Page 103 of 222 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... LastLast
Results 2,551 to 2,575 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koga je ovaj Nordsjiland zajebao pa je dosao u Ligu Sampiona ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jovan081 View Post
    Koga je ovaj Nordsjiland zajebao pa je dosao u Ligu Sampiona ?
    Zajeba je u zadnja 2 kola u Danskoj Kopenhagena pa ni krivi ni duzni nicim izazvani eo ih u LS.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ljudi , cini li se vama da je ova cl nesto pecoza? neki suplji timovi.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako mi je zao bilo Fenera, strasan tim imaju a ubili su ih, nece lopta u go.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Nzm iako su to slabi timovi , daju neki smek LS , glupo je gledati sve iste timovi u LS..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grupa jedna bi mogla bit ovakva - Barcelona, M. City, Juventus i Dortmund, ili jedna ovakva: Porto, Zenit, Lil i Nordsjaelland

Ali dobro, svake godine postoje te šanse za grupe "smrti" i one suprotne njima.

Uglavnom, Portugalci imaju 3 tima u prva 2 šešira!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad je onaj zrijeb?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,725
    Thanks Thanks Received 
    1,285
    Thanked in
    857 Posts

klasika je da su bajern i juventus u istu grupu tako da ih ocekujem opet.. inace nikad nezainteresovanije necu gledat ovo izvlacenje (ako cu uopste gledat, bog zna dje cu bit) nema intera jbg. jos ne mogu da vjerujem da ne igramo ls

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Mislim da ce Liga Sampiona biti makar 30% slabija psoto Inter ne igra , ni mene se ne gleda radi toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A bgm kako je igrao prosle godine,zasluzuje da igra drugu ligu a ne Ls

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sutra je zrijeb ja mislim, tj. danas u 17:30h, tako sam cuo.

A meni je tuzno da ekipe poput BATE-a, Cluja, Dinama itd. igraju CL. Znamo kako je taj Dinamo prosao prosle godine u istom takmicenju. Jednostavno CL je izgubio na jacini zbog ovog novog tipa kvalifikacija. Ako hoces da igras CL i treba da igras protiv najboljih za ulazak u grupe, a ne sad vidjeh parove
    Anderlecht - AEL, Maribor - Dinamo Z., Shmona - BATE itd. Realno to nije ni za LE, a ne za CL. Duplo je teze uci u LE nego u CL za klubove sa nasih prostora, nerealno.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    120 Posts

slažem se,al ovo je neka ideja platinija gnjilog da timovi sa realno manjim prihodima i šansama za plasman u CL imaju lakši put k plasmanu,eo dinamo koji ne zna đe je šuplji dvije godine zaredom učestvuje... Pogledajte samo koliko ima kvalitetnijih timova u LE od dinama,batea i još nekih...minimum 30,al eto ne mogu svi učesnici bit iz 6 najjačih liga

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Dinamo Zagreb je najjači tim sa teritorije bivše Jugoslavije, tako da uopšte nije problem to što oni igraju dvije godine zaredom LŠ. To što ne mogu da se mjere sa timovima iz vrha evropskog fudbala, pa ga popu*e u grupi (pogotovo kad im dođu Real, Lion koji melje te male ekipe i Ajaks) je sasvim normalna stvar.

Bitno je da bi Partizan, Zvezda, Zeta i ostali bolje prošli. Predlažem svima koji tako misle da istrče par krugova na Gorici, u popodnevnim časovima.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno, Dinamo uopšte nije iznenađenje. Imaju odličan sistem rada, ispalitiv i finansijski i rezultatski. Bolje igrat LŠ i ne osvojit ni bod u neku paklenu grupu, nego igrat LE i ispast sa 4 osvoje boda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa naravno da nije iznenadjenje , da je srece i postenja bilo njih bi Ludogorets izbacio odma... A realno i Crvena Zvezda bi prosla Serif i Maribor haha , imaju srece i to je to a sad da su kvalitetni nisu...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Dinamo Zagreb je najjači tim sa teritorije bivše Jugoslavije, tako da uopšte nije problem to što oni igraju dvije godine zaredom LŠ. To što ne mogu da se mjere sa timovima iz vrha evropskog fudbala, pa ga popu*e u grupi (pogotovo kad im dođu Real, Lion koji melje te male ekipe i Ajaks) je sasvim normalna stvar.

Bitno je da bi Partizan, Zvezda, Zeta i ostali bolje prošli. Predlažem svima koji tako misle da istrče par krugova na Gorici, u popodnevnim časovima.
    Sve to stoji, ali time samo CL gubi na jacini, jos ako uvedu kao sto se prica jos timova kao u LE, tek ce onda da bude slabije takmicenje. Uporedi samo onaj Partizan iz 2003. godine sa ovim Dinamom, pa taj Partizan se ravno borio sa Realom (kraljevski klub), Portom (osvajac CL) i Marsejom (finalista Cup UEFA), dok ovaj sad npr. Dinamo ne moze da izvuce bod u 6 utakmica. Slicno bi prosli i Zvezda i Partizan naravno, ali po meni ne zasluzuju da igraju CL. Da je stari vid kvalifikacija, Dinamo i slicni njima ne bi nikad ni usli u grupe, ali ajde.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Posto evo si nesto zatupio za Dinamo, boljeg kluba na Balkanu nema, odlicno psoloju, ne prodaju odmah svoje igrace i slicno.A ta tvoju informaciju cisto pogledaj mec izmedju Dinama i PSV kad je jos Modric za Dinamo igrao, kako se Dinamo u oba meca sa PSV isprdao....

A to sto pominjes Partizana 2003 godine, pa Real je viktorije igro sa njima , samo lopta u go nije htijela , sjecam se Pantic ili Pamic ili kako se vec onaj pjevac sto ima duet sa Zoranom zvao sto je bio golman masu je zicera odbraniooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Posto evo si nesto zatupio za Dinamo, boljeg kluba na Balkanu nema, odlicno psoloju, ne prodaju odmah svoje igrace i slicno.A ta tvoju informaciju cisto pogledaj mec izmedju Dinama i PSV kad je jos Modric za Dinamo igrao, kako se Dinamo u oba meca sa PSV isprdao....

A to sto pominjes Partizana 2003 godine, pa Real je viktorije igro sa njima , samo lopta u go nije htijela , sjecam se Pantic ili Pamic ili kako se vec onaj pjevac sto ima duet sa Zoranom zvao sto je bio golman masu je zicera odbraniooo
    O cemu pricas ti? Sta je radio Dinamo prosle god u LS? I jos pricas o poslovanjima... Da, bas jedan divan klub i uprava, za primjer
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Pricam o tome da Dinamo ne prodaje igraca koji jos ne igra za seniore ( Nastasic), pricam o tome da imaju predsjednika koji ce prevaru od igraca da uvali za velike pare, pricam o tome da mogu sebe da priuste igraca sa milionskim primanjima za godinu dana, sve ti ovo dokazuje da je Dinamo klub koji odlicno posluje, i da navedi mi klub koji je u zadnjih 10 godina prodao igraca za 20 miliona ka sto su oni Modrica prodali.... A sto se tice prosle godine jbg desava se i jacim timovima da prime golovai golova... Sve u svemu da se drugi kluboci ugledaju na Dinamo i na Mamica manje bi njihovi navijaci kukali

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma to sam dao primjer za Dinamo, cisto radi poredjenja, a mislio sam na generalno sve ove ekipe. I ja se sjecam tih utakmica i koliko znam Partizan se nadigravao sa njima i imao nekoliko odlicnih sansi, tj. u Beogradu. Naravno, Real je bio bolji u obje utakmice, ali taj Partizan je odlicno igrao, kad ti kaze veliki navijac Zvezde. Nego, to je sad druga prica, odosmo u nepovrat, samo hocu da kazem da mislim da iz godine u godinu slabi CL, ali to je samo moje moje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by MaR10 View Post
    Ma to sam dao primjer za Dinamo, cisto radi poredjenja, a mislio sam na generalno sve ove ekipe. I ja se sjecam tih utakmica i koliko znam Partizan se nadigravao sa njima i imao nekoliko odlicnih sansi, tj. u Beogradu. Naravno, Real je bio bolji u obje utakmice, ali taj Partizan je odlicno igrao, kad ti kaze veliki navijac Zvezde. Nego, to je sad druga prica, odosmo u nepovrat, samo hocu da kazem da mislim da iz godine u godinu slabi CL, ali to je samo moje moje misljenje.
    A ebes mu oca moraju i ti manji klubovi ko sto su zvezda , partizan i dinamo da igraaju LS i nesto paruljina da zarade

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A ebes mu oca moraju i ti manji klubovi ko sto su zvezda , partizan i dinamo da igraaju LS i nesto paruljina da zarade
    Pa zbog nas bi morali, fino bi bilo, ali mene bi velika sramota bila da neko moj klub tovari sa po 5 golova u svakom mecu.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by MaR10 View Post
    Pa zbog nas bi morali, fino bi bilo, ali mene bi velika sramota bila da neko moj klub tovari sa po 5 golova u svakom mecu.

I mene bi bruka bilo da moj tim owako neko nakanta

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I mene bi bruka bilo da moj tim owako neko nakanta

Mi smo igrali protiv tada veoma jakog PSV-a koji je stigao do polufinala CL ako se ne varam te godine, a danasnji Dinamo jedva prolazi Maribor, tako da ti je prica bas bezvezna. Vidjeli smo kako ove godine prosjecni Ajax tanaci toga Dinama, da ne pricam o Lyonu. I uopste ne znam zasto si se okomio na mene i na Zvezdu, mozda ti nije simpatican klub ali sta cu ti ja. A i koji je tvoj tim uopste, Dinamo ?

Page 103 of 222 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)