Meni drug rece da je radio na 6icu mali servis u efel[zove li se tako onaj ovlasteni?] za 85e.
U pitanju je 2.0 benzinac 155ks. Auto me odusevio, jos jaca fora je potrosnja. 8-9l u gradu!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
To su vrhunska i ekonomicna auta, a ne ova evropska *****.
TAKUMI
kupit polovno auto za oko 10 000 je ok, moze i njemacko, nije vazno cije, ali dat 20 000 za auto, a ne kupit novu mazda ne vjerujem da moze bit logicno.
p.s. posebno mi je smijesan stav 'pljujem po svemu sto nije volkswagen i njemacko' kod nas, golfovi cetvorke koji se prodaju za 5 hiljada, sprdanje sa japancima (koji doduse nemaju dizajn po prosjeku u ravni sa njemcima) koji su kvalitetom ispred njih i podcjenjivanje italijanskih auta.
Last edited by appelle moi; 02-09-12 at 14:16.
Ja ti mogu reci da su japanci institucije za sva ostala auta.
Imao sam mitsubishi carismu i za 12 godina voznje po nasim putevima samo jedan kvar je imala. I to zbog kvaliteta naseg goriva.
Sad sam presao na mazdu i isto sam zadovoljan da cuknem ... :-)
http://www.automotorisport.hr/clanak...napitak?page=1
Ипак може плин на 2.3 DISI
Кажу да ваља.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Sad su neki poceli sa ugradnjom plina na te i slicne motore sa direktnim ubrizgavanjem...a i na dizele.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Nisam znao da "sustav" troši i benzin 10% u vožnji. Je li na sve sequent -e tako?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Na sekvente kao sto ja imam ne, niti na druge sekvente koje su montirani na motore koji nemaju direktno ubrizgavanje u cilindar (imaju MPI).
Prve verzije sistema za ove motore sto imaju direktno ubrizgavanje u cilindrar (TSI/TFSI, GDI.......) su radile tako, malo benzina a puno plina. Prvo je islo sa 30% benzina/70% plina, onda se smanjilo na 20%, onda na 10 i sad je 0 ali - Ivan mi rece da i sad ponekad u voznji on sam prelazi na benzin i tako radi 10-15 sekundi onda opet prebaci na plin, naravno to vozac ne zna jer prebacuje jedan po jedan injektor, neprimjetno. To radi svakih 10-15 min voznje.
TAKUMI
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Trojka jel?
TAKUMI
Da, samo da ne odstupa previše od ovoga...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Zna li ko shto o ovoj novoj SKYACTIV Mazdinoj tehnologiji? Kako SKYACTIV-D, tako i SKYACTIV-G. Fale se da je smanjena potroshnja znachajno.. Zborite, ako ko ima shto pametno za rec
Šta je sa MPS modelima za šesticu...Prave li se još ? Znam da ih ima do 2007, posle nisam našao ?
Oće li nova šestica imati variojantu sa 4x4 pogonom ?
Niko nishta ne zna moj dakkane.. Vidish ti ovo...
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...-od-21000-eura
Pa kazite da nije lutka...![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Dizajn ovog auta je čista desetka. Svaka im čast! Znači mnogo mi se sviđa.
A u pi*ku materinu! Kralj(ica) definitivno.
ne znam zasto ljudi u Crnoj Gori imaju odbojnost prema japanskim proizvodjacima....
ljudi u crnoj gori imaju odbojnost prema svemu sto nije njemacko...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks