Niko iz ovih agencija ne odgovara! Poslao sam 15 poruka vezano za San Marino i Ukrajinu, ali avionom da se ide, i ne odgovaraju... Stoka!![]()
Niko iz ovih agencija ne odgovara! Poslao sam 15 poruka vezano za San Marino i Ukrajinu, ali avionom da se ide, i ne odgovaraju... Stoka!![]()
ne znam o cemu pricate.
ja sam clan tog kluba navijaca i idem na svaku utakmicu nase reprezentacije u gotovo svim sportovima ne obaziruci se dolaze li momci iz pomenutog kluba na to ili ne, i znam da nisam jedini...
@didi, nisi mi odgovorio na najvaznije pitanje iz posta!
sto ce ulaznica tice i momka koji ih je imao i za bacanje, ne znam jeste li mu ih vi dali ili ih je nabavio nekim drugim putem, cinjenica je da ih je imao i za bacanje...
Last edited by nickname; 30-08-12 at 08:19.
I ja bi bogami isao ka' Niksicani da mi je svaka utakmica i svako putovanje placano, no jos moram i za kartu da se bijem.
Moze li se konacno saznat imamo li mi iz kluba navijaca karte za sjutra?
Hvala, dako nam jave kad ih podizemo prije nego pocne utakmica![]()
mene je stigla poruka za ulaznice!
fala vi momci i dje cujete i dje citate!![]()
I meni stize... Mora da smo ih bas zaduzili![]()
Originally Posted by Nk-001
I meni stize.
Ko nije bio na prijateljske valjda mu ne stize poruka i nema karte i moram vam reci da mi se taj potez svidja. Ja idem da gledam Crnu Goru, a ne PROTIVNIKA !
Para vrti dje burgija neće.
Samo da nisu poslali 1.000 poruka, a imaju 100 karata
A ne bi nam DIDI valjda to ucinio...
Nego, u poruku pise da "ko ne bude imao clansku nece moci podici kartu"... Clanska DPS-a?![]()
a meni ne stize niti je stigla sada na prijateljsku , foliranti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nezvanično :
Sjutra prvih 20 koji od 10-11 sati sa primjerkom POBJEDE dođu do portirnice toga lista dobijaju kartu.
Evo sad mi reče jedan momak te radi tamo...
protiv ceske bio islanda isto ali ne preko kluba navijaca jer nisam dobio poruku da ima karata.
organizacija im je nikakva, pa neka se busaju nedje drugo. medju prvima sam za to da postoji klub navijaca i medju prvima se uclanio iako sam iz tivta i ako se kaze dobice clanovi poruku obda trebaju svi da dobiju poruku.
a sad ne kapiram, ja znam da ima karata a nisamdobio poruku, oni ce sada meni traziti da im pokazem sms kao dokaz uz clansku kartu da bi kartu dobio
ne pricam ovo zbog utakmice posto ne mogu ni da idem a i da idem imam obezbjedjen ulaz i bez karte, nego pricam o njihovoj neorganizovanosti sto i bas nije u redu prema istim tim clanovima.
ako ti neko trazi neke pare da das da bi bio neciji clan valjda i ocekujes da dobijes nesto poslije, a ja se nisam uclanio u taj klub da bih gledao cesku samo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne treba SMS pokazivat, nego si u klubu navijaca reg. da si bio na utakmice tako sto si kupio/dobio kartu preko njih...
Ja nisam dobio a dao 10 eura za nista bio za na vecinu prijateljskih samo ne na island,sprijecio me je virus.A poruka mi je zadnja dosla kod ceske i jedna posle toga za rukomet na rusiju....Bio sam takodje sad svaku na kvalifikacije kosarkase i ne mogu doci do karte
Podgorica Podgoricanima!
meni stigla poruka i to dok sam je8a, a uzeo sam kartu za cesku a za island se ne sjecam, mislim da nisam. fala vi ultra crnogorci
Ali kad su jedini registrovani klub navijaca mogli su valjda da traze vise karata,i da se potrude pa ako savez nece da da,nema podrske....Potpuno neozbiljni...Traze za prijateljsku da moras ici,ako je neko sprijecen,znaci bacio 10 eura i povjerenje da ces stalno imati kartua posle je placati plus,pa dajte karte i da platimo tih 5 eura
Podgorica Podgoricanima!
Sami rekose da nisu dobili karata koliko su trazili... Onda su morali po necemo da naprave razliku izmedju ljudi u Klub navijaca... Ne znaci da ces ikada vise biti diskriminisan, jer ovo je stvarno koma koliko je malo karata bilo u prodaju i koliko je ko dobio, a sve je u SC Moraca!
Sta se radi? Kakvi ste mi danas?
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Dobih i ja sms...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks