30-40e + ide na carinski pregled, pa ako ocijene da nije za kućnu upotrebu mogu ti i ocarinit.
30-40e + ide na carinski pregled, pa ako ocijene da nije za kućnu upotrebu mogu ti i ocarinit.
xaxaxa a sto je to..zar za nesto sto vrijedi 70eura platis em prodavcu u ameriku 30eura pa onda i ovim nasim lopovima 30-40eura...e zalosno
Ljudi, kolika vam je bila najveca transakcija preko paypal-a registrovanog sa laznom adresom?
Trebalo bi da nekom porucim stvar koja kosta oko 900e, pa me malo strah kroz nelegalni paypal da placam toliki iznos?
Njak Njak Njak
Meni 300. Bez problema
f6
A imao sam ja 300, nego ovo preko 1000 dolara sto je, to me interesuje,
Njak Njak Njak
nisam mislio podizanje para nego slanje, al nebitno... rekao mi je drug da je imao transakcije i po 3000e tako da sam ja dobio moj odgovor
Njak Njak Njak
moze pojasnjenje..ako mi stigne paket cija je placena vrijednost 200eura ja cu morati na ovu cijenu platiti pdv od 17% i jos carinu od 5%...moze li mi objasniti kako ide poslije tog postupka tj kontaktira li me ko i kako vec taj sam proces ide..treba li jos sto dodatno da se placa i slicno tome
uglavnom ti stigne onaj listic da je paket na postu, pise koliko treba da platis, i kad podjes tamo daju ti uplatnicu za carinu, to uplatis, i oni ti daj paket. U slucaju da nema fakture na paket ili im trebas zbog bilo cega zovnu te
A ako je preko kurira onda te nazovu na telefon i pitaju oće li oni da ti završe tu rabotu.
stigao paket srednje velicine iz amerike. narucen 30og avg stigao juce. 13dana...
f6
ne placa se 4 eura zato sto je paket, nego zato sto je posiljka teza od 2 kg.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
posto mi to stize kod ujaka sad sam bio tamo. 4e naplaceno. paket tezak sig manje od 1kg
f6
ojaca si od teretane pa ti se cini![]()
moze li neko da mi pojasni ovo malo?kad da ocekujem da ce stici?
poslalo se preko Royal Mail Airsure, pise od 3 do 5 radnih dana da stize... naruceno je 4. al izgleda tek 8. poslato? ili grijesim .. Pozdrav![]()
Ovo ti je stiglo u Cg osmog, podji do poste ako ti jos nije isporuceno.
stiglo 8og, a 10og bilo spremno za dostavu... idi u postu da to podignes, predugo kasni
Njak Njak Njak
idem onda sjutra ujutro!!! ;p
imate pice i reputaciju prvom prilikom ako ga podignem sjutra![]()
za koliko vi obicno stize posiljka poslata iz amerike usps-om?
oko 15 dana uglavnom
To zavisi iz koje drzave u USA je poslato.Sve posiljke iz USA ka Evropi idu preko Jamaica/ New York/.To znaci da ukoliko si nesto kupio u NY ili okolnih drzava mnogo prije ce ti stici nego npr iz Kalifornije.Meni je iz NY stigla posiljka za nevjerovatnih 7 dana dok mi je iz LA putovala vise od 20 dana.
Desava se da posilka na putu do Jamaica negdje zaglavi.Tako je meni sad skoro jedna posiljka iz Miami do New York-a putovala mjesec dana.
Kad izadje iz Jamaica/New York/ racunaj da ce ti doci za 4-5 dana.
Ima li neko ko bi mi porucio nesto sa Zapposa u vrijednosti od 175$ uz neku realnu proviziju?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks