Sve je receno u clanku sa CDM-a. CT neka vas je sramota!
Sent from my U8600 using Tapatalk
A da Telekom je gladan nikad se nece nejesti, meni je samo smijesno sto ljudi koji rade T-com-u lazu sve oko sebe bez ikakve potrebe ili mozda zbog ulizivanja, ako ne mozes da pricas cuti o necemu onako kako jeste onda nemoj ni pricati.
Ovdje seu se citavo vrijeme prenosile polovicne price tj. ono sto "brani" Telekom, kako su oni brizni prema korisnicima ....
Sve je receno u clanku sa CDM-a. CT neka vas je sramota!
Sent from my U8600 using Tapatalk
A sramota stvarno, ja rekoh da stvarno postoje neke prepreke, neki stvarno nepremostivi problemi... Tako ste ovdje predstavili.
A problem je ustvari u Telekomu. Arena Sport nije slucajno izabrana, sad to svi vidimo. Moje misljenje je da cete ovo debelo da naplatite, vidjecete eto. A voljela bih da SK otkupi jos vise sportskih desavanja.
Sent from my krevet using Tapatalk
nece da uvrste sportklub u osnovni paket, koma... jel moguce Sale?![]()
Who let the dogs out
Tako i treba kad ne znaju da rade. Umjesto da su uredili propisima ko sta moze da kupi u CG, oni dozvolili da strana firma kupuje sportska prava za CG. Neka malo razmisli menadzment zasto sport klub ili arena ne kupe prava za albaniju? (tu ce par zanimljivih odgovora dobiti).
Neka razmisle sta jos mogu dobiti kao iptv od sportskih prava (ako im treba konsultant call me)
Sa par poteza mogli su da imaju najbolju ponudu sporta u CG. Mozda u bliskoj buducnosti to naprave ako budu vukli prave poteze.
Svaka cast CDM-u sto je postavio prava pitanja na pravo mjesto...valjda ce sad stvari biti mnogo jasnije
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Hahaha.. Pogledaj ti nashih/madjaronsko-kobasicharskih mudrijasha kako su samo pametni, kao, ne znaju o chemu se radi, nije zvanichno dostavljeno.. (Ono, znaju savrsheno shto je i kako je, ali "nije zvanichno dostavljeno", pa ne znaju..). Ovdje jako dobro lezi ona narodna, -E tako vam se usirilo, (ka' shto ne znate)!
Ali ipak, (iako je s nashe strane sve ok, i nijesu se jela g.... uopce, nego lazu ovi iz SK), IPAK nek nam dostave ponudu, pa cemo mi razmotriti, a sve zbog korisnika, nije bitno shto SK laze.. rofl rofl rofl
Pa je li bilo ovoga od kad je prase rep iskrivilo..rofl
><
i ja se nadam da ce danasnji tekst razjasniti neke nedoumice.
uglavnom, SK do sad nije dostavljao ponudu koja se pominje u tekstu. telekom se par puta zalio na ovaj problem. nadam se da ce se u narednih nekoliko dana znati vise.
Ochigledno je, vidi se iz aviona, ko oce da vidi, (a eto i izgleda i u Srbiji su "veliki" kao ovi nashi, (telekom ili ko vec)), pa su htjeli da natjeraju SK da igra kako oni sviraju. A i kao nijesu dobili zvanichan odgovor od SK, ispade nije ih bilo briga shto konkurencija ima SK, a oni nemaju, trivijalna pojedinost oko koje nijesu htjeli da se smaraju.. , nijesu odavle, drugim rijechima, kakva pricha malu djecu, sprdnja.. . Vishe je nego ochigledno i zashto im ne odgovara da uvrste SK u osnovni paket. A to je jer su im paketi smijeshan lopovluk, i ako bi uvrstili SK na trazeni nachin, dodatni paketi, planovi za buduca lopinjanja, sve bi to doshlo pod znak ? jer ako imash SK u bazichnom paketu, kako prodat muda za bubrege?!
Nego nijesu oni krivi, nego drugari koji im to (pro)dadoshe kako im dadoshe, (a zapravo nijesu ni drugari, nego mi isti, jer se ovo ne bi radilo da nas ima, ka' shto nema), pa sad placamo najskuplji i najbestidniji broadband, (i sve uz to shto ide), koji moze bit.
><
Sad je sve izaslo na vidjelo. Namio telekom ogroman broj korisnika u extratv zamku, a sad ti korisnici traze da dobiju bar dio kanala koje ostali dobijaju po istoj cijeni.
Svi mogu sport klub da uvrste u osnovni paket, a telekom hoce da duplo zaradjuje, pa da nam kreira sportklub paket, sto je apsurd.
Uzas. Ukoliko, recimo, uvdu sportklub kao dodatni paket, onda mi je bolje da za iste pare uzmem totaltv za hd raceiverom, opremljen hdd-om i uzivam u visem broj kanala nego sa extra tv-om.
Nekada sam dovodio klijentelu telekomu, a sad radim suportnoOvu pricu pricam svima.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
"Informacije koje su plasirane, da dogovor nije uspio jer Crnogorski Telekom odbija da uvrsti Sportklub u osnovni paket su neistinite i proizvode nam štetu“, ističu iz Crnogorskog Telekoma.
Evo sad ćete dobiti ponudu.
I gledajte da uvrstite što prije, svako odlaganje može vam prouzrokovati štetu. E milo mi je da se ovo konačno razjasnilo.
U suštini, problema nije ni bilo. :P Fine vijesti, fine.![]()
Pa sto imamo mi sad na Arene da pratimo od fudbala? i Oce li mi naplatit punu pretplatu ako je danas otkazem s obzirom da je 1 u mjesecu?
Platices proporcionalno broju dana koliko si koristio.
A da je SK toliko mislio na korisnike usli bi u pregovore, a ne ta prica. Jer zasto bi CT/TKS njima placao za sve korisnike, ako ce to da gleda 5-10-20% ili koliko vec...
Niko od vas se nije pitao zasto arena i ostali kanali nisu ucjenjivali? Nisu ucjenjivali, pa su usli u sve sisteme... osim kod njih u S88/TotaI.
Last edited by Sale; 01-09-12 at 14:57.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
mislis li ti ozbiljno ovo sto si napisao ili se salis? pominjes sk i gledanost od 5-10-20% ...
jeste li se tim procentom vodili i kad ste crtane prebacili u poseban paket?
jel vam gledanost bila prioritet kad ste nam uvodili hayat, bn, dm...
na osnovu kojih parametara dolazis do zakljucka da se gledanost F1, NBA, Engleske Premier Lige, Spanske Primere, Tenisa mjeri tim procentima koje si ti naveo????
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Jer ih ne gledam, a ni ljudi koje znam... mozda je i vise, ali svkakao nije 100% koliko su oni trazili (po novinama). Vidjecemo sta ce biti.
Svakako cete prvi saznati kada da restartujete STB![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
bice nesto 100%cekamo znak kada treba da restartujemo STB
![]()
Hahahhahaha ovce cemo uvijek biti
Ja samo extra tv gledam kad je na eurosport SBK. A sve bih dao da mogu gledat F1, Moto GP, Spansku Primeru.
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Kolega, ako je bitno omiljeni kanal mi je na broju 200.
Jedan od razloga sto sam uzeo ExtraTv je ArenaSport i zaista bi bilo lijepo jos imati SK.ArenaSport ima Italijansku ligu,Lige exyu,LS,LE ABA ligu, SK je vec nabrojano. Zaista svakom kablovskom operatoru su potrebne i Arena i SK.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks