Poce i US Open. Sto da ocekujem , pa ocekujem da ce moj favorit da pruzi ko svake godine dobru igru i da dodje do makar polufinala, a naravno moguce je i vise. Bice ovo interesantan turnir jer posle ovog turnira praticno bice mnogo stvari jasnije sto se atp liste tice, Federer brani 750 bodowa , a Djokica 2000.Prvo kolo je proslo odlicno za Rodera ,al polako on kako idu kola dize formu sto mi je i donijelo ovoliko grand slam titula.I za kraj svidja mi se Rodzerova izjava da je Djokica prvi favorit, fino skida priitisak za sebe , a naravno da Djokica nije prvi favorit.
Andy Roddick zavrsava karijeru nakon US Opena. Nesto mi je uvijek bio mio igrac, i za mene jedan od najboljih servera svih vremena.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ode Conga kuci , drugo kolo prvo veliko iznanedjenje s obzirom da mu ova podloga najvise odgovara radi nejgovog stila igre...
steta sto roddick zavrsava karijeru...ali slabo igra i cesto se povredjuje i bolje sto zavrsava...steta sto nije uspio da osvoji wimbledon igrao je 3 finala(2004,2005,2009) i sva 3 puta izgubio od federera
roddick savlada tomica 6-3 6-4 6-0...odigrao vrhunski mec..opustio ruku servirao vrhunski...valjda zato sto ide u penziju
Nauchio je onu ljigu i tatu Dzona chas i po expresnog tenisa![]()
...
Opet Raonić igra protiv Mareja... zadnji put (Barselona) ga je pobijedio pa se očekuje dobar meč
![]()
deuscroix
Kanadjanin sa Cg pasosem![]()
laciale ne bih se sa tobom slozio...
roddick dobio fognini-ja 7-5 7-6(7-1) 4-6 6-4 u 4 kolo igra protiv del potra (zadnji put kada su igrali dobio je roddick ali delpo vodi 3-1) roddick nikada nije ispao u 4 kolo us open-a nadam se da nece ni sad pa na noleta u 1/4 finale..
Delpo je poslao u penziju Safina, mislim da ce i Rodicka![]()
volio bih da ga Andy prodje,a ima shanse...Delpo je pocheo da se folira,hvata za koljena...nije to onaj stari nit ce ikad bit vishe ...
...
Volio bih da ga Andy razbije upravo zato jer je folirant (sjecam se shto je radio sve Nadalu na Wimbledonu prosle godine) i klasicni primjer argentinskog nefer sportiste.
Inace, Fed-Djoko finale, zavrseno je to vecVolio bih da Ivanovicka konacno prodje u 1/4 ali ce skoro sigurno izgubiti danas-zato savjet za kladionicare da uplate na Pironkovu, dobra je kvota.
Deserve's got nothing to do with it.
gledah sad na canal+ deportes potezi dana,boze moj kakva igra bilo kod muskaraca bilo kod zena...fantastican tenis na sve strane
...
Bogomi ako Marej bude nastavio u ovom ritmu biće krompira i u polufinale kao na OI ... nemoguće lopte vraća + pogadja linije ... nevjerovatno![]()
deuscroix
opet je prekinut us open pa se nastavlja turnir sjutra...tipsarevic vodi protiv kolschreiber-a 5-2(prvi set) djokovic protiv wawrinke 2-0(prvi set) i roddick igra tie break protiv del potra..vodio roddick 5-2 medjutim vratio se nekako delpo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks