu. Pa ce ta djeca zhivjeti ko pravi njemci. A njihova djeca nece znat ni da postoji CG. Pa zbog toga kazhem da gastarbajteri su dobar izvor za turizam sad. Ali kasnije ce ih mnogo manje biti.
    Jer ne verujem da ce se sada josh masa ljudi iseljavat i pravit nove gastarbajtere. Jer nisu 90-te. Niti mozhda ima toliko djece ko u staroj SFRJ.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

i bice ta djeca srecna , nisht im ovo ne treba pa kako god

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali oni lijepi konji u sutomoru. To nema na majorku. Niti ce imati avanture kao putovanje autobusima nekoliko sati do mora. Ehhh nema meksika vishe za njih samo bogata amerika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

da znas pi, zamisli krene ka coek na zeleno da predje sasvim opusten ko u njemackoj i zviju proleti benve kroz njega neki a? nema toga thrilla nidje ka kod nas,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    da znas pi, zamisli krene ka coek na zeleno da predje sasvim opusten ko u njemackoj i zviju proleti benve kroz njega neki a? nema toga thrilla nidje ka kod nas,
    Za to sam se stalno chudio njemcima odje. Kad se priblizhim peshackom prelazu oni stoje, a ja nogom nisam na njemu. I ja stojim jer chekam ko u CG da jurne auto. Ali njemac isto u auto stoji. Pa stopiram saobracaj chesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Selo moje ljepse od Pariza .
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by West View Post
    Za to sam se stalno chudio njemcima odje. Kad se priblizhim peshackom prelazu oni stoje, a ja nogom nisam na njemu. I ja stojim jer chekam ko u CG da jurne auto. Ali njemac isto u auto stoji. Pa stopiram saobracaj chesto
    Tacno. A kad dodjes na pjesacki, a auta nema na vidiku, svi stoje i cekaju zeleno. Meni su kraljevi jer smo toliko razliciti.
    Nada poda me separar da amor de deux

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cetinje-“X Viteške igre Crne Gore”
    14. jul 2012.
    ShareTweet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Moja rodjaka je direktor jednog privatnog hotela. Prije toga je bila direktor drzavnog hotela. Juce mi prica da je sezona do sada katastrofalna, i da je jedan od najvaznijih, za hotel u kojem radi, razloga nepostojanje jeftinih letova. Gosti u tom hotelu su u 90% slucajeva stranci. Pretpostavljam da se nisu ugradili ovi koji trebaju, i da je to razlog.
    Meni se isplati da idem iz Budimpeste ili Temisvara avionom, pa vjerujem da bi se i strancima isplatilo da dolaze u Crnu Goru, da postoje low cost kompanije. Pogotovo zbog blizine mora i Podgorice, a kamoli Tivta.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    1,426
    Thanks Thanks Received 
    3,142
    Thanked in
    1,679 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/tuca-o...u-clanak-83993

Eto je metropola ljepotica turizma i što se čini... Kastig.

Inače, mislim da u Budvi odavno nije bilo ovoliko štandova svega i svačega od zvona pa do... dokle vas ne peku oči da šetate.

Izuzetno mi je drago da se Elita preselila u Tivat.

Ovi "naši" nisu zasluživali ni Onu Budvu a ovu Sada itekako zaslužuju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Royal Fishing Club: Reportaže o ribolovu u Crnoj Gori na više TV stanica u Njemačkoj
    06. septembar 2012.
    Share
    Medijska grupacija “Jahn Verlag“ i "Royal fishing club” iz Hamburga, uz podršku Predstavništva Nacionalne turističke organizacija Crne Gore u Frankfurtu, tokom perioda od 31. avgusta do 5. septembra u Crnoj Gori su organizovali višednevni događaj za grupu od četrdeset VIP gostiju iz Njemačke, Norveške, Švajcarske, Rusije i Poljske.
    Grupu su činila popularna lica iz kulturnog, sportskog i poslovnog života, kao i veći broj urednika značajnih magazina koji prate teme vezane za "zeleni turizam" poput ribolova, jedrenja, planinarenja, biciklizma i dr.
    Reportaže o Crnoj Gori i ribolovačkoj avanturi biće objavljene na više TV kanala i magazina u Njemačkoj, kao i u ostalim zemljama.
    Takozvani ambasadori kluba, koji su poznate javne ličnosti, poput TV voditelja Werner Schulze-Erdel i Harry Wijnvoord-a, „kralja“ plastične hirurgije Werner Mang-a, glumca Fritz Wepper-a, olimpijskog pobjednika u skijaškim skokovima Jens Weißflog-a i dr. izrazili su pozitivne utiske o Crnoj Gori.
    Nakon ovog putovanja, članci o Crnoj Gori će biti objavljeni u renomiranim časopisima koji su specijalizovani za ribolov („Blinker“, „FliegenFischen“, “ESOX“, „Angel Markt“, „JAHR Top Special Verlag“ i dr.)
    “Royal Fishing Club” svake godine organizuje VIP događaje ovoga tipa u nekoj od najatraktivnjih turističkih destinacija u svijetu.
    Ovaj tip organizovanja događaja i razvoja turističkog proizvoda ima poseban značaj za dalji razvoj sjevera Crne Gore. U organizacija su bili uključeni i hotel "Splendid Conference&Spa", JP NP Crne Gore, NP “Durmitor” kao i NVO "Montenegro fishing paradise" iz Mojkovca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Royal Fishing Club: Reportaže o ribolovu u Crnoj Gori na više TV stanica u Njemačkoj
    06. septembar 2012.
    Share
    Medijska grupacija “Jahn Verlag“ i "Royal fishing club” iz Hamburga, uz podršku Predstavništva Nacionalne turističke organizacija Crne Gore u Frankfurtu, tokom perioda od 31. avgusta do 5. septembra u Crnoj Gori su organizovali višednevni događaj za grupu od četrdeset VIP gostiju iz Njemačke, Norveške, Švajcarske, Rusije i Poljske.
    Grupu su činila popularna lica iz kulturnog, sportskog i poslovnog života, kao i veći broj urednika značajnih magazina koji prate teme vezane za "zeleni turizam" poput ribolova, jedrenja, planinarenja, biciklizma i dr.
    Reportaže o Crnoj Gori i ribolovačkoj avanturi biće objavljene na više TV kanala i magazina u Njemačkoj, kao i u ostalim zemljama.
    Takozvani ambasadori kluba, koji su poznate javne ličnosti, poput TV voditelja Werner Schulze-Erdel i Harry Wijnvoord-a, „kralja“ plastične hirurgije Werner Mang-a, glumca Fritz Wepper-a, olimpijskog pobjednika u skijaškim skokovima Jens Weißflog-a i dr. izrazili su pozitivne utiske o Crnoj Gori.
    Nakon ovog putovanja, članci o Crnoj Gori će biti objavljeni u renomiranim časopisima koji su specijalizovani za ribolov („Blinker“, „FliegenFischen“, “ESOX“, „Angel Markt“, „JAHR Top Special Verlag“ i dr.)
    “Royal Fishing Club” svake godine organizuje VIP događaje ovoga tipa u nekoj od najatraktivnjih turističkih destinacija u svijetu.
    Ovaj tip organizovanja događaja i razvoja turističkog proizvoda ima poseban značaj za dalji razvoj sjevera Crne Gore. U organizacija su bili uključeni i hotel "Splendid Conference&Spa", JP NP Crne Gore, NP “Durmitor” kao i NVO "Montenegro fishing paradise" iz Mojkovca.
    Problem je shto vecina njemaca kada vidi avionsku kartu do PG od 500+ eura ce se okrenut i trazhit bolje majorke i slichno sa 130eura povratnom kartom. Nisu svi doktori i menadzeri pa oce jeftinije karte. A onda ste u konkurenciji sa skupljim kartama sa francuksom obalom, planinarenjem po shvajcarskoj, italijanskim medieval/renesansnim gradovima i slichnim egzotikama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako ti mlatinjas sve ti prosto. Za te pare imas let iz Frankfurta i jos nedjelju dana u Queen of Montenegro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ti mlatinjas sve ti prosto. Za te pare imas let iz Frankfurta i jos nedjelju dana u Queen of Montenegro
    Ljetos kad sam pogledao bilo je samo 500+ eura. Ja moram iz BG-a onda. Jer preko 250e nerado placam kartu kad imam BG za 120-140.
    Inache mi iz frankfurta ne bi ni odgovaralo. BG ima mnogo vishe linija blizhe meni.

Trebalo bi za turizam karta da se smanji na ispod 200eura. Onda cemo videti i aranzhmane kao i odje po njemackoj shto imaju:
    Grchka/Kreta 7 dana + let oko 300 eura
    Majorka 7 dana + let 350 eura
    itd.
    Za CG je samo avionska toliko. A to ce onda biti samo pojedinci koji oce da splavare i slichno a ne masa turista iz zapada.
    Mislim ti bi se tursti i najeli po lokalnih restorana i ostavili josh i vishe para. Problem je da nece da placaju prevoz toliko. Za smeshtaj su ok cijene.
    Naravno vazhno je da bude direktnih letova i da se tumbaju autobusom satima do mora jer to niko ne radi danas.
    Last edited by West; 07-09-12 at 16:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam za cijene kad se mora za BG ali evo ti svjeza karta da ne nagadjamo
    Click image for larger version. 

Name:	let.jpg 
Views:	157 
Size:	11.2 KB 
ID:	95495
    no gledaj ti ove emisije za njemacku TV pa uzivaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

250eura u septembar. Inache su ljetos oder skupi u sezoni. bar 400+ eura
    Sa tim necete obichne njemce bash privuc. Ja bi lichno volio kartu jeftiniju jer bi bilo brzhe do PG i vishe bi dolazio. Ali shta se mozhe.
    Inache nemam hobija ko ovaj rafting i prirodu za to sam hladan totalno, samo more/plazha, zabava i da posetim familiju i slichno.
    Last edited by West; 07-09-12 at 16:19.

Thanks Thanks Given 
    9,692
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Jesu li ovo povratne karte...? Ako jesu onda je smiješna cijena...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Jesu li ovo povratne karte...? Ako jesu onda je smiješna cijena...
    Pa zavisi dal je smijeshna ova povratna. Ovo je septembar-oktobar(najjeftinije moguce). Pogledaj cijene u sezoni kada uglavnom i ocu da putujem. Mislim ima BG bar duplo jeftinije.
    Nego ti si izgleda neki menadzer kojem nije problem u sezoni 450eura da plati.

Nego da se vratimo na temu. Aranzhmani sa turistichkim kompanijama nisu moguci s ovakvim cijenama. Bicete uvijek skuplji od Grchke ili Majorke/spanije za zapadno trzhishte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ljetos kad sam pogledao bilo je samo 500+ eura.
    Inache su ljetos oder skupi u sezoni. bar 400+ eura
    Nego ti si izgleda neki menadzer kojem nije problem u sezoni 450eura da plati.
    .
    Daj iźeli ga djaoli reci koliko je bila ta karta jer tri pokusaja i tri cijene :!: Ja znam da je stravicni gubitak za nas turizam sto nijesi bio, ali se nadam da će ta greska biti ispravljena. Ministar turizma je najavio otvaranje specijalnog sajta koji će se zvati paradajz.com i tamo će biti carteri za 12 eura i pun pansion na penu od mora bre.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

ne znam jel dobro pisati to javno jer ako ona avetinja procita mozda ce stvarno tako i uradit..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Daj iźeli ga djaoli reci koliko je bila ta karta jer tri pokusaja i tri cijene :!: Ja znam da je stravicni gubitak za nas turizam sto nijesi bio, ali se nadam da će ta greska biti ispravljena. Ministar turizma je najavio otvaranje specijalnog sajta koji će se zvati paradajz.com i tamo će biti carteri za 12 eura i pun pansion na penu od mora bre.
    Pa naravno da nisam kupio kartu. Da to su bile cijene otprilike od 450 do 500 eura. Nije jedna bila. Doshao sam da posetim familiju i onda na more u Budvu.
    Ali naravno kartu avionsku necu da placam oder. Ko shto nece njemci. Nije to paradjz turizam nikakav, dash njemcima smeshtaj dace ti pare po kvalitetu, ali ne daju za glupi let koji za najvishe turista charter mora bit.
    Naravno koristim josh uvijek BG aerodrom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bogataši iz Njemačke u ribolovu na moru i Tari
    08. septembar 2012.
    Share
    U hotelu "Splendid" ovih dana boravila je nesvakidašnja grupa ljubitelja ribolova iz Njemačke. Riječ je o trideset najuticajnijih ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog i javnog života Njemačke, okupljenih u klubu “Royal Fishing”. Nakon brojnih putovanja širom svijeta, ovog septembra su odabrali Crnu Goru, tačnije hotel "Splendid", kao luku za svoje ribolovne avanture.
    Svakodnevno su šest dana isplovljalavali da love u morskim dubinama, a jedna grupa je svakodnevno privatnim avionima dolijetala u kanjon Tare na slatkovodno pecanje.

Medju njima su i najuspješniji njemački ski skakač svih vremena Jens Weißflog, ali i “kralj plastične hirurgije”, kako zovu prof. dr Wernera Manga, koji je poznat po tome što je uradio plastične operacije Majklu Džeksonu, Hajdi Klum i Kaludiji Šifer.

Zanimljivo je da je doktor Mangi i rođendan proslavio u hotelu "Splendid", a za tu priliku iz Njemačke su privatnim avionima doletjeli njegovi brojni prijatelji.

Njihovu crnogorsku avanturu pratio je veliki publicitet njemačkih magazina i dnevnih listova, kao i 16 regionalnih njemačkih TV stanica. Ne manje interesovanja izazvali su i među crnogorskim novinarima i TV ekipama, kaže se u saopštenju Hotelske Grupe Montenegro Stars dostavljenom Portalu Analitika.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Riječ je o trideset najuticajnijih ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog i javnog života Njemačke, okupljenih u klubu “Royal Fishing”.

ne bih nešto rekao da svih trideset najuticajnijih ljudi bilo koje države može da zanima pecanje al ajd nek bude tako
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Page 132 of 729 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)

1. JigSaw