Kad uvece recem sebi da cu ujutro da se obrijem,al okle ,sanse nema![]()
HAhahahah!Ok, vise nijesam nervozna. Idemo na drugi topic.
Kad uvece recem sebi da cu ujutro da se obrijem,al okle ,sanse nema![]()
---Chelsea Fc---
iznervira me debil koji je zatvorio frižider u kuhinjske elemente! đeee jeee moooozaaak?!
Nemoc!
Tu es mon héro!
Cekanje. Mrzim!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Razmaženi,isfrustrirani i iskompleksirani muškarci.
Avgust, posebno ako si u Podgorici.
Nesvjesnost ljudi.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Pospanost.
To sto oci pravdu ne vide
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Nervira me kad drugi ljudi useru nešto i iz petnih žila se trude da objasne kako oni to nijesu nego su drugi krivi i sl.
Fakultet evo me nedelju dana vlace pricom da ce sjutra pa opet sjutra i tako objaviti jednu informaciju koju cekam ni da je nova godina , kako su neorganizovani pih.
Razmazhenost.
Kad mi neko smeta dok čitam novine. Posebno kad 'tresne' stranicu novine, neka fora, ne razumijem je.
Prevelika ocekivanja.
Kada platis nekome za jedno, a dobijes nesto drugo.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Uhvatih sebe u razmišljanju naglas.
The more things change, the more they stay the same.
:burp:
TEORIJA O VJENČANOM PRSTENU
Zašto ljudi vjenčani prsten nose na domalom prstu? Postoje mnoga objašnjenja, ali ovo koje ćete pročitati zvučaće vam posebno. Navodno:
Palac predstavlja tvoje roditelje,
Kažiprst predstavlja tvoju braću i sestre,
Srednji prst predstavlja tebe,
Domali prst predstavlja tvog partnera,
Mali prst predstavlja tvoju djecu.
E sad, pokušaj sljedeće: Raširi dlanove, spoji ih i držeći prste sastavljene (palac na palac itd.). Sada savij srednje prste i postavi ih kao na slici.
Sad ide zabavni dio. Pokušaj razdvojiti palčeve koji predstavljaju tvoje roditelje. Otvoriće se jer tvojim roditeljima nije suđeno da žive s tobom cijelog vijeka i moraju te prije ili kasnije pustiti iz svojih skuta.
Ponovo spoji palčeve i isto pokušaj sa kažiprstom. Otvoriće se jer je tvojoj braći i sestrama suđeno da pođu svojim putem i da imaju svoje porodice. Vrati kažiprst i pokušaj to isto izvesti s malim prstom. Isto će se desiti jer će tvoja djeca jednom otići od tebe kao što je tebi suđeno da odeš od roditelja. Vrati mali prst i pokušaj to izvesti s domalim. Sigurno će te iznenaditi da ovo NE MOŽEŠ izvesti. To je zato što muž i žena treba da ostanu zajedno cijelog života – u dobru i zlu. Zanimljivo, zar ne?
Mene nervira sto ne mogu da KVOTIRAM pola vasih postova, ono da se ne bih ponavljala...![]()
Najmrzniji dan u mjesecu-kad se prima plata.
Tu es mon héro!
Djevrek bez susama ....... pih !
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks