Nije...
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Jel zvanicno zavrseno to za Savica u Fiorentinu?
Nije...
#fakenews
Nedje citah da ce City da iskesira 20 mEleona ako se Savic ne dogovori sa Fiorentinom jos bi mu to trebalo da presjedi jos jednu sezonu na klupi tamo a sad kvalifikacije pocinju...
Kako se ljudi sprdaju sa Bendtnerom, a on vrhunski igrac za Italijansku ligu. Poslusajte vi velikog poznavaoca fudbala.
Mali, to im je usput.
Nocas se vala nadam pobjedi Milana. U spicu ce vjerovatno igrati El Shaarawy i Pazzini. Ali zato odbrana je mnogo suplja na celu sa Bonerom i Antoniniem, zato se ne bih iznenadio da primimo gol.
ja nisam smio na kladionicu da igram protiv njih, ipak je to milan![]()
Io Sono Romanista
Ja mislim da cemo nocas opet prosuti bodove. Ubjedjen sam.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Udineze - Juventus 2
Lazio - Palermo 1
Napoli - Fiorentina 3+
Torino - Pescara 1
upravo odigrah![]()
Evo ih i najvjerovatnije formacije za nocas.
Jos jedan doktor je upao u 11 - Yepes. Kukala nam majka, igrajte da Milan prima makar jedan gol.
Taj Jepes i nije toliko loš, pored Bonere izgleda kao Tijago Silva.
Sjutra od starta pocinje Ciani naravno umjesto Biave , velika vjerovatnoca da ce i Ederson zaigrati .. Sve u svemu u full sastavu docekujemo Palermo i ne sumnjam da ce izostati pobjeda. Avanti Lazio !
BISOGNA VINCERE !
divce su ekipa ali nas vazda namuce mamicu im... sad imamo ekipu extra large i mozda i nije lose s obzirom na takmicenje na 3 fronta. klose, zarate, kozak, roki, flokari i kandreva je , po meni, bas bas dobar napad. prosle godine je lotito kiksa u janurskom prelaznom roku kad nije nista kupova i onda su kozak i roki morali da guraju cijelu polusezonu. gledajuci kakvi su nam konkurenti nista nije nemoguce.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ciani ce vjerovatno poceti sa klupe, kao i Zarate, ali evo da se vidi do sjutra... http://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=28072
Evo Torino, prosu Peskaru! http://www.rezultati.com/utakmica/no...ika-utakmice;0
Milan nocas sa 10 od 11 italijana. Samo Boa nije.
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Acerbi, Antonini, Ambrosini, Montolivo, Nocerino, Boa, El Sha, Pazzini.
Ne mogu da razumijem da igra Bonera, poslije proslog kola. Ne M O G U!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Kako ce bolonja rutiinski posao da odradi veceras.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Pazzini, 0-1 za Milan iz penala koji nije bio.![]()
ahahahah kakav penal..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks