imaju li kakav dress code pa se svi oblace isto - jeans i crna majica? :hideous:
Zna li ko kad ce dobijat u t-com ove telefone?
sve su to stvari kojima i samsung i apple maze narodu oci
bog sami zna sto se radi unutar krugova
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa probao si moj ENNAJN, u Carine, prije 2 godine...jedno 20 min...
TAKUMI
ma ne brojim to pri indoor uslovima i sa blicem. Tad se ISO automatski poveca, ekspozicija je duza, samim tim slike je manje ostra. Trebao bih kao S3 sad u nedelju, napolju u 4h po suncu. Tad dobijem najostrije slike i najvjerniji primjerak.
Ajde da te spojimo sa NSXom...
TAKUMI
trebaju mi oba telefona istovremeno, jednog suncanog dana, pa onda da uporedjujem![]()
drugari, imam jedno pitanje. pretpostavljam da ste updateovali facebook, e ja skoro da ne mogu ni da ga koristim, jer od tad stalno koci... sto mi je cinjet?! desava li se jos nekome?
Ja zvacem tvoju kosu.
Ti zvaces moju krv.
Ja zvacem tvoje ruke.
Ti zvaces moje srce.
a jeste pokusali da se opustite malo, da podjete nedje popijete pice i tako to :P
odlicna je kamera i na jedan i na drugi sto je najvaznije samo sto N8 ima mnogo bolji blic
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni radi normalno...
Aj kad sam već tu: koristi li neko ove samsung aplikacije i jel uspio da se loguje? Allshare, Chaton i slično... Meni neće nema šanse. Preko weba se logujem na samsung account normalno.
Sent from S3
Last edited by Fenix; 29-08-12 at 10:27.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Ja cekam novi JB...
Mada, moze da se nadje prosla verzija fb-a i onda da se ne apdejtuje na ovu verziju.
TAKUMI
Kako to vama ne radi nista, sve nesto baguje, koci, kamera losa, facebook los...telefon 5 para ne valja... Ja zaista nemam rijeci kad citam ovo jer ne mogu da vjerujem da neko moze losu rijec imat za ovaj tel. Evo dva promijenih jos ne primijetih da nesto ne radi kako treba, da nesto baguje, da se nesto koci, restartuje a pogotovo da mu kamera ne valja...ja zaisto ne programiram na njega nista, koristim ga normalno za pozive, poruke i wireless, u to podrazumijevam normalnu upotrebu uredjaja koristeci sve moguce aplikacije koje android nudi i naravno sobzirom da imam troje djece najvise koristim kameru i ja sam prezadovoljan, ama bukvalno mu manu ne mogu nac...ne znam stvarno sto ne prodate te telefone da pocinemo svi, prvo vi pa svi redom posto vam je glavna preokupacija izgleda da dajete negativne komentare za tel. koji posjedujete. Ja da mi ne odgovara telefon lagano bih lisio sebe te tegobe i prodao pa kupio tel. po mojoj zelji i mjeri da pocinem od nervoze i od komplikovanja svog zivota.
Send from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
ajde Niko zivota ti! Ja do sad nisam imala primjedbi na telefon, osim sad jer baguje otkad sam updateovala facebook. e ako to ne smijem prijaviti ovdje i ako ne smijem traziti savjet ukoliko ga neko ima, propalo se.
i nije problem u telefonu nego je problem u aplikaciji!
Ja zvacem tvoju kosu.
Ti zvaces moju krv.
Ja zvacem tvoje ruke.
Ti zvaces moje srce.
Niko i ostali, zar ne smijemo prijavit ako nesto nije OK?
P.S. ako ne vjerujes, mogu da ti potvrdim sve.
Aj molim te, reci nam, koliko ti traje load imenika?
TAKUMI
Druze ja ne znam sto ces ti od ovoga telefona oli mi rec? Ja ne primjecujem a vidim i dostina to sto ti konstantno primjecujes. Mozda mi imamo drugacije kriterijume bice da je to pa ne primjecujemo te djelice sekunde koje prodju ponekad kad oces da otvoris nesto pa jebote sjednes za kompjuter kuci pa zakoci nekad nesto sekundarno neka glupost a ne telefon ako je to to sto ti cijelo vrijeme pricas onda nema kompjutera i telefona koji je napravljen za tebe.
Send from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks