Koga je ovaj Nordsjiland zajebao pa je dosao u Ligu Sampiona ?
ljudi , cini li se vama da je ova cl nesto pecoza? neki suplji timovi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
kako mi je zao bilo Fenera, strasan tim imaju a ubili su ih, nece lopta u go.
Nzm iako su to slabi timovi , daju neki smek LS , glupo je gledati sve iste timovi u LS..
Grupa jedna bi mogla bit ovakva - Barcelona, M. City, Juventus i Dortmund, ili jedna ovakva: Porto, Zenit, Lil i Nordsjaelland
Ali dobro, svake godine postoje te šanse za grupe "smrti" i one suprotne njima.
Uglavnom, Portugalci imaju 3 tima u prva 2 šešira!
Kad je onaj zrijeb?
klasika je da su bajern i juventus u istu grupu tako da ih ocekujem opet.. inace nikad nezainteresovanije necu gledat ovo izvlacenje (ako cu uopste gledat, bog zna dje cu bit) nema intera jbg. jos ne mogu da vjerujem da ne igramo ls![]()
Mislim da ce Liga Sampiona biti makar 30% slabija psoto Inter ne igra , ni mene se ne gleda radi toga![]()
![]()
A bgm kako je igrao prosle godine,zasluzuje da igra drugu ligu a ne Ls
Sutra je zrijeb ja mislim, tj. danas u 17:30h, tako sam cuo.
A meni je tuzno da ekipe poput BATE-a, Cluja, Dinama itd. igraju CL. Znamo kako je taj Dinamo prosao prosle godine u istom takmicenju. Jednostavno CL je izgubio na jacini zbog ovog novog tipa kvalifikacija. Ako hoces da igras CL i treba da igras protiv najboljih za ulazak u grupe, a ne sad vidjeh parove
Anderlecht - AEL, Maribor - Dinamo Z., Shmona - BATE itd. Realno to nije ni za LE, a ne za CL. Duplo je teze uci u LE nego u CL za klubove sa nasih prostora, nerealno.
slažem se,al ovo je neka ideja platinija gnjilog da timovi sa realno manjim prihodima i šansama za plasman u CL imaju lakši put k plasmanu,eo dinamo koji ne zna đe je šuplji dvije godine zaredom učestvuje... Pogledajte samo koliko ima kvalitetnijih timova u LE od dinama,batea i još nekih...minimum 30,al eto ne mogu svi učesnici bit iz 6 najjačih liga
Dinamo Zagreb je najjači tim sa teritorije bivše Jugoslavije, tako da uopšte nije problem to što oni igraju dvije godine zaredom LŠ. To što ne mogu da se mjere sa timovima iz vrha evropskog fudbala, pa ga popu*e u grupi (pogotovo kad im dođu Real, Lion koji melje te male ekipe i Ajaks) je sasvim normalna stvar.
Bitno je da bi Partizan, Zvezda, Zeta i ostali bolje prošli. Predlažem svima koji tako misle da istrče par krugova na Gorici, u popodnevnim časovima.
Stvarno, Dinamo uopšte nije iznenađenje. Imaju odličan sistem rada, ispalitiv i finansijski i rezultatski. Bolje igrat LŠ i ne osvojit ni bod u neku paklenu grupu, nego igrat LE i ispast sa 4 osvoje boda.
Pa naravno da nije iznenadjenje , da je srece i postenja bilo njih bi Ludogorets izbacio odma... A realno i Crvena Zvezda bi prosla Serif i Maribor haha , imaju srece i to je to a sad da su kvalitetni nisu...
---Chelsea Fc---
Sve to stoji, ali time samo CL gubi na jacini, jos ako uvedu kao sto se prica jos timova kao u LE, tek ce onda da bude slabije takmicenje. Uporedi samo onaj Partizan iz 2003. godine sa ovim Dinamom, pa taj Partizan se ravno borio sa Realom (kraljevski klub), Portom (osvajac CL) i Marsejom (finalista Cup UEFA), dok ovaj sad npr. Dinamo ne moze da izvuce bod u 6 utakmica. Slicno bi prosli i Zvezda i Partizan naravno, ali po meni ne zasluzuju da igraju CL. Da je stari vid kvalifikacija, Dinamo i slicni njima ne bi nikad ni usli u grupe, ali ajde.![]()
Posto evo si nesto zatupio za Dinamo, boljeg kluba na Balkanu nema, odlicno psoloju, ne prodaju odmah svoje igrace i slicno.A ta tvoju informaciju cisto pogledaj mec izmedju Dinama i PSV kad je jos Modric za Dinamo igrao, kako se Dinamo u oba meca sa PSV isprdao....
A to sto pominjes Partizana 2003 godine, pa Real je viktorije igro sa njima , samo lopta u go nije htijela , sjecam se Pantic ili Pamic ili kako se vec onaj pjevac sto ima duet sa Zoranom zvao sto je bio golman masu je zicera odbraniooo
Pricam o tome da Dinamo ne prodaje igraca koji jos ne igra za seniore ( Nastasic), pricam o tome da imaju predsjednika koji ce prevaru od igraca da uvali za velike pare, pricam o tome da mogu sebe da priuste igraca sa milionskim primanjima za godinu dana, sve ti ovo dokazuje da je Dinamo klub koji odlicno posluje, i da navedi mi klub koji je u zadnjih 10 godina prodao igraca za 20 miliona ka sto su oni Modrica prodali.... A sto se tice prosle godine jbg desava se i jacim timovima da prime golovai golova... Sve u svemu da se drugi kluboci ugledaju na Dinamo i na Mamica manje bi njihovi navijaci kukali
Ma to sam dao primjer za Dinamo, cisto radi poredjenja, a mislio sam na generalno sve ove ekipe. I ja se sjecam tih utakmica i koliko znam Partizan se nadigravao sa njima i imao nekoliko odlicnih sansi, tj. u Beogradu. Naravno, Real je bio bolji u obje utakmice, ali taj Partizan je odlicno igrao, kad ti kaze veliki navijac Zvezde.Nego, to je sad druga prica, odosmo u nepovrat, samo hocu da kazem da mislim da iz godine u godinu slabi CL, ali to je samo moje moje misljenje.
![]()
Mi smo igrali protiv tada veoma jakog PSV-a koji je stigao do polufinala CL ako se ne varam te godine, a danasnji Dinamo jedva prolazi Maribor, tako da ti je prica bas bezvezna. Vidjeli smo kako ove godine prosjecni Ajax tanaci toga Dinama, da ne pricam o Lyonu. I uopste ne znam zasto si se okomio na mene i na Zvezdu, mozda ti nije simpatican klub ali sta cu ti ja. A i koji je tvoj tim uopste, Dinamo ?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks