vidim ja da ce se brzo dizelasi prodavat i kupovat plinare![]()
Jbg, tako je nama obicnim smrtnicima bez kapitala i biznisa.
TAKUMI
vidim ja da ce se brzo dizelasi prodavat i kupovat plinare![]()
e koliko pricate o tih 1-2l razlike, ni da ste taksisti pa vam utice na prehranu porodice.
Meni je bitan svaki litar, svaki cent.
Inace ti vozis neki V8 benzinac?
TAKUMI
Veli 1-2 litra hahaha pa lagano ako prelazis 150km mjesecno
Predji 5 hiljada ili pak 10 pa da vidimo koliko je tih 1-2 litra![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
fabia onda nema druge nego da se vratis onda na Fabiu SDI... ako ti je bitan svaki dinar...jer ti bmw i vise trosi a i odrzavanje ti je skuplje prilicno![]()
da vidis kolko ja ustedim...
She is only here to annoy herself!
ja sma usuo 10e goriva prije poskupljenja i parkirao auto. To je neka moja vrsta bojkota cijena, do sljedeceg pojeftinjenja.
bojkotujes ti od kad si kupio auto, neka ti ta prica
Njak Njak Njak
najzalije je sto sipamo smece u auto...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Juce na Vuk petrol u KO vidjeh cijene dizela 1,36, a bezolovnog 1,48...nisam znao da kod nas mogu bit razlicite cijene na pumpama, nisam u toku ?
Mislim da nije...sa Fabijom je oko 1e jeftinije...
TAKUMI
Ne ja sam rekao sto vozim, 2.2 dizel 163 konja, i da nemam da ga punim ne bi ga ni kupovao.
Sto se mene tice nikad ne gledam jesam li u ler ni na koliko sam obrtaja nego jednostavno vozim, iovako mi je glava velika a ne da razmisljam sa 32 godine jesam li na 2 ili 3 iljade obrtaja nizbrdo.
Onda si trebao kupit V8...
TAKUMI
Osjecao bih se kao kreten da vozim u ler kad znam da cu isto ici ako ubacim u petu i pustim da kotrlja i necu zalud trosit gorivo i kocnice
Nije stvar u stednji, vec u zrelom razmisljanju, zasto nepotrebno prosipat' gorivo, a i voznja u ler je nesigurnija i vise trosi kocnice... jednostavno nema jedna stvar koja ide u prilog voznji u ler nizbrdicom... al dobro, ti sa 32 godine, 2.2 dizelom i nickom kupus si sigurno veliki dzek i trosadzija i prosto gledas priliku da svima nama das do znanja kako tebe te stvari ne brinu, a onom ko se imalo razumije odajes utisak da ne umijes da vozis a ne sta drugo... cus ne obraca paznju jel mu auto u ler, vjerovatno ne obracas ni paznju na obrtomjer, ni na satove ispred sebe, ni na to da ne mozes da ubrzas u ler, samo vozis...
Njak Njak Njak
Bas mene zabolje sta ti mislis o meni pravo da ti kazem.
Ja ti kazem da ne vozim u ler a umijem toliko vozit da ne moram obrtomjer gledat da bi presaltao.
Svaka cast na ekonomicnosti i na svim trikovima za ustedu 1-2l na 100km, samo me zanima jeli vam smor voznja kad ne preticete nikog jer ga u manju morate usaltat?
Ovi koji voznjom zaradjuju podrzavam sve nacine ustede.
Sto se tice toga umijem li da vozim ili ne, eto neka bude da ne umijem.
од 2017. смо европски Катар... Црна Гора - нафтна сила! Јефтиније гориво! Ојха!
Ne znam sto sve nesto uzimas k'srcu ja nista ne dokazujem,
Kazem ti sta ja mislim o tome.
Al vama kad neko kaze da ne radi kao vi, odma glumi mangupa i trosadziju, jer ne stedi
gorivo??
Evo sad glumim i trkaca, pa i uvrede na racun dizela jaooo, sve zato sto se ne slazem sa tim
da se treba stekat radi 1l ustede? Kakav sam trosadzija :-)
Moram nesto da kazem,primjetio sam,kreni od moje najblize porodice pa sve preko drustva i poznanika koji voze dizel auta tipa megan,pezo...potrosnja :-) 4.2l/100km oni najvise kukaju kad god gorivo poskupi,a ja kome auto trosi 15l cutim sipam koliko imam i vozim,nevjerovatno i po malo cudno.
Meni trosi 13-15 u prosjeku, u rezervar mi stane 40 eura ali lakse mi je bilo kad je stalo samo 25.
TAKUMI
mene se cini da je malo manja guzva kroz grad...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks