http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...dostavi-ponudu
I sad ce oni da cekaju da im Sport Klub posalje ponudu,umjesto da Pi-Com njima posalje neki zahtjev pa da se dogovore kao ljudi.
Budućnost
Mislis da ce sada svi da se zakopaju u rovove i da cekaju?![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dosta su bili zakopani,dako se vise okdopaju![]()
Takođe, iz Crnogorskog Telekoma ponavljaju da je u interesu njihovih korisnika, samim tim i kompanije, da Sportklub bude što prije uvršten u listu Extra TV kanala, pogotovo imajući u vidu činjenicu da ovaj kanal prenose ostali kablovski operateri u Crnoj Gori.
Bas me zanima koliko ce vam trajati ovo što prije
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ja se nadam - DANAS!
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Ajde vise, dako i to srede. Samo da nam ne kazu da moramo platit.
Mislim ono... Dobili su ponudu, s tim sto znaju da mora biti uvrsten u osnovni paket. Tako da je to to. Oce-neceJa kad napustim extratv - napusta i cijela sira porodica hihihi, 20-30 korisnika
Od mene sve zavisi oce li telekom prihvatiti ili ne
![]()
Last edited by =]Vlado[=; 03-09-12 at 10:54.
Vlado, uz tebe smo!
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
![]()
ozbiljno sad, zaista bi nam dobro dosao taj sportklub... nepravedno je da ga nemamo. da ne mijenjam sad sve radi toga. inace samo gledam malo cnn i bbc, discovery i gledao bih taj sk. A jos da je i HD...
Bice scena kad uvrste SK u osnovni paket pa mu dignu cijenu na 12€![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ako bude SK, sta je sljedece za sta ce vlado da prijeti da ce otkazat' sve u njegovoj kuci?
nema nikakve potrebe za sarkazmom, zaista i please... Naznacio sam da se salim.
Iznerviran, nekoliko puta sam htio otkazati zbog stvari koje su smetale vecini korisnika, a cesto su se ticale izbora kanala u osnovnom paketu, koji je prilicno siromasan i neadaptiran, i dan danas. Taj sportklub bi bio dovoljan da mi zacepi usta dok ostali uvedu nesto dobro, a sto t-com nema.
Da ne pricam o annoying bugovima i sporosti software-a, restartovanju receivera po izlasku iz vremenske prognoze, itd... Trazio sam jednom i opciju slika do slike i slika u slici, sto je izvodivo i bio prilicno vizionaran po pitanju novih opcija koje bi receiver mogao ponuditi, no te se stvari uvode jednom u 10 godina. A dobili smo trapavu mogucnost gledanja 6 kanala istovremeno, gdje vise prostora oduzima graficki interfejs, nego sami prozori sa kanalima. Da je bar 6 u grid, odvojeno tankim crnim linijama...
Last edited by =]Vlado[=; 03-09-12 at 11:12.
Last edited by =]Vlado[=; 03-09-12 at 11:27.
Sk nikad nije slao ponudu telekomu. jos jednom da se ponovi.
ni za osnovni ni za bilo koji drugi paket.
a da li ti mislis da ga telekom nije trazio?
@Vlado
Sto se tice kanala to je sto je. Naravno da se radi na uvodjenju svih zanimljivih, tj. za nase trziste dostupnih kanala. Sto se tice interaktivnih aplikacija probaj novu verziju aplikacije za vremensku prognozu. Mozaik aplikacija uskoro ce biti napravljena u novom frameworku.
Plz plz, ne bih da polemishem o stvarima reda 1 i 1.. ali ipak iz chiste pristojnosti,
Prvo je bila pricha da SK NECE da proda prava Pi-comu.To je bila Pi-comova doskorashnja verzija. A ako neko neshto nece da proda, (koliko se ja razumijem u logiku,) to znachi da je pitan, i da je odgovora bilo, (neformalnog, nemushtog, kakvog god, ali ga je bilo).
Ne treba bit Stephen Hawking da bi se rezumjelo da je fina firma zvana Uh-com, da ne bi ispala zov-la, a ipak zadovoljila puchanstvo, i zashtitila sebe u isto vrijeme, na pitanje zashto nema SK kanala u ponudi, odgovarala skracenom verzijom: "SK nece da proda prava", a precutkivala, "po uslovima koji nama odgovaraju." ; chitaj, - derachkim, hoshtaplerskim i svim slichnim tome, jer smo navikli da djeljemo, kao i svaki monopolista, kad nam vec vashke iz vlasti omogucishe da nacionalni resurs djuture kupimo za sicu pored menjacha, (i da, btw, investiciju vratimo u najkracem roku u istoriji ekonomije!) rofl i qq.
Ako ovo treba objashnjavat, muka rabota.
><
extra tv.....Samo fali SK i bice EXTRA....
S. Hawking i ostale kvaliikacije na stranu:
to sto je receno na pocetku je i dalje tacno. nije bilo nikakvih ponuda niti uslova.
ova informacija koja je dosla iz SKa je netacna u potpunosti.
jedno je ne nuditi kanal, a drugo je lagati o tome.
informacija je iz prve ruke. od kako postoji extra tva nije bilo ponude SKa. od kako postoji extra tv ga telekom trazi.
A ko si ti to da kazes, i znas li kako je bzv reci info iz prve ruke na forumu dje su sve informacije iz prve ruke hahaha
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks